Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Vitulka @ 2009 10 11, 23:08)
Himalaya kaukę. Žinau, kad yra riebiai odai ir normaliai/sausai lyg  g.gif
aš naudojau gaivinančią, jin su obuoliais, kurie yra AHA šaltinis, griauždavo odą ta rūgštis, bet natūralu, nes rūgčšių tokia savybė.
nuo pakuotės: išvalo odos poras ir pašalina nešvarumus, sugrąžina odai elastingumą. Figa ir agurkas vėsina odą, papaja šalina šlakus. ir apie obuolius rašo, bet nesikartosiu  smile.gif
user posted image

Gal ji (na rūgštys) kiek nors lygina oda? nes man po giliu inkstiru like keli randai ;(
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2010 01 10, 20:48)
Jei neklystu  g.gif
Mėlyni - tai 3 in 1 (prausiklis, šveitiklis ir kaukė) nuo nešvarumų, spuogiukų ir t.t.
Raudoni - tik inkštirų panaikinimui (ir kiek užmačiau tai ten arba prausiklias arba valiklis, bet tokio 3 in 1 neradau)

g.gif
Kiek mačiau, yra abiejų linijų tos pačios paskirties priemonių. Pavyzdžiui, drėkiklis. Aprašymai ant pakuočių praktiškai identiški - "drėkina odą, ji nesiriebaluoja, tampa matinė", bet ant raudonojo dar parašyta, kad kol ši priemonė naudojama, patariama saugotis ultravioletinių spindulių. Paklausta pardavėja atsakė, kad šios linijos skiriasi "ee, tikriausiai niekuo". doh.gif Tad būtų įdomu sužinoti bandžiusiųjų nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2010 01 10, 20:48)
Jei neklystu  g.gif
Mėlyni - tai 3 in 1 (prausiklis, šveitiklis ir kaukė) nuo nešvarumų, spuogiukų ir t.t.
Raudoni - tik inkštirų panaikinimui (ir kiek užmačiau tai ten arba prausiklias arba valiklis, bet tokio 3 in 1 neradau)

Klystat, ir mėlyni ir raudoni yra panašios paskirties, tik raudonuose yra papildomų medžiagų (mėlynių ekstraktas) kurios ne tik naikina spuogelius, bet ir jų paliktus randelius, ta prasme dar greičiau odą verčia atsinaujinti smile.gif prausiklis, tonikas ir drėkiklis manau veikia panašiai abiejų linijų. Šveitiklis naujosios linijos yra tik nuo inkštirų ir spuogų paliktų randelių, jis spuogų pačių nenaikina tik atkemša poras. Drėkikliai manau panašūs, nes man visi rūgštiniai kremai-geliai matinę odą padaro ir tipo drėkina, bet to drėkinimo yra dažnai per mažai. Tas gelis kur ant spuogų tept naujos linijos greičiau šiek tiek veikia, ir patogiau naudot, tik tiek smile.gif

QUOTE(Brown Eyed @ 2010 01 10, 23:56)
g.gif
Kiek mačiau, yra abiejų linijų tos pačios paskirties priemonių. Pavyzdžiui, drėkiklis. Aprašymai ant pakuočių praktiškai identiški - "drėkina odą, ji nesiriebaluoja, tampa matinė", bet ant raudonojo dar parašyta, kad kol ši priemonė naudojama, patariama saugotis ultravioletinių spindulių. Paklausta pardavėja atsakė, kad šios linijos skiriasi "ee, tikriausiai niekuo".  doh.gif  Tad būtų įdomu sužinoti bandžiusiųjų nuomones.

Abiejų drėkiklių prieš einant į saulę negalima naudot, nes jie rūgštiniai, bet praėjus porai valandų nuo patepimo jau manau galima, atsikūrus truputį oda, ne tokia sujautrinta jau būna smile.gif
Atsakyti
[quote=Kissable_lips,2010 01 11, 17:59]
Klystat, ir mėlyni ir raudoni yra panašios paskirties, tik raudonuose yra papildomų medžiagų (mėlynių ekstraktas) kurios ne tik naikina spuogelius, bet ir jų paliktus randelius, ta prasme dar greičiau odą verčia atsinaujinti smile.gif

o padeda jie nuo randelių kiek nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 01 14, 17:01)
o padeda jie nuo randelių kiek nors? ax.gif

Na pas mane tų randelių kaip ir nėra, bet šitas atsinaujinimą odos pagreitina, tai greičiau jie nyksta ax.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau vis tik raudonąjį drėkiklį, atrodo jis taip:
user posted image

Naudoju apie savaitę, bet nežinau, poveikis toks pat kaip ir mėlynojo - dėmelių nepasakyčiau, kad sumažėjo, bet gal per mažai dar naudoju g.gif Ir mėlynasis daugiau drėkino, šiek tiek riebesnis buvo ir ilgiau užtrukdavo kol susigerdavo, arba bent man taip atrodo.
Atsakyti
smile.gif Gydytojai pasigyriau, kad naudoju 3 in 1 Garnier, tai ji manes uz tai nepagyre. Sako viskas viename, tai tas pats kas nieko. Iki tol toniku nenaudojau, bet ji sako vienas is svarbiausiu dlayku kosmetinej turi buti tonikas. Pagal recepta viena dariaus, kuri ji man israse, tai buvo super smile.gif bet jau pas seimos gydytoja 5 kart eit prasyt, kad israsytu vel nebedrisau. Tai nusipirkau "Rasos" ai visai tinka ir patinka ir inkstyru ner tiek ir retai kada koks spuogiukas iskyla.
Atsakyti
nusipirkau ir aš išgirtą CLARITY toniką, tikiuos neišsauses oda po jo naudojimo, šiandien antra diena kaip naudoju, kol kas viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
o kaip tuos nivea pleistriukus naudojat? as nusipirkau siandien , bet ten tik uzsienio kalbomis parasyta, o as nesuprantu 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 25 sausio 2010 - 20:07
QUOTE(*perlyte* @ 2010 01 25, 21:07)
o kaip tuos nivea pleistriukus naudojat? as nusipirkau siandien , bet ten tik uzsienio kalbomis parasyta, o as nesuprantu  4u.gif  unsure.gif

Kad ten nelabai yra ką suprasti:) mirksiukas.gif juos reikia dėti ant švarios odos, ant nosies, T srities, smakro. būtų gerai, kad oda būtų prieš tai pagarinta, tada atsiveria poros, lengviau išeina inkštirai. Aš dėdavau po pirties ar po pagarinimo su ramunėlėmis 4u.gif
Atsakyti
o ne ant slapios veido odos? sausos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 01 26, 15:41)
o ne ant slapios veido odos? sausos?  4u.gif

Taip, ant sausos, nes tuos pleistriukus reikia truputį sušlapinti prieš dedant, tai jei ir nosis būtų šlapia ir jie , tai nesilaikytų. 4u.gif
Atsakyti