Įkraunama...
Įkraunama...

Pribuvėja Jurga

QUOTE(Hamel @ 2010 02 27, 23:07)
hmmm, o kiek yra tas virš?31, 36? jeigu priiminėjate gimdymus jau 39 metus, tai vyriausiems "jūsų priimtiems naujagimiams" turėtų dabar būti 39 metai.... ir jau gimdo jų anūkai.... hmmm, anksti anūkai pradeda gimdyti. norėčiau pamatyti 39 metų amžiaus prosenelį......
neasmenikai, tiesiog įdomu pasidarė.

raip, tai yiesa, ir man visai tai smagu pasakyti, jei mamai buvo 18 o dukrai 17 aritmetika 35. O ka jau tokio amžiaus ir 35 m stažo turi būti akušerė mirusi mirksiukas.gif Gaila man tavęs doh.gif
Atsakyti
tai gal tada gimsta ju anukai, o ne gimdo? nors tiesa, koks man skirtumas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hamel: 02 kovo 2010 - 01:03
Koki cia brieda rasinejate, jei zinote, kad Jurga kelia pavoju naujagimiams ir mamoms, esat nukenteje, turit tikrus faktus ar panasiai, jusu pareiga ateiti ir perspeti beveik 100 zmoniu kurie klauso jos kurso, kaikurie gymdys jai priimant. Kitu atveju tai nesamoningas ir nereikalingas rasinejimas, berikalingas zmoniu supriesinimas be realaus pagrindo, (as maciau susiduriau... i ligonines atveza sutraumuotus kudikius ir panasus kliedesiai...) Jei jusu vaika sutraumavo tai ateikit ir papasakokit apie tai, ar taip ir apsiribosite siuo forumu? suzalojo kudiki, parasiau zinute i foruma ir ok?

Jei jau tikrai nukentejot, tai turetumet zinoti kur ateiti, o jei vis delto nezinot parasykit i foruma, kad eisit papasakot tiems zmonems kas gali nutikti, persiusiu adresa ir laika. Paziuresim ar atsiras nors viena ar vienas kuris isdrys daugiau nei i mamu foruma breidu prifantazuot...
Atsakyti
QUOTE(marij_ @ 2010 04 22, 13:29)
Koki cia brieda rasinejate, jei zinote, kad Jurga kelia pavoju naujagimiams ir mamoms, esat nukenteje, turit tikrus faktus ar panasiai, jusu pareiga ateiti ir perspeti beveik 100 zmoniu kurie klauso jos kurso, kaikurie gymdys jai priimant. Kitu atveju tai nesamoningas ir nereikalingas rasinejimas, berikalingas zmoniu supriesinimas be realaus pagrindo, (as maciau susiduriau... i ligonines atveza sutraumuotus kudikius  ir panasus kliedesiai...) Jei jusu vaika sutraumavo tai ateikit ir papasakokit apie tai, ar taip ir apsiribosite siuo forumu? suzalojo kudiki, parasiau zinute i foruma ir ok?
Jeigu bent kiek domėjotės, tai turėtumėte žinoti, kad niekas ten neįleidžia visokių tiesos žinotojų. Ar siūlote laukti prie išėjimo ir graibstyti už skvernų po kursų besiskirstančius?
Bet kuris, bent kiek smegenų turintis, pasiskaitys rastą info ir pagalvos. Jeigu apsispręs, kad dvasinis artumas svarbiau už sveikatą - ką gi, tai bus jo pasirinkimas.

Tiesa, jeigu kam reikia, bet neturit adreso, gali kreiptis - žinau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 22 balandžio 2010 - 19:14
QUOTE(mititėja @ 2010 02 26, 17:42)
blink.gif  blink.gif Iš kur tokias nesąmones ištraukėt? Manęs niekas nieko nevertė, ir nieko neblaškė. Man atrodo, tai yra priekabių ieškojimas ir susireikšminimas... "blaško akušerė"  doh.gif ... Sugalvok tu man...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O kuo jūs ten tokia užsiėmusi buvote, kad jūsų nebuvo galima "blaškyti"? Kokius nors skaičiavimus svarbius atlikinėjot? Aš tai, matot, TIK gimdžiau. O visi, buvusieji aplink - tik padėjo. O jeigu jau tą pagalbą vadintume "blaškymu", tai mane "blaškė" ir nuosavas vyras.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai gal, kaip labai įsigilinusi į esmę ir nemėgėja pašūkauti bei necituojanti žinučių, paaiškintumėte, kas tai yra natūralus gimdymas. Nes tema šita yra apie pribuvėjos Jurgos nekompetenciją (skaitykite pirmąsias žinutes). O jeigu kalbą užvedėte apie natūralius gimdymus, tai gal bent trumpai - kuo jis skiriasi nuo "nenatūralaus"?

tu čia iš savęs juokiesi? matosi, mažai ką išmanai... o rėki daugiausiai doh.gif

aš, nors ir labai nemėgstu ligoninių, nesirinkčiau tokios pribuvėjos. o yra kam jos reikia ir reikės, kad ir kiek purvais bedrabstysit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 22 balandžio 2010 - 22:54
QUOTE(virvė @ 2010 04 22, 22:51)
tu čia iš savęs juokiesi? matosi, mažai ką išmanai... o rėki daugiausiai doh.gif

aš, nors ir labai nemėgstu ligoninių, nesirinkčiau tokios pribuvėjos. o yra kam jos reikia ir reikės, kad ir kiek purvais bedrabstysit.
Aš nerėkiu. Prašau savo emocijų ir elgesio modelio neperprojektuoti į pašnekovą. Atkreipkite dėmesį, aš nė vieno purvo ant pribuvėjos Jurgos neuždrėbiau (arba jūs labai keistai purvus suvokiate). Ir malonėkite nesitujinti.
Bet ko iš jūsų norėti, paaugsit - suprasit. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 23 balandžio 2010 - 07:31
na kadangi šiame forume pakankamai prisiskaičiau apie pribuvėją Jurgą, tai norėjau paklaust ar dar yra kitų pribuvėjų, nes iš vienos artimos Jogos mokytojos girdėjau labai teigiamų atsiliepimų apie gimdymą namie ir pribuvėjas ir gimdymą vandeny. ji pati pagimdė abu vaikus namie vandeny ir sakė kad džiaugėsi nes vaikai visai nerėkė tik ką gimę. dabar vienam jų 13 kitai 9 metai. abu iš ties ššaunūs
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 05 04, 23:27)
na kadangi šiame forume pakankamai prisiskaičiau apie pribuvėją Jurgą, tai norėjau paklaust ar dar yra kitų pribuvėjų, nes iš vienos artimos Jogos mokytojos girdėjau labai teigiamų atsiliepimų apie gimdymą namie ir pribuvėjas ir gimdymą vandeny. ji pati pagimdė abu vaikus namie vandeny ir sakė kad džiaugėsi nes vaikai visai nerėkė tik ką gimę. dabar vienam jų 13 kitai 9 metai. abu iš ties ššaunūs

O koks cia stebuklas, kad jie nereke? Atseit Jurga juos taip maloniai nuteike? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 05 04, 21:27)

prieš tiek metu LT manau buvo tik Jurga
Atsakyti
šiaip neminėjau jog ji gimdė su Jurga, atidžiau žinutę įsiskaityk wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalvarinė @ 2010 05 05, 14:09)
šiaip neminėjau jog ji gimdė su Jurga, atidžiau žinutę įsiskaityk wink.gif ax.gif

Kiek žinau, prieš 13-15 metu LT tokius gimdymus priimdavo tik Jurga - mano draugė gimdė panašiais laikais. Ne bent ji gimdė ne Lietuvoj.

Lietuvoje yra dar viena moteris, turinti akušerės išsilavinimą - taip pat vilnietė. Ir dar vieną gydytoją Kaune galima įkalbėti priimti gimdymą namuose. Čia turbūt ir visas pasirinkimas.

Aš paskutinį kartą svarčiau galimybę gimdyti namuose, bet kadangi gyvenau toli nuo Kauno arba Vilniaus, nusprendžiau važiuoti pati į ligoninę, tačiau ten, kur gimdymą priimtų taip, kaip aš noriu gimdyt. Panašiai, kaip namuose. Galima buvo ir į vonią, bet aš nenorėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 05 gegužės 2010 - 16:28
[quote=Natuke,2010 05 05, 17:27]
Kiek žinau, prieš 13-15 metu LT tokius gimdymus priimdavo tik Jurga - mano draugė gimdė panašiais laikais. Ne bent ji gimdė ne Lietuvoj.

Turiu du giminaičius,kuriems šiuo metu yra po 17-a ir 15 metų, jie gimė namuose,vonioje,gimdymą priėmė moteris vardu Margarita (jei gerai vardą pamenu),tik ji jau senokai nebegyvena LIetuvoje kiek žinau.. smile.gif
Atsakyti