Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 01 06, 14:45)
tai kad ta salicilio rugstis vaistineja yra 1%  o garnier tonike 2% tai jau manau nebaisu turetu buti pati tepuosi ir nieko 4u.gif

Bet Garnier tonike tai tii viena sudedamuju daliu ir manau,kad sudaro tikrai nedidele dali visame tonike,o tas is vaistines grynas g.gif O apie koki jus Garnier cia kalbat? Gal apie PureActive?Gal naudojot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 06, 21:33)
Bet Garnier tonike tai tii viena sudedamuju daliu ir manau,kad sudaro tikrai nedidele dali visame tonike,o tas is vaistines grynas g.gif O apie koki jus Garnier cia kalbat? Gal apie PureActive?Gal naudojot? ax.gif

taip apie ta
naudoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
as inkstiram ir kt. odos nesvarumam valyti keleta metu naudojau Sarmoje pasiulyta ir isigyta CARELINE YOUNG-OIL FREE Cleanser. Jis be daleliu, bet su rugstimis lyg. Kazkoks turkiskas ar nzn kokios salies daiktas, net pagal svetaine nesuprantu careline . Na kainavo nemazai, bet dar daugiau nei puse like, o jau seniai pasenes.
Tai va susidomejau cia paminetu valymu aliejumi (Oil cleasing method). Paskaiciau, kad daugumai padeda nuo acnes, nors as jos jau neturiu. Pabandziau vakar, siandien (na kiekviena diena jo nepatartina naudoti) ir manau , kad gal visai neglogas budas pasivalyti inkstirus. Dar pamatysiu kaip jis veikia, kai oda po ilgesnio laikotarpio nevalyta buna g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Čia mačiau kažkuri iš jūsų klausėte apie naturalias kaukes , tai aš naudoju suplakta kiaušinio baltyma su keliais lašais citrinų sultim. Po kelių kartų tai vienu kitu inkštiru pamažėjo rolleyes.gif
Atsakyti
o as prisispaudziu citrinos sulciu ir sumaisau su medumi,maisau tokiu santykiu,kad veida pagrauztu, palaikau gal koki pusvalandi ir nuplaunu. nuo sios kaukes veidas pabala biskeli, lygesnis pasidaro, inkstiru biskeli apmazeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 09 sausio 2010 - 21:22
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 09, 22:21)
o as prisispaudziu citrinos sulciu ir sumaisau su medumi,maisau tokiu santykiu,kad veida pagrauztu, palaikau gal koki pusvalandi ir nuplaunu. nuo sios kaukes veidas pabala biskeli, lygesnis pasidaro, inkstiru biskeli apmazeja  smile.gif

gaila medaus neturiu verysad.gif gal seip truputi citrinu sulciu uzsispaudus pateplioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 07, 18:09)
planuoju šitą toniką pirkti tikriausiai, tai man irgi nuomonės įdomios  bigsmile.gif

Aš naudoju šios Garnier Pure Active toniką. Man jis labai patinka, valo odą, bet jos nesausina. (Kad valo, sprendžiu iš to, kad net nuvalius nupraustą veidą ant vatos lieka juodulių biggrin.gif ). Kai kurį laiką jo nenaudojau, veido oda buvo nešvaresnė, tai matyt iš ties veikia g.gif Nors stebuklingo poveikio ir nėra.

Taip pat turiu klausimą - kuo skiriasi šios serijos produktai nuo senesnių mėlynų?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 01 05, 17:57)
o gal kas tų kilpelių kur nors pigiau užmatė?nu eurokose, droge ar dar kur?  g.gif

Prieš kelis mėnesius Droge pirkau mirksiukas.gif Apie 6lt mokėjau atrodo smile.gif
Atsakyti
O man vistik labiausiai tiko CLARITY priemones[forume apie jas ir perskaiciau].Isvalo gerai,tik oda kiek dirgindavo,bet problema issisprende,kai pradejau naudot DECUBAL krema,jis be kvapo ir labai lengvas,o drekina uztikrintai,jo buna vaistinese,jei kas sugalvosit pabandyt 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 01 10, 00:48)
gaila medaus neturiu  verysad.gif  gal seip truputi citrinu sulciu uzsispaudus pateplioti? g.gif

esu ir taip dariusi biggrin.gif bet visada tepu tiek ,kad pagrauztu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 10, 14:46)
esu ir taip dariusi  biggrin.gif bet visada tepu tiek ,kad pagrauztu  rolleyes.gif

tai galima ir taip ane? ax.gif ar vis tik geriau su medumi?
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 01 10, 02:47)
Taip pat turiu klausimą - kuo skiriasi šios serijos produktai nuo senesnių mėlynų?
user posted image

Jei neklystu g.gif
Mėlyni - tai 3 in 1 (prausiklis, šveitiklis ir kaukė) nuo nešvarumų, spuogiukų ir t.t.
Raudoni - tik inkštirų panaikinimui (ir kiek užmačiau tai ten arba prausiklias arba valiklis, bet tokio 3 in 1 neradau)
Atsakyti