Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

Jau gavau savo kilpute 4u.gif uzsisakiau lygiai tokia pacia kaip anksciau idetame klipuke is Youtube. jau spejau isbandyti. tai labai net patiko , tikrai puikiai pavalo, geriau nei pleistriukai , bet iskilo keletas klausimu :

1. Ar tepate kazka pries naudojant kilpute, ta prasme slidimui, net as dariau taip : nusveiciau oda, padariau valomaja kauke ir darbavausi su kilpute, bet man tiesa sakant truko slidimo , kazkaip strigo ji, bijau taip oda suzaloti sad.gif

2. Ka naudojate po procedutos, nes pastbejau , kad poros tikrai issivale , bet jos liko atidarytos. Kokius tonikus zinote ? gal ka liaudisko naudojat ?

beje dar man labai, labai padejo juodasis afrokos muilas, poras puikiai varo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau neutrogena visibly clear... Nieko gero :S kaip manot, ar under twenty sveitiklis geras? gal kas naudojo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 12, 15:56)

As kaiptik vengiu slydimo,sausai oda nusluostau ,tad geriausi rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 10 12, 16:04)
O kur pirkote? ax.gif

droge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 10 12, 16:06)
Naudojau neutrogena visibly clear... Nieko gero :S kaip manot, ar under twenty sveitiklis geras? gal kas naudojo ?  4u.gif

As irgi turiu Neutrogena visibly clear sveitikli, bet man jis nepatinka. schmoll.gif
Dabar neperku jokio sveitiklio, nes naudoju bha tonika, jis eksfolijuoja oda. Rytais buna apsilupus, serpetojanti oda, tai suslapinu ranksluoscio kamputi ir su prausikliu svelniai patrinu oda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 12, 20:32)
As irgi turiu Neutrogena visibly clear sveitikli, bet man jis nepatinka. schmoll.gif
Dabar neperku jokio sveitiklio, nes naudoju bha tonika, jis eksfolijuoja oda. Rytais  buna apsilupus, serpetojanti oda, tai suslapinu ranksluoscio kamputi ir su prausikliu svelniai patrinu oda.  thumbup.gif

as dabar prisiskaiciau apie kilpute, tai turbut pirksiu biggrin.gif tik nezinau ko kremuka geriausa po to naudot ..
Atsakyti
pa valymo su kilpute naudoju peroksida. nzn kdoel, nuo senu laiku vienintelis zinomas dezinfikatorius. ir jokiais kremais netepu paskui, kad neuzkimst poru
Papildyta:
QUOTE(spyglaite @ 2010 10 10, 19:46)
O tai suplaktinei recepto reikia ar ne? ax.gif Nebuvau girdejusi del garinimo blush2.gif Na as garinu karta i savaite, kartais ir reciau, jei tingiu ax.gif
Taip, juodo molio kauke gerai  drinks_cheers.gif

kokia buten jodo molio kauke naudojat? kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 12, 15:56)
Jau gavau savo kilpute  4u.gif  uzsisakiau lygiai tokia pacia kaip anksciau idetame klipuke is Youtube. jau spejau isbandyti. tai labai net patiko , tikrai puikiai pavalo, geriau nei pleistriukai , bet iskilo keletas klausimu :

1. Ar tepate kazka pries naudojant kilpute, ta prasme slidimui, net as dariau taip : nusveiciau oda, padariau valomaja kauke ir darbavausi su kilpute, bet man tiesa sakant truko slidimo , kazkaip strigo ji, bijau taip oda suzaloti sad.gif

Kokia kauke naudojat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 13 spalio 2010 - 17:44
QUOTE(savita1 @ 2010 10 13, 18:43)
Kokia kauke naudojat? ax.gif

Baisiaja, grauzianciaja neutrogena 2in1 smile.gif
Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Wash & Mask
Atsakyti
Aha, labai jau čia sudominote su ta kilpele. O koks tikrasis jos pavadinimas? Kilplė inkštirams ar kaip? Taip pat kur galėčiau ją rasti šiauliuose?
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2010 10 14, 15:37)
Aha, labai jau čia sudominote su ta kilpele. O koks tikrasis jos pavadinimas? Kilplė inkštirams ar  kaip? Taip pat kur galėčiau ją rasti šiauliuose?

Medinėse šukose man atrodo yra g.gif
Atsakyti
Man tos kilputės labai atgrasios atrodo g.gif su jomis negalima prisidaryt randų? schmoll.gif g.gif
Atsakyti