Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 19:38)
Man tai gal ta kaukė didžiausią efektą davė smile.gif Po pirmo panaudojimo ženklus pasikeitimas matėsi smile.gif

O tai kam naudot priemone,jei nuo jos spuogais meto? g.gif Neturetu tokiu dalyku but nuo gero daikto...
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 18:38)
Man tai gal ta kaukė didžiausią efektą davė smile.gif Po pirmo panaudojimo ženklus pasikeitimas matėsi smile.gif

As isbandziau clarity prausikli-kauke(tas kur 2 in 1) ir sveitikli (blackhead cleansing scrub), tai didesni efekta pastebejau irgi nuo kaukes. Siandien nusipirkau tonika, tai dar ir si isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 18, 18:46)
O tai kam naudot priemone,jei nuo jos spuogais meto? g.gif Neturetu tokiu dalyku but nuo gero daikto...

Tai kad sakau savaitę-pusantros oda būna čiki-piki. O poto kelias dienas pasispuoguoja ir vėl o.k.
Tai aš nelabai suprantu ar čia taip turi būti, kol veidas valosi, ar čia ji man netinka...
Bet kad kitom irgi taip pat. Tai negi visoms netinka? Ir jeigu netinka, tai kodėl tada savaitėm veidas idealus būna?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 19:50)
Tai kad sakau savaitę-pusantros oda būna čiki-piki. O poto kelias dienas pasispuoguoja ir vėl o.k.
Tai aš nelabai suprantu ar čia taip turi būti, kol veidas valosi, ar čia ji man netinka...
Bet kad kitom irgi taip pat. Tai negi visoms netinka? Ir jeigu netinka, tai kodėl tada savaitėm veidas idealus būna?

As tai nebenaudodavau tiesiog tokiu prausikliu,jei tikie sposai vykdavo. Tai issirinkau man tinkanti,tai net pries MM spuogu neatsiranda(o tai gali buti tik prausiklio to,arba levometicino tirpalo deka,nes daugiau nieko nenaudoju) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 18, 19:01)
As tai nebenaudodavau tiesiog tokiu prausikliu,jei tikie sposai vykdavo. Tai issirinkau man tinkanti,tai net pries MM spuogu neatsiranda(o tai gali buti tik prausiklio to,arba levometicino tirpalo deka,nes daugiau nieko nenaudoju) smile.gif

Tai vat, aš laikinai ir stabdau clarity vartojimą. Bet manau po šventės dar pabandysiu, jei kartosis tokie "bajeriai" su spuogais, tai gal rimtai neberizikuosiu, arba tarkim tik nosies sričiai naudosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 18 rugpjūčio 2009 - 18:22
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 18:22)
Tai vat, aš laikinai ir stabdau clarity vartojimą. Bet manau po šventės dar pabandysiu, jei kartosis tokie "bajeriai" su spuogais, tai gal rimtai neberizikuosiu, arba tarkim tik nosies sričiai naudosiu  ax.gif

tai jei kelias savaites viskas ok, o poto atsiranda, manau čia dėl hormonų pries Tas dienas gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 08 18, 21:26)
tai jei kelias savaites viskas ok, o poto atsiranda, manau čia dėl hormonų pries Tas dienas gal  g.gif

Hm, tai kad ne ax.gif Jau po mmm buvau spuogų sulaukus doh.gif
Na nebent, kad tos mmm pas mane išsireguliavusios, tai gal hormonai rimtai gali būti kalti g.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkau nesenai teebaum (berods toks p[avadinimas biggrin.gif) kaukę, aišku pradžioja naudoju kiek dažniau, nei ten rašo, bet man thumbup.gif pirmas 2 dienas labai visus nešvarumus iškėlė, o dabar oda lygi.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 08 18, 21:58)
Aš tai nusipirkau nesenai teebaum (berods toks p[avadinimas biggrin.gif) kaukę, aišku pradžioja naudoju kiek dažniau, nei ten rašo, bet man  thumbup.gif pirmas 2 dienas labai visus nešvarumus iškėlė, o dabar oda lygi..  wub.gif

Kokia kaina, kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 22:22)
Kokia kaina, kur pirkai?  ax.gif

kaina apie 7lt, eurokose pirkau, ten prie to molio buvo.. SM'e šiaip nemažai apie ją kalbėta yra.. žiūrėsiu kas toliau bus, bet kol kas patenkinta aš ja... ji su žydruoju berods moliu rolleyes.gif
Atsakyti
Isbandziau jau siandien pirkta clarity tonika,kaip pirmam kartui, tai visai patiko, ziuresim kaip veliau bus biggrin.gif
dar siandien nusipirkau kremuka is tos pacios clarity serijos, shine control vadinasi, tai po prausiklio, toniko ir po to pasitepus tuo kremuku odyte tokia gaivi ir svari jauciasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugele: 18 rugpjūčio 2009 - 22:02
man irgi molio kaukė patinka rolleyes.gif
bet dabar 2sav neturėjau galimybės jos pasidaryt, tai ši kaukė labai pagelbėjo rolleyes.gif
Atsakyti