Įkraunama...
Įkraunama...

Pribuvėja Jurga

ką čia kliedi???? tai jeigu aš dabar imsiu namie operuoti ir pasiskelbsiu, kad esu geriausia pasaulyje chirurge, o visi kiti blogis, tai aš nebūsiu už tai atsakinga???? o atsakingi bus tik tie, kurie kreipiasi į mane?

blūdas, sektantė schmoll.gif
Papildyta:
tiesa, kas dėl dieviškų galių, tai nežinau kiek ten jų suteikta, bet sveiko proto ir logikos tai tikrai nepagailėjo rolleyes.gif
Atsakyti
tokias atvejais, aisku, atsakindi visu pirma patys tevai..visokiu, atsiprasant, debilu ir sektantu ir sarlatanu buna ant svieto, bet pirmiausia reikia paciam savimi rupintis.
Atsakyti
O, kokia pikantiska tema. Uzejus akivaizdu, piktos moterys susirinko, aciu bent Gaikai uz inesta konstruktyvuma... Nes pilat savo piktuma i vienus vartus.

Jei nesuprantate, ko zmones pas Jurga kreipiasi...
(ne pavieniui juk, o gausiai - priimtu gimdymu skaicius ohohoho, nelaimingu atveju procentas nepalyginamai mazesnis nei ligoninej - gal nesibaisesime "mano drauges" atvejais, nes ju pilna ir ligoninese)
... tai kodel dar lendate jiems, besirenkantiems, i akis su savo kategoriskai neigiama ir pikta nuomone.

Visada uz tai, kas atsitinka su mumis ir musu kudikiais - mes atsakome pacios. Ar atsidaveme pribuvejai, ar gydytojui, ar vienos gimdyti likomes... Tik mes renkames ir tik mes atsakome. Iliuzijose, kad gydytojas prisiima atsakomybe, tera iliuzija. Lygiai taip pat Jurga priisima atsakomybe pries Dieva ir Pasauli. Bet is tiesu, ta atsakomybe yra tik musu - nesiraminkite, kad blogas gydytojas ar pribuveja pagadino jusu gimdyma. pacios pasirinkote, pacios kaltos del pasirinkimo keliamos rizikos. Juk ligoninej pasirasai, kad sutinki - reiskia renkiesi pati.

Net jei tu, Rozmarine, skelbsies kazi kuo - as renkuosi ir as atsakau uz savo pasirinkima. Jurga - lygiai tokia pati galimybe, kaip ir ligonine. Lygiai taip pat svarbi ir gerbtina. Legali, nes niekas nedraudzia moteriai gimdyti namie, o kitai moteriai jai padeti. Net atsdekojimas (kurio, as tikiu, niekas nereikalauja, o tik duoda) Viskas cia paprasta. Gal tik draudimas jos pagalbos neapdraudzia... Bet nemanau, kad del to reikia gimdyti ligonineje. teistis ir prisiteisti dabar gali su bet kuo. Ir su ligonine, ir su Jurga. Ligonines irgi savo paslaugu nera apdraudusios - moka is savo kisenes, kai prisidirba. Tai kuo gi skiriasi du pasirinkimai? gimdyti pas Jurga, ar ligonineje? tik tavo vidiniu noru ir valia. Kur ji tave nuves. Nereikia ieskoti kaltu.

Neskanu skaityti toki zmogaus juodinima be jokio tikro liudytojo. Be to - klaidos, kurias visi darome, neisvengiamos. reikia matyti visuma. Gaila, kai pyktis trukdo.

Linkiu truputi daugiau tolerancijos.
Atsakyti
tai tik kliedesiai neišprususio žmogaus. kiekvienas gydytojas, kiekviena ligoninė privalo turėti draudimą. tai pirmą.

antrą, įvairios institucijos sužinojusios apie mirštantį vaiką PRIVALO bet kokiu būdu tą vaiką gelbėt, tai teisės aktų uždėta pareiga. ir atsakomybė už neveikimą milžiniška.

o gimdymo priėmimas yra medicininė paslauga, šarlatanė tokiam dalykui licenzijos neturi. ir koks turi būt žmogus, kad tolerantiškai žiūrėtų į mirštančius vaikus ir sužalotas motinas???
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 06 22, 16:09)
Tikrai, o koks jos išsilavinimas? medicininis? Jeigu ne, tai iš viso nesuprantu tų, kurios pas ją gimdo? O jei ir medicinis: ar ji turi tam licenciją, ar ji dirba legaliai ir pan. Ne?  Tai kaip galima rizikuoti savo ir vaiko sveikata bei gyvybe? Nesuprantu ir niekada nesuprasiu tokių moterų...

biochemike cool.gif
Atsakyti
a ką tas reiškia? čia tikriausiai kažkas spec. gimdymams?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 01, 14:54)
a ką tas reiškia? čia tikriausiai kažkas spec. gimdymams?

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Biochemija – mokslas, tiriantis gyvuose organizmuose vykstančias chemines reakcijas ir virsmus. Biochemija tiria daugumos pavienių elementų ir jonų vaidmenį fermentinėse reakcijose bei medžiagų transporte, energijos virsmus gyvose sistemose bei chemines reakcijas, kurios yra katalizuojamos fermentų. Tai mokslo sritis, siekianti sujungti ir paaiškinti ryšį tarp chemijos ir biologijos, sukurti teorinį pagrindą biotechnologijoms.

Biochemijos tyrimo objektai yra augalai, mikroorganizmai, gyvūnai, tame tarpe ir žmogus
smile.gif
Atsakyti
Jeigu trumpai: visuomet buvo ir bus kvailu ar silpnu zmoniu, kuriais lengva pasinaudoti. Taciau per amzius amzinuosius baudziami tie, kurie naudojasi zmoniu patiklumu siekdami sau finansines ar kitokios naudos (gali buti ir emocine nauda). Kvaila ir baznycioje musa ir tai jo bausme, taciau man keisti tie, kurie teisina sukcius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo French: 01 liepos 2009 - 17:11
visiskai tau pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sedėjau šiandien nuo ryto kava gerdama balkone ir staiga pajutau, jog mano pašaukimas taisyti dantis lotuliukas.gif Tai va, sakau paieškosiu informacijos internete, susikonstruosiu gražta ir pradedu privačiai teikti stomatologines paslaugas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirmoms 10 klienčiu 50 proc. nuolaida lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai labai skeptiškai žiūriu i tokias a la pašaukimą turinčias pribuvėjas schmoll.gif Ir biochemikes išsilavinimas tai ne tas pats kas akušeris-ginekologas. Kaip pasakė viena garsi gydytoja, gimdymas-tai sedėjimas ant ugnikalnio viršūnes. Tarkim, mano mamai abu gimdymai praėjo sekmingai, bet neatsiskyrė placenta. Teko operuoti. Tai ką tokiu atveju butu galejusi padaryti pribuvėja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2009 07 02, 09:24)
Tarkim, mano mamai abu gimdymai praėjo sekmingai, bet neatsiskyrė placenta. Teko operuoti. Tai ką tokiu atveju butu galejusi padaryti pribuvėja blink.gif

turi pribuvejos ten visokius budus, pacius ivairiausius smile.gif
del Jurgos truputi kitaip, kiek teko ja stebeti, ji ar tai nuotaikos zmogus ar kaip... nori - daro (kai jai zmogus patinka, viskas tinka, rankas isbuciuoja-isplauna, namine duona pavaisina, tinkama jai aplinka..... ir t.t.), kai kazkas netiko/nepatiko, eina ne ta linkme... ima ir pasiplauna, palikusi zmogu ant ledo g.gif mazai konkretumo, dalykiskumo, aiskumo, patikimumo... kas manau butina jos darbe. Po to per kitus klausineja, kaip gi ten viskas baigesi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 02 liepos 2009 - 09:48
malonu, kad rašai teisybę.
Atsakyti