Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukus

Oi..kokia skaudi tema cry.gif cry.gif cry.gif

Man buvo nutikus nelaimė su plaukais...Turėjau ilgus ilgus tieisus plaukus iki pat liemens.. Bet labai norėjau garbanotų, todėl vieną dieną nusprendžiau pasidaryti cheminį... Na pasidariau aš jį-atrodė aišku SUPER, ilgi tokie natūraliai garbanoti šviesūs plaukai iki talijos.....Bet paskui dar man nužėjo durnumas juos pašviesinti, nors mano plaukai iš prigimties ir taip šviesūs gana (gal po 4 mėnesių po cheminio). Na pašviesinau sruogelėm, viskas buvo OK, gražumėlis...Bet man to pasirodė per mažai, nutariau nusidažyti visą galvą tokia gražia šviesia spalva- GARNIER, ir mano galiukai atkrito po 10 cm cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Man buvo šokas...Isivaizduokit: plaunate galvą po dažų, ir matote, kaip į vonią krenta sruogom plaukai....... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

Dabar manieji plaukai yra maždaug iki liemenėlės sagties...Juos retsykiais padažau sruogelėm, ačiū dievui, viskas kol kas gerai, auginu juos ir vėl, kad ataugtų iki talijos..........turiu AVON aliejų galiukams, lygtais padeda..

Moralė: Norint turėti ilgus plaukus, geriau jų nedažyti (na nebent sruogelėm,ir tai kuo mažiau tų sruogelių), ir nedaryti cheminio............Ech kaip norėčiau vėl turėti savo plaukus tokius, kokiais jie buvo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2005 09 15, 13:08)
Beja dar neparašiau  doh.gif  - CHNA geriausian pirkti be jokių dažų priedų (būtinai, nes kirpėja sakė, kad ne viena mergina su priedais yra pasigadinus plaukus blink.gif  blink.gif  be to - tie dažai nuo plaukų tepa pagalvę). Kai buvau blondinė  blush2.gif (tokia pilkšva) - naudojau CHNA bespalvius miltelius, nors jie visvien duodavo purviną atspalvį, kurį po to nuimdavau.Beja - daug kur rašo, kad negalima dažyti CHNA dažytų plaukų, bet man kaip tai viskas čiki buvo tongue.gif .Kai buvau ryža - kaukę dėdavau "iranskaja CHNA", o dabar - kai vėl natūrali šatenė - vieną maišelį perku "basma", o kitą "iranskaja", "basma" žolelės į juodumą atspalvį prideda o "iranskaja"-tokį ryžumą duoda.Plaukai gražia žvilgėt pradeda po kelių kaukių plius dar  thumbup.gif

reiks nusipirkti siandien chna pabandyti rolleyes.gif nors as megstu su ricinu aliejumi ir medumi pasimozoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EViki @ 2005 09 15, 11:38)
...ir dar be to naudojau aliejuka plauku augimui skatinti.,ten ir kraujotaka galvos gerina ir t.t 4u.gif

papasakok, kas čia per aliejukas? ax.gif Aš irgi tokio norėčiau...
[ Dzintars firmos aliejukas (australijos arbatmedis).tai jis tikrai sustiprino plaukus ir paskatino ju augima.as pirkau ji Rygoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriua maitinkites sveikai, vitaminus gerkit, tai nereiks visokiu nesamoniu ant galvos deti smile.gif
o chna tai nuostabu smile.gif)))))))) plaukai po jos fantastiski buan, bet atsargiai toms, kurioms linke sauseti, nes dar labiau nusausina, tad dazydammos ipilkite i misini alyvu aliejaus ir naudokite paprasta balzama. As loreal nenuplaunamu itrinu isplovusi biggrin.gif
Atsakyti
Mano sesuo irgi kuri laika daze su chna..plaukai fantastiskai atrode - ilgi, tankus, zvilgejo thumbup.gif ..paskaiciau jusu postus ir pamasciau, kad ir man reiktu siandien chna nusipirkti ir savaitgali pasiterlioti biggrin.gif
Atsakyti
O kur ta chna pardavinėja? Parduotuvėse kosmetikos ar reikia į kokias bazes varyt ieškot? 4u.gif Pakeliai su instrukcija buna ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2005 09 16, 10:09)
nors as megstu su ricinu aliejumi ir medumi pasimozoti  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera kaukė labai (darausi ir aš, kai pirktinėm gerom pinigų nelieka blush2.gif )- ji tiks labai, nes chna biškį tikrai sausina
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 09 16, 12:01)
O kur ta chna pardavinėja? Parduotuvėse kosmetikos ar reikia į kokias bazes varyt ieškot?  4u.gif  Pakeliai su instrukcija buna ar ne?  ax.gif

Parduodama faktiškai daug kur-Droge, Maximoj, Norfoj, Rimi ir pan. Instrukcija ten maža - aš tai užpilu porą pakučių puse puoduko neseniai virusio vandens, (išmaišius turi būti kažkur grietinės konsistencija), kartais įpilu dar aliejaus (kaip sakė ugniaplaukė drinks_cheers.gif ) - ir "įteplioju" ta mase galvą - šaknis būtiniausia mirksiukas.gif .Laikau apie valandą apsukus politilenine plėvele ir frotiniu rankšluoščiu.
Atsakyti
Tikrai, labai jau įdomu būtų sužinoti apie tą chna ax.gif Kokie čia dažai ar atskirai paruošiami, juk reikia tada žinoti kiek ir ko dėti, maišyti ir t.t.t
O su ricinos aliejum po dažymo iš karto mozoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2005 09 16, 12:26)
Tikrai, labai jau įdomu būtų sužinoti apie tą chna ax.gif  Kokie čia dažai ar atskirai paruošiami, juk reikia tada žinoti kiek ir ko dėti, maišyti ir t.t.t
O su ricinos aliejum po dažymo iš karto mozoti blush2.gif

Šviesiaplaukėm - gal ir nelabai, nes daug kas sako, kad sugadina šviesumą(man kaip tai pasisekė, na, gal mano šviesi-nebuvo visai šviesi spalva tongue.gif ), o šiaip tai - žolelės smulkintos, kirpėja viena pasakojo, kad jas geriausia parsivežti iš Indijos ar kitų rytų šalių, kur jos auginamos - ten jos "kokybiškiausios",dar pasakojo, kad chna dažėsi dauguma Egipto moterų (tarp jų ir Kleopatra mirksiukas.gif ), taip jos pasodrindavo tamsumą plaukų (įtariu, kad būtent su "basma" -tamsesnė žolė) ax.gif
Atsakyti
girdejau ir as apie zaliaji aliehu, taciau, kiek ieskojau, niekur rasti negalejau...sake, kad jau seniai neuzsakinejamas, nes nera paklausos blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 09 16, 13:19)
girdejau ir as apie zaliaji aliehu, taciau, kiek ieskojau, niekur rasti negalejau...sake, kad jau seniai neuzsakinejamas, nes nera paklausos blink.gif  g.gif

g.gif kas jis pr vienas?
Atsakyti