Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE((Honey) @ 2009 06 21, 17:54)
mane ir kankina ta pati problema negaliu doh.gif  doh.gif  doh.gif  kazkiek buvo padeje veido plovimas ramuneliu nuoviru tuomet buvo sumazeje tu inkstiru o kai nustojau plauti vel  atsirado unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Dabar esu nusipirkusi veidui kauke is Himalaya riebiai ir problematiskai odai  tai nei  ta  gerai tu insktyru neisvalo blink.gif  blink.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Va kas buvo padeje tai is nivea tie pleistriukai kaina apie 18 lt tik uztenka vienam dviem kartams tai kai uzsiklijavauy ir  nuplesiau oi gerai buvo istrauke viska laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  clap_1.gif  visus nesvarumus tik neilgam doh.gif

man tie pleistrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 06 22, 14:51)
man tie pleistrai super thumbup.gif

o kaip Jūs jį naudojate? viską atrodo darau pagal instrukciją, bet pastaruoju metu nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2009 06 22, 15:52)
o kaip Jūs jį naudojate? viską atrodo darau pagal instrukciją, bet pastaruoju metu nepadeda schmoll.gif

aš naudoju nivea pleistrus, prieš tai išsimaudau, pagarinu veidą, arba po pirties gerai ir tada dedu pleistriuką ant nosies, laikau kol sutraukia, tempia nosį, na kol gerai gerai išdžiūva ir tada nuplėšiu 4u.gif

O kaip jūs kovojate su inkštirais aplink lūpas g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 07 liepos 2009 - 14:53
as prausiu veida su rasos prausikliu, tai pastebejau kad inkstiru ar smulkiu spuogeliu pamazejo (ju buna siek tiek ant smakro) bet naudoju garnier agurku kauke (5-6lt), labai patinka, apvalo, sutraukia poras smile.gif

seip manau jeigu turit ishsipletusias poras kaip as, tai jos ir greiciau uzsikemsa ir sunkiau valyt, todel reik jas mazint biggrin.gif nes asmeniskai man tikrai jau atsibodo tos uzsikimsusios poros ant nosies doh.gif schmoll.gif valau valau o jos vel doh.gif todel eisiu veido slifavima darytis, tai turetu jas apmazint, palygint tas duobutes smile.gif
Atsakyti
O dar norėčiau pasiteirauti , su kokiomis priemonėmis mažinate po inkštirų paliktus randelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 08, 19:33)
as prausiu veida su rasos prausikliu, tai pastebejau kad inkstiru ar smulkiu spuogeliu pamazejo (ju buna siek tiek ant smakro) bet naudoju garnier agurku kauke (5-6lt), labai patinka, apvalo, sutraukia poras smile.gif

gal nuotraukas galima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 07 07, 16:47)
O kaip jūs kovojate su inkštirais aplink lūpas g.gif  g.gif

O man irgi labai idomu, nes pas mane jų piiilna aplink lūpas, ant smakro ir ant nosies. Tie aplink lupas, tai manau gal nuo lūpdažių/vazelinų/blizgių, juk jie visi tokie riebūs ir dažnai pasiskirsto ne tik ant lūpų, bet ir apie jas.
O kaip valyt - nenumanau. Man niekas nepadėjo ir nepadeda, vaikštau juodai taškuota toliau verysad.gif
Atsakyti
Man labiausiai padejo atsisakymas visokiu pudru. Seip dar Himalaya kaukes kartais panaudoju, turiu dvi, su vaisiais, ir su nimbamedziu. Pastaroji labai sausina, tai man nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 12:23)
Man labiausiai padejo atsisakymas visokiu pudru. Seip dar Himalaya kaukes kartais panaudoju, turiu dvi, su vaisiais, ir su nimbamedziu. Pastaroji labai sausina, tai man nelabai.

Aš LABAI retai kada naudoju pudras , bet vistiek labai daug inkštirų schmoll.gif
Ir kuo labiau naudoju visokias priemones , tuo labiau man jų daugėja unsure.gif
Nebežinau ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(MigL3* @ 2009 07 08, 19:26)
O dar norėčiau pasiteirauti , su kokiomis priemonėmis mažinate po inkštirų paliktus randelius?  g.gif

randelius salina veido slifavimas, rugsties kaukes, taip pat girdejau kad kai kurioms padeda ir tepaliukai nuo randu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 09 liepos 2009 - 11:38
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 09, 12:37)
randelius salina veido slifavimas, rugsties kaukes, taip pat girdejau kad kai kurioms padeda ir tepaliukai nuo randu

kažin, gal aspirino kukė tiktų? g.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar kas nors naudojat 'Želė spuogeliams greito poveikio NEUTROGENA VISIBLY CLEAR'? g.gif
Atsakyti