Neteisingai naudojant galima, lygiai kaip ir su pirštais.
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 12, 15:50)
o šiandien iš eurokos irgi ją nuspirksu 4,90 berots, tai bandysim. Tik ten du galai vienas toks išgaubtas, o kitas ne, tai nelabai suvokiu kam ten tie du galai? 

QUOTE(mr nobody @ 2010 10 20, 17:51)
O ką ten daugiau rašyt

Man ji labiausiai tinka nosiai valyti. Bet realiai, ir švelniai suspaudus nosį galima nešvarumus išspausti, tik tiek, kad kilpelė padeda lengviau prieiti prie šnervių ir kitų nepatogesnių vietų, kur pirštais suspaust nelabai išeina.
QUOTE(mėnulis @ 2010 10 21, 05:48)
del inkstiru padeda tik mityba ir reguliarus tustinimasis kasdien. nevartokite pieno produktu, maziau mesos. pieno zmogaus organizmas nevirskina, jis skirtas tik versiams, todel ir susidaro visokie inkstirai. priemones veikia vos vos. labai minimaliai. reik daryti viska is vidaus. 

Kaip norėčiau, kad tai būtų tiesa ir visiems 100% padėtų... Tada labai paprasta būtų odą prižiūrėt. Man maistas visiškai jokios įtakos odai nedaro.
QUOTE(himalaia @ 2010 10 21, 16:07)
Kaip norėčiau, kad tai būtų tiesa ir visiems 100% padėtų... Tada labai paprasta būtų odą prižiūrėt. Man maistas visiškai jokios įtakos odai nedaro.
va cia tai teisybe

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 21, 17:29)
va cia tai teisybe
pries pora metu galvojau jau viskas -uzkniso tie spuogai ir inkstirai,sedau ant labai grieztos dietos,is esmes valgiau darzoves ir vaisius,sugebejau istvert gal du menesius,sveriau47 kg (ugis167),o spuogai ir inkstirai kaip buvo taip ir liko.Man toks jausmas kad kuo normaliau maitinuosi(t.y.valgau viska)tuop normalesne mano oda buna.nzn kodel 

o sokoladuku per diena nebuvo ne vieno, ar pan

QUOTE(Dzesika:) @ 2010 10 21, 17:53)
Is tikruju,pieno net 10 metu vaikai labai dideles dalies nesuvirskina