Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

aciu, Cezi ax.gif

Feja, tai ir as is ten. kaip suprantu, kad draugas apmokejo savo kortele registruota lietuvoje? man paskutini karta jie parase, kad dar sikart siuncia, bet daugiau nebesius del adresu neatitikimo schmoll.gif
Atsakyti
Nu idomiai cia.. Taip kortele registruota Lietuvoje.
Gal man suveike pavardziu atitikimas? ten jo giminaite siuntinuka paimti turejo ax.gif
Atsakyti
nu ir as nurodziau savo ir ne savo pavardes ant siuntimo adreso g.gif
tai net nepaklause, kodel adresai neatitinka? manes jau pirma karta pasiteiravo, o po jo dar 2 kartus siunciaus, tai nebesiteiravo, bet paskutini karta parase "si karta dar siunciam, bet..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 27, 21:57)
Gal gali kokį darbelį įkelti jau gatavą blush2.gif

QUOTE(naca @ 2009 11 27, 22:18)
ir man idomu butu ax.gif

Na, imetu viena darbeli 4u.gif
user posted image

Cia yra isdegtas rozes lapas. Jei abi puses buciau tepusi lygiai, tai jis atrodytu kaip ka tik nuo rozes stiebo nuskintas, labai naturaliai, taciau as viena puse truputi pakeiciau smile.gif Ji galima nesioti ir is vienos puses ir is kitos, nuotraukoje matosi abi jo puses mirksiukas.gif Zinoma, sis lapelis nera olos tvirtumo, jei ji lenktum, tai jis lenktusi, bet manau ir iprastos prabos sidabras tokio plonumo, taip pat lenktusi ax.gif Be to atradau buda, kaip ji tvirtesni gerokai padaryti, tad norint si lapeli sulauzyti, reiktu tikrai pasistengti tongue.gif
Atsakyti
naca, mano vyrukas viskas tvarke ax.gif as tik nurodziau kiek ir ko uzsakyti reikia. Bet katik klausiau, sake nieko neklause, jokiu problemu nebuvo ir sake labai maloniai atrase kai buvo su siuntimu problemos, bei del nevykusio UPS pristatymo grazino pinigelius uz siuntima rolleyes.gif Bet as jau ir pati bijau is ju siustis.. jauciu is lenku sekanti kartu bandysiu siustis.

QUOTE(gooda @ 2009 11 29, 01:03)
Na, imetu viena darbeli  4u.gif

fantastiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Gooda, tikrai fantastiska wub.gif o lankstosi ir plonas 925 sidabras. gal gali detaliau procesa aprasyti, kokias priemones naudojai?

Feja, bet ar lenkuose radai skardos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 lapkričio 2009 - 12:03
Gooda, čia su art clay?
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2009 11 29, 02:15)
fantastiskai atrodo  wub.gif

aciukas smile.gif

QUOTE(naca @ 2009 11 29, 12:02)
Gooda, tikrai fantastiska wub.gif  o lankstosi ir plonas 925 sidabras. gal gali detaliau procesa aprasyti, kokias priemones naudojai?

aciukas smile.gif , tik, kad nelabai ka yra cia detaliau ir papasakoti mirksiukas.gif Naudojau ArtClay Silver pasta, ja tepiau ant nuskinto nuo rozes stiebo lapo, kieviena sluoksni reikia isdziovinti, pries tepant sekanti. Kai baigti visi sluoksniai, tada galima ji degti arba dar padekoruoti, kaip mano foto, ten dar uzdejau tkstura, bei ''isodinau'' cirkoniuka. Tai nera sudetinga, tik daug zaidimo ir ilgas procesas, taciau paskui dziugina rezultatas mirksiukas.gif

QUOTE(cezi @ 2009 11 29, 14:55)
Gooda, čia su art clay?

tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
o degei krosneleje ar degikliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 lapkričio 2009 - 16:47
QUOTE(naca @ 2009 11 29, 16:47)
o degei krosneleje ar degikliu?

Degikliu mirksiukas.gif
Atsakyti
o turbut ta kose nepriliptu prie 925 sidabro ploksteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 11 29, 19:35)
o turbut ta kose nepriliptu prie 925 sidabro ploksteles  g.gif

Tikrai ne schmoll.gif , sidabro 925 su sidabru 999 deja kartu nesulituosi verysad.gif Gaila, pati noreciau miksuot, deja...
Atsakyti