Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

Visko neperskaiciau, tai nepykit, jei pasikartociau. Girdejau toki recepteli, bet pati esu isbandzius tik keleta kartu: nuprausti veida vandeniu su citrinu sultimis, valyti vatos tamponeli padazant i alyvuogiu alieju ir rupia druska sukamaisiais judesiais. Nuprausti veida po kokiu 5-10min drungnu vandeniu. Oda po to buna labai svelni. Kartoti reiktu pora kartu per savaite, pagerejus padeciai- karta per savaite.
Atsakyti
daiva78 - isbandziau jusu recepteli, oda tikrai labai svelni, toks lengvumo pojutis, tarsi riebus sluokstis butu nuimtas blush2.gif Na dar reiks pamegint ir daugiau karteliu smile.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad man juodo molio neužtenka tai galvoju dar kokią kaukę nusipirkt, neišmanau kokią... jaučiu rinksiuos paprastą variantą: arba Neutrogenos arba Clean and Clear (prieš inkštirus, violetinę).

Ką patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 11, 17:34)
pastebėjau, kad man juodo molio neužtenka  tai galvoju dar kokią kaukę nusipirkt, neišmanau kokią... jaučiu rinksiuos paprastą variantą: arba Neutrogenos arba Clean and Clear (prieš inkštirus, violetinę).

Ką patarsit?

Man asmeniškai ir mano pusbroliui nuo Clean and Clear dar blogiau pasidarė. Nebloga yra rusiška kaukė Propeler. Ji nuo spuogų, bet ir inkštirus valo, pabalina biški odą.
Atsakyti
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 10, 19:34)
Visko neperskaiciau, tai nepykit, jei pasikartociau. Girdejau toki recepteli, bet pati esu isbandzius tik keleta kartu: nuprausti veida vandeniu su citrinu sultimis, valyti vatos tamponeli padazant i alyvuogiu alieju ir rupia druska sukamaisiais judesiais. Nuprausti veida po kokiu 5-10min drungnu vandeniu. Oda po to buna labai svelni. Kartoti reiktu pora kartu per savaite, pagerejus padeciai- karta per savaite.

bet manau, kad tas receptas netinka jautriai odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 10 11, 21:09)
bet manau, kad tas receptas netinka jautriai odai ax.gif

As ir taip manau. O mano butent tokia ir ismeginau blush2.gif Bet labai svelniai bei atsargiai. Lyg viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 11 spalio 2009 - 20:45
QUOTE(d-krall @ 2009 10 11, 17:29)
Man asmeniškai ir mano pusbroliui nuo Clean and Clear dar blogiau pasidarė. Nebloga yra rusiška kaukė Propeler. Ji nuo spuogų, bet ir inkštirus valo, pabalina biški odą.

esu turėjus propeller, bet man nieko ypatingo...
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 10 11, 21:43)
As ir taip manau. O mano butent tokia ir ismeginau blush2.gif Bet labai svelniai bei atsargiai. Lyg viskas gerai smile.gif

o bet juk aliejus vandenyje netirpsta taigi tik su vandeniu nenusiplauna ir ant odos lieka aliejaus pojutis,nepabijojai kad poras uzkims? as nusiprausiau prausikliu ta druskos aliejaus pilinga
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 11, 16:34)
pastebėjau, kad man juodo molio neužtenka  tai galvoju dar kokią kaukę nusipirkt, neišmanau kokią... jaučiu rinksiuos paprastą variantą: arba Neutrogenos arba Clean and Clear (prieš inkštirus, violetinę).

Ką patarsit?

Himalaya kaukę. Žinau, kad yra riebiai odai ir normaliai/sausai lyg g.gif
aš naudojau gaivinančią, jin su obuoliais, kurie yra AHA šaltinis, griauždavo odą ta rūgštis, bet natūralu, nes rūgčšių tokia savybė.
nuo pakuotės: išvalo odos poras ir pašalina nešvarumus, sugrąžina odai elastingumą. Figa ir agurkas vėsina odą, papaja šalina šlakus. ir apie obuolius rašo, bet nesikartosiu smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 10 09, 19:43)
sineja - galbut gali tiksliai parasyti kaip vadinasi tas Sebamed prausiklis? As ismeginciau nusipirkti 4u.gif Nes jau vilties nebezinau kur ieskot biggrin.gif

va mano prausiklis
http://www.assetchem...s/sebamed-9.jpg
papasakosiu ir jums savo istorija mirksiukas.gif
iki 18 metu turejau idealia oda, o po to prasidejo hormonu antpuoliai doh.gif
isbandziau beveik viska, tik pas kosmetologus nejau, jokiu valymu pas juos nedariau ir nedarysiu..labai ilgai geriau kontracept, kai nutraukiau isbere nugara, krutine, veida...tai nuejau pas dermatologe Lapinskaite, kai pasiskaiciau forumus tai ji gydyma visoms vienoda duoda: antibiotikus doxiciklina, ir tepaliuka (kurio kaina tikrai ne is pigiuju), bet ka padarysi, pirkau geriau..ta sebamed prausikli irgi ji israse.
Na taip, berimai baigesi, bet veidelis dar ne toks kokio noreciau, gal su laiku pasikeis dar, sia savaite vel pas ja eisiu tai pazesim ka israsys, bet antibiotiku nebegersiu, gana jau man ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 12, 01:08)
Himalaya kaukę. Žinau, kad yra riebiai odai ir normaliai/sausai lyg  g.gif
aš naudojau gaivinančią, jin su obuoliais, kurie yra AHA šaltinis, griauždavo odą ta rūgštis, bet natūralu, nes rūgčšių tokia savybė.
nuo pakuotės: išvalo odos poras ir pašalina nešvarumus, sugrąžina odai elastingumą. Figa ir agurkas vėsina odą, papaja šalina šlakus. ir apie obuolius rašo, bet nesikartosiu  smile.gif
user posted image

O kur galima issigyti sia kauke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 09, 15:03)
o jei ant nosytes daug juodu instiru, kaip juos stengiates salinti?
as karta i svaite valau veida ledukais (ramuneliu ar petrazoliu nuovyro) ir ka galiu pasakyti, ta diena odele kaip is veido valymo salone  ax.gif  blush2.gif

gal gali parašyt kaip ta procedūra atrodo? paverdi ramunėles ar petražoles, tada tą košytę dedi ant nosies ir tada patrini ledukais, ar kaip? blush2.gif
Atsakyti