Įkraunama...
Įkraunama...

Pribuvėja Jurga

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 01 15, 14:54)
aš galiu papasakoti, ne, ji skubiai dingsta, prieš gimdymą yra duodama pasirašyti sutartis, kurioje tėvai sutinka, kad jokiais atvejais neturės jai pretenzijų ir neigs, jog ji dalyvavo gimdyme, įvykus komplikacijoms į jokius skambučius ar laiškus ji neatsakinėja, tiesa, jei situacija susitvarko, vėl atsiranda ir plauna smegenis tėvams apie blogį - gydytojus.

Marinas.rozz, man tiesiog įdomu, kaip toks elgesio modelis ir motyvai pateikiami tėvams mirksiukas.gif Ir kaip esami ar būsimi Jurgos klientai vertina tokią padėtį.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 01 15, 16:01)
Marinas.rozz, man tiesiog įdomu, kaip toks elgesio modelis ir motyvai pateikiami tėvams  mirksiukas.gif Ir kaip esami ar būsimi Jurgos klientai vertina tokią padėtį.

šitas ir man įdomu, tai kažkas panašaus į tipinį sektos lyderio elgesį, tėvai praranda gebėjimą blaiviai mąstyti ir tiki dievybe.
Atsakyti
na jau tikrai po tokiu sektanciu pribuveju Jurgu, greitu laiku bus tema "" ar gyvu dar liko"" . Dieve padek.
Atsakyti
Nereikia taip kategoriškai teigti mirksiukas.gif Jei gimdymas sklandus, tai tikrai jokių problemų pagimdyti namie. Aš savo trečią laisvai galėjau namie gimdyti.

Tačiau jei jau atsiranda komplikacijos, tada jau tikrai padėk die...
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 15, 20:06)
Nereikia taip kategoriškai teigti  mirksiukas.gif Jei gimdymas sklandus, tai tikrai jokių problemų pagimdyti namie. Aš savo trečią laisvai galėjau namie gimdyti.

Tačiau jei jau atsiranda komplikacijos, tada jau tikrai padėk die...

Žinoma. Jei gimdymas sklandus, moterys sėkmingai pagimdo namuose. Bet gali būti ir nesėkmingas. Taip irgi būna. Tai va ir kyla klausimas, ar pribuvėja teikia pagalbą ir nesėkmės atveju: vykstant į ligoninę, pasidalinant informacija apie gimdymo eigą su medikais, o gal kartu su gimdyve dalyvauja gimdymo ligoninėje metu bigsmile.gif Ko gero, taip turėtų būti.... bet nėra(jei visgi yra- pataisykit).Kyla klausimas- kodėl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 01 15, 15:01)
Marinas.rozz, man tiesiog įdomu, kaip toks elgesio modelis ir motyvai pateikiami tėvams  mirksiukas.gif Ir kaip esami ar būsimi Jurgos klientai vertina tokią padėtį.

Na jus sioj temoj visai nusigribavot smile.gif
Kokie gali buti ```klientai`,jeigu ji yra dvasine akusere ir pinigu uz gimdyma neima? O apie sutartis is kur istrauket??? Ilgai juokiausi smile.gif Netiesa-jokiu sutarciu nieks nepasiraso.
Jurga jokiu budu napropaguoja gimdymo namuose.Issamiai papasakoja apie lygonines ir ju tvarka,netgi pasikviecia i kursus gydytojus (pvz. Jursena),su kuriais galima pabendrauti,uzduoti klausimus.Jeigu gimdymo metu kila pavojus gimdyvei arba naujagymiui-tiesiog iskvieciama greitoji.Jurga prieme labai daug vaikeliu (manau,apie 700,gal daugiau).Jeigu kazkas vyksta ne taip-tikro#ai ne del jos kaltes.Kiekviena moteris,kuri nori gimdyt namuose turi tvirtai zinot,kad ji yra tam pasiruosusi ir subrendusi gimdyti pati,be nuskausminamuju,skatinamuju ir t.t.
Vnz,nebedalyvausiu siose diskusijose...Man nepatinka cia.Kiekvienas zmogus turi teise rinktis,su kuo bendraut ir kokius ivykius ileist i savo gyvenima.
Barstykit purva ant jus supanciu zmoniu-ir jis su kaupu sugriz i jusu gyvenima...
Sekmes!
Atsakyti
bet is kur gali zinoti kaip bus, cia juk tokia rizika kad ujujui....
Atsakyti
QUOTE(Asirgi @ 2011 01 15, 22:15)
Kokie gali buti ```klientai`,jeigu ji yra dvasine akusere ir pinigu uz gimdyma neima? O apie sutartis is kur istrauket??? Ilgai juokiausi smile.gif Netiesa-jokiu sutarciu nieks nepasiraso.
Jurga jokiu budu napropaguoja gimdymo namuose.Issamiai papasakoja apie lygonines ir ju tvarka,netgi pasikviecia i kursus gydytojus (pvz. Jursena),su kuriais galima pabendrauti,uzduoti klausimus.Jeigu gimdymo metu kila pavojus gimdyvei arba naujagymiui-tiesiog iskvieciama greitoji.Jurga prieme labai daug vaikeliu (manau,apie 700,gal daugiau).Jeigu kazkas vyksta ne taip-tikro#ai ne del jos kaltes.Kiekviena moteris,kuri nori gimdyt namuose turi tvirtai zinot,kad ji yra tam pasiruosusi ir subrendusi gimdyti pati,be nuskausminamuju,skatinamuju ir t.t.
Vnz,nebedalyvausiu siose diskusijose...Man nepatinka cia.Kiekvienas zmogus turi teise rinktis,su kuo bendraut ir kokius ivykius ileist i savo gyvenima.
Barstykit purva ant jus supanciu zmoniu-ir jis su kaupu sugriz i jusu gyvenima...
Sekmes!
''Kyla klausimas- kodėl mirksiukas.gif``

Ogi del to,kad Lietuva yra durniu salys ir gimdymas namuose yra neteisetas.So vsemi vytekajuscimi iz etogo posledstvijami...
Atsakyti
QUOTE(Asirgi @ 2011 01 15, 23:15)
Sekmes!

QUOTE(Asirgi @ 2011 01 15, 23:18)
Ogi del to,kad Lietuva yra durniu salys ir gimdymas namuose yra neteisetas.So vsemi vytekajuscimi iz etogo posledstvijami...
Jūs čia pati savęs klausiate, pati sau atsakote? g.gif

Aš irgi labai ilgai juokiausi, kai paskaičiau, kad sutarčių nepasirašo, ir kad pinigų neima. lotuliukas.gif Įdomu, iš ko tada gyvena... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asirgi @ 2011 01 15, 22:18)

Gimdymas negali būti teisėtas ar neteisėtas bigsmile.gif. O štai vertimasis medicinine praktika, neturint licencijos- taip, neteisėtas.Bet jei Jurga tik "dvasinė akušerė", draugė ir vedlė, kas trukdo toliau palaikyti gimdyvę "dvasiškai" ir fiziškai, o taip pat susitikti su medikais, priimančiais gimdyvę g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 01 15, 22:26)
Gimdymas negali būti teisėtas ar neteisėtas  bigsmile.gif. O štai vertimasis medicinine praktika, neturint licencijos- taip, neteisėtas.Bet jei Jurga tik "dvasinė akušerė", draugė ir vedlė, kas trukdo toliau palaikyti gimdyvę "dvasiškai" ir fiziškai, o taip pat susitikti su medikais, priimančiais gimdyvę  g.gif

Paliksiu jum malonuma ``issilieti`' siuo klausimu.Ir visais kitais klausimai,susijusiais su pribuveja Jurga.Jus gi geriau zinote wink.gif
P.S.Jeigu i sia tema netycia uzsuktu zmones,norintys gimdyti namuose-nuosirdziai patariu susirasti Jurga ir paciam sudaryti nuomone apie ja,o JOKIU budu nesudaryti jos is to,ka perskaitete cia.
Atsakyti
QUOTE(Asirgi @ 2011 01 15, 23:14)
Paliksiu jum malonuma ``issilieti`' siuo klausimu.Ir visais kitais klausimai,susijusiais su pribuveja Jurga.Jus gi geriau zinote wink.gif
P.S.Jeigu i sia tema netycia uzsuktu zmones,norintys gimdyti namuose-nuosirdziai patariu susirasti Jurga ir paciam sudaryti nuomone apie ja,o JOKIU budu nesudaryti jos is to,ka perskaitete cia.

g.gif Uždaviau, atrodo, visiškai paprastą klausimą. Nekomentavau nei gerb Jurgos asmenybės, nei veiklos(išskyrus atsakymą į jūsų paminėtą naminio gimdymo neteisėtumą bigsmile.gif ).O štai jūsų reakcija gana įdomi bigsmile.gif
Atsakyti