QUOTE(Fruzina @ 2009 08 05, 08:31)
Skirtumo jokio. Manau čia jau net nenuogumo, o auklėjimo problema. Neisivaizduoju kokio globalinio būtinumo problema turi būti, kad vaikui būtinai reikia užeiti kai mama ar tėtis vonioje, na negi negalima palaukti, negi negalima paklausti už durų, gi tikriausiai nedvigubos vonios durys ir ne šarvuotos. Kantrumo pamokinkit.
Kažkaip tenka susidurti su žmonėmis, kurie matyt taip augę-nemokinti gerbti privatumo, nemokinti suprasti, kad žmogus turi intymių dalykų-kai klibina rankeną inirtingai, kai nesuvokia, kad reikia pasišalinti, kai nesupranta, kad žmogus tam tikrų dalykų neprivalo daryti prie jo.
Kai mama vonioje tabu vaikui turėtų būti ne dėl to, kad papus pamatys, bet todėl, kad mama prausiasi ir tai jos laikas ir jos vieta. Kaip ir tulike sėdint. Išeisiu ir paklaus ko nori ar parodys.
Dėl tos vaikų reakcijos , kai pamatė nuogus pleže, aš kažkaip pagalvojau, kad draugų vaikai reagavo normaliau negu jūsų, visi vaikai pakikena tai pamatę, kai būna nepersižiūrėję to nuogumo, argi mes nekikenom, aš tiesiog tai laikau sveika vaiko reakcija, o kai jau vaikui tai yra savaime suprantamas dalykas, tai keista.
nu jums atrodo vienaip, man atrodo kitaip
as niekad nekikenau pamaciusi nuoga zmogu, neiskojau visokiu nuogybiu paveiksliukuose, filmuose, kortose, zurnaluose - man tiesiog nebuvo tai idomu. Viska priemiau naturaliai. Mano vaikai (nu mazoji dar maza, bet dickis jau supranta daug) irgi matau nedaro is to isteriju, tragediju - ir as tuo dziaugiuos. Papludimy persirengia - nereik budeliu visokiu ( nu prisidengia ranksluosciu nuo svetimu - as padedu susitvarkyt), aisku maudomes su maudymosi kostiumeliais visi, tik pirty ne - ten reik nusipraust, o nesidangstyt
Manau kiekvienai eimai savo ir nesmerkiu tu, kurie elgiasi kitaip nei as

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."