Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(tiche87 @ 2009 10 12, 11:23)
gal gali parašyt kaip ta procedūra atrodo? paverdi ramunėles ar petražoles, tada tą košytę dedi ant nosies ir tada patrini ledukais, ar kaip?  blush2.gif

ne ne ne.. paimu puoda maza, ipili apie 0,5 litro vandens, imeti keleta ziupsneliu ramuneliu arba petrazoliu (pasirinktinai) ir verti kol jauti kad ramuneles ar petrazoles isvire. tada tam nuovirui leidziu atvesti, supilu ji i leduku formytes, ir palieku uzsalti. kasryt (istikro, kai prisimenu tik doh.gif ) issitraukiu 2 gabaliukus leduko. isidedu i puodeli ir nesuosi i vonia, kai nusiprausiu tais ledukais pamasazuoju kaktos, nosies ir skruostu sritis. poto nusiplaunu veida dar karta drugnu vandeniu.
poros man susitraukia, ir odyte buna svari.
Cia gaunasi, silta- salta efektas. man jis padeda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiche87 @ 2009 10 12, 11:23)
gal gali parašyt kaip ta procedūra atrodo? paverdi ramunėles ar petražoles, tada tą košytę dedi ant nosies ir tada patrini ledukais, ar kaip?  blush2.gif

kam tau tos terliones? g.gif sakau isbandykit SebaMed prausikli, inkstyru nebeliko nei vieno thumbup.gif kad taip pat gerai ir su spuogais kovotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 12, 10:46)
kur ja galima isigyti?  rolleyes.gif

Himalaya produktais prekiauja Euro vaistines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 12, 11:54)
oi kiek as tu chemiju isbandziau, man atrodo nuo ju dar daugiau priaugo. as uz naturaluma.  lotuliukas.gif  thumbup.gif

o kur tos chemijos nėra? biggrin.gif
bet jei natūralios priemonės nepadės, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 12, 12:15)
o kur tos chemijos nėra?  biggrin.gif
bet jei natūralios priemonės nepadės, pabandyk  mirksiukas.gif

as nesakau kad verdu sampunus, kuriu pati skalbimo miltelius ir t.t.
tieisog tikrai nemazai isbandziau, man ivyksta paūmejimas arba isberimas nezmoniskas. tai stengiuosi veideli kuo naturaliau valyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 12, 12:19)
as nesakau kad verdu sampunus, kuriu pati skalbimo miltelius ir t.t.
tieisog tikrai nemazai isbandziau, man ivyksta paūmejimas arba isberimas nezmoniskas. tai stengiuosi veideli kuo naturaliau valyti  verysad.gif

zinok man tas pats, tiek prisipirkus turiu visokiausiu valikliu kuriuos zinau kad mest lauk reikia, o taip gaila, nes pinigeliai jau sumoketi... verysad.gif
sita prausikli man israse dermatologe Lapinskaite, sunaudosiu ji, o po to zadu tik vandeneliu prausti ir ziuresiu kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 12, 12:29)
zinok man tas pats, tiek prisipirkus turiu visokiausiu valikliu kuriuos zinau kad mest lauk reikia, o taip gaila, nes pinigeliai jau sumoketi... verysad.gif
sita prausikli man israse dermatologe Lapinskaite, sunaudosiu ji, o po to zadu tik vandeneliu prausti ir ziuresiu kaip bus  ax.gif

siulyciau isbandyti kauke: 2 saukst. linu semenys +6 saukst. vandens. ismaisyti ir tokia kose deti ant veido, po 20 min nuplauti drungnu vandeniu. man ir padeda, nuima riebuma nuo veido. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 12, 12:37)
siulyciau isbandyti kauke: 2 saukst. linu semenys +6 saukst. vandens. ismaisyti ir tokia kose deti ant veido, po 20 min nuplauti drungnu vandeniu. man ir padeda, nuima riebuma nuo veido.  thumbup.gif

o is kur perki linu semenys?
man anksciau labai riebalavosi oda, bet nebetepu visiskai niekuom odos, ir molio kaukes dedu ir susinormalizavo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 12, 12:47)
o is kur perki linu semenys?
man anksciau labai riebalavosi oda, bet nebetepu visiskai niekuom odos, ir molio kaukes dedu ir susinormalizavo.. blush2.gif

cia ne reklama.. schmoll.gif
tik rodau: http://www.vitamin.l...nu-semenys.html
ta dezute popierine, yra pirkti maxima, iki.
o beje ir staipsnis lb geras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 11, 22:54)
o bet juk aliejus vandenyje netirpsta taigi tik su vandeniu nenusiplauna ir ant odos lieka aliejaus pojutis,nepabijojai kad poras uzkims? as nusiprausiau prausikliu ta druskos aliejaus pilinga

Aš bandžiau ne druskos aliejaus pilingą, bet kitą rastą internete odos valymo aliejumi metodą (sutrumpintai: įmasažuojamas aliejus, o po to su karštam vandeny sudrėkintu rankšluosčiu nuvaloma), tai jokio aliejaus pojūčio ant odos neliko, oda atrodo švaresnė nei su prausikliu nusiprausus.
Atsakyti
Geras aliejus poru neuzkemsa.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 23:08)
Geras aliejus poru neuzkemsa.

pvz.: koks turi buti tas aliejus: rafinuotas ar pasterizuotas, kad tikrai butu geras mirksiukas.gif
Atsakyti