Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Norėčiau ir aš šiek tiek pasigirti savo kaldintu žiedu, nors jam iki jūsų juvelyrikos tai tikrai labai toli blush2.gif

user posted image
Atsakyti
juupeer, grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2009 08 28, 18:47)
Norėčiau ir aš šiek tiek pasigirti savo kaldintu žiedu, nors jam iki jūsų juvelyrikos tai tikrai labai toli  blush2.gif

Ko tau toli?Juokauji...Paziurek pas mane,tiek prisidirbau ,kad net nezinau kaip dabar atkrapstyti auksa biggrin.gif biggrin.gif Tai tiek as ir moku... biggrin.gif Man ir reikes, is idomumo,pabandyti pakalti koki darbeli . 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, labai žaviuos jūsų darbais ir užsispyrimu patiems viską daryti.
Jau senokai temą skaitinėjau ir seiles varvinau.

Gal galėtumėt pasakyt ar Klaipėdoje yra juvelyrinių reikmenų parduotuvė? Iki šiaulių nuvažiuot labai jau sunku, o Vilnius taip pat labai nepakeliui. 4u.gif

Buvau savaitgaly pradžiamokslio seminare, pradėjau daryt gaminį, bet nepabaigiau. Labai jau užsidegus esu pabaigti, tik priemonių tam jokių neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 08 31, 11:13)

Buvau savaitgaly pradžiamokslio seminare, pradėjau daryt gaminį, bet nepabaigiau. Labai jau užsidegus esu pabaigti, tik priemonių tam jokių neturiu  blush2.gif

Taip ,be irankiu nieko nepadarysi,o tai nemenkai kainuoja.Bet siulyciau susipirkti po truputi,kas butiniausia.Ir -i prieki mirksiukas.gif
Atsakyti
_Feja_, labai labai tau dėkui bigsmile.gif
burbanti, net akys ant kaktos iššoko, kai tavo komentarą perskaičiau, net nesitikėjau, tokio pagyrimo, o tavo darbai tikrai puikūs bigsmile.gif tikrai pabandyk pakaldinet, nervus labai ramina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 16, 20:15)
Kazko ,tai jis nenori isduoti paslapties  biggrin.gif 
Mano apyranke.Dar matau klaidu ,kurias reikia taisdyti  blush2.gif  biggrin.gif 
user posted image

labai gražu wub.gif wub.gif , burbanti,

naca, tavo žiedas tooks ale su istorija, anų laikų, kai princai dar jodinėdavo tongue.gif

subtiliai, ar cia žiedas, ar apyrankė???Tikarai fainas darbelis. wub.gif

juupeer, šauniai pakalei... 4u.gif

Kvaki, klaipėdoj toooookios fainos parduotuvės dar nėr schmoll.gif , arčiausiai mu tik Šiauliai 4u.gif
p.s., o kokiam seminare buvai??? smile.gif

Atsakyti
biggrin.gif Oi ,gosiuk,nu tu ir pridalinai visiems komplimentu .Pasirodyk ka sukurei naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 01 rugsėjo 2009 - 11:49
Ačiū, Gosiuk, tavo darbai man patinka, ypač tapyti kaklaraiščiai smile.gif
Ten žiedas, ne apyrankė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subtiliai: 01 rugsėjo 2009 - 12:13
QUOTE(gosiukas @ 2009 08 31, 21:27)
Kvaki, klaipėdoj toooookios fainos parduotuvės dar nėr schmoll.gif , arčiausiai mu tik Šiauliai 4u.gif
p.s., o kokiam seminare buvai??? smile.gif

Reiks tadum kitų būdų ieškotis, arba iš senukų kai ką prisitaikyt.
Bais jau to degiklio litavimui reik ir tos plytos ant ko lituot. Gal kuri esat prisitaikius sau kokį agregatą ne iš juvelyrikos parduotuvės mastau.gif

Buvau pas Gintarėlį iš Telšių wub.gif
Atsakyti
gosiukas, ačiū blush2.gif
Atsakyti
nu va gavau patalpas pradesiu isirenginėti dirbtuves rimtesnes, bus jau ir liejimo iranga thumbup.gif lendu i ebay paieskot irankiu kokiu smile.gif
Atsakyti