Brilliant, tonikas tas iš kairės pusės
Brilliant, tonikas tas iš kairės pusės
Ačiū,vadinasi tokį patį Clarity toniką ir mačiau
Beja, Jammin1 įdomu,kokį Clarity prausiklį tu naudoji kasdieninį šveičiamą ar jautriai odai skirtą?
QUOTE(Brilliant @ 2009 08 17, 15:12)
Ačiū,vadinasi tokį patį Clarity toniką ir mačiau
Beja, Jammin1 įdomu,kokį Clarity prausiklį tu naudoji kasdieninį šveičiamą ar jautriai odai skirtą? 
Čia mano daryta nuotraukytė, tai visus šiuos gaminius ir naudoju
Čia ne jautriai odai pas mane
Bet aš manau, kad gali pabandyti vieną kartelį ir su tuo, jei žiauriai grauš ar dar kažkas nutiks- mesk šalin. Bet šiaip tas prausiklis nėra labai "stiprus" lyginant su ta kauke
Galvojau pasisiūlysiu nusipirkti tą kasdieninį iš tavęs, jei kartais netiktų, bet žiūriu iš Kauno esi
Aišku, tai pabandysiu šiandien vakare, jei kas tai mesiu, už tokią kainą negaila, nu arba kam padovanosiu
Nes čia matau deficitas tos Clarity prekės. O jeigu tiks tai dar ir toniką įsigysiu, negalėčiau sakyti, kad turiu didelių problemų su oda, bet inkštirų yra, kartais dar koks spuogelis, nenaudėlis iššoka
Ačiukas, už informacija, Jammin1
Tai ta cliarity serija labaiu nuo inkstiru? pas mane jie tik ant nosies o seip problemu yra su tais baltais spuogeliais tai man gal del to nlb tinka? ar kaip cia? visai susimaisiau
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 17, 20:09)
Tai ta cliarity serija labaiu nuo inkstiru? pas mane jie tik ant nosies o seip problemu yra su tais baltais spuogeliais tai man gal del to nlb tinka? ar kaip cia? visai susimaisiau
Na šiaip ten parašyta blackhead cleanser- inkštirų valiklis
O ant kitų rašo, kad valo poras ir kaip supratau neleidžia užsiteršti
Logiškai pagalvojus, tai spuogai būtent todėl ir susidaro, kad užsikemša poros, tai jei valiklis jas išvalo, turėtų tikti
Nėra už ką, Gintare
Aš nuo clarity vėl spuogais apaugau
Čia kažkaip vis tarpais tokiais- tai būna labai graži, lygi ir švelni oda, tai pridygsta visokių zarazų
Kadangi per išeigines važiuosiu į krikštynas, tai nusprendžiau laikinai pristabdyti clarity serijos naudojimą, na iki kitos savaitės kažkur
Šiandien nusipirkau juodojo molio kaukių, dar kažkokią rusišką augalinę valomąją kaukę. Tikiuosi atgaivinsiu veidelį iki savaitgalio. Dabar kaiptik sėdžiu su juodojo molio kauke, parašyta, kad efektyviai šalina inkštirus, išvalo odą. Lauksiu rezultato
Kadangi per išeigines važiuosiu į krikštynas, tai nusprendžiau laikinai pristabdyti clarity serijos naudojimą, na iki kitos savaitės kažkur
Šiandien nusipirkau juodojo molio kaukių, dar kažkokią rusišką augalinę valomąją kaukę. Tikiuosi atgaivinsiu veidelį iki savaitgalio. Dabar kaiptik sėdžiu su juodojo molio kauke, parašyta, kad efektyviai šalina inkštirus, išvalo odą. Lauksiu rezultato
Vedama masinės panikos dėl Clarity, ir aš įsigyjau blackhead cleanser- inkštirų valiklį
Pirkau Vln, karoliniškių maximos droge, jų ten daug, po Dove priemonėm pasislėpusios.
Bandysiu naikinti/mažinti juodulius, žėsim kas bus
Pirkau Vln, karoliniškių maximos droge, jų ten daug, po Dove priemonėm pasislėpusios.
Bandysiu naikinti/mažinti juodulius, žėsim kas bus
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 13:52)
Nėra už ką, Gintare
Čia kažkaip vis tarpais tokiais- tai būna labai graži, lygi ir švelni oda, tai pridygsta visokių zarazų
as su zydruoju moliu darau kaukes, tai ant nosies tikrai beveik neliko inkstiru, bet va an smakros yra, tai nesuprantu kodel cia taip
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 18, 13:37)
jammin,o kuri tau Clarity priemone efektingiausia?daug ju turiu, tai is clarity noreciau tik vienos..gal kauke?ar tonikas?Nosis laaabai taskuota
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 18, 16:10)
jammin,o kuri tau Clarity priemone efektingiausia?daug ju turiu, tai is clarity noreciau tik vienos..gal kauke?ar tonikas?Nosis laaabai taskuota 
Man tai gal ta kaukė didžiausią efektą davė
Mano inkštirai giliau odoje ir, pvz., visokie pleistriukai nelabai juos ir apskritai pasiekia
Apžiūrėjau tas priemones - inkštirų valiklį su salicilo rūštimi bei prausiklį - kaukę viename ir galvoju, ar verta rizikuot, ar padės tuos priemonės ir kuri iš jų veiksmingesnė būtų