Man buvo nutikus nelaimė su plaukais...Turėjau ilgus ilgus tieisus plaukus iki pat liemens.. Bet labai norėjau garbanotų, todėl vieną dieną nusprendžiau pasidaryti cheminį... Na pasidariau aš jį-atrodė aišku SUPER, ilgi tokie natūraliai garbanoti šviesūs plaukai iki talijos.....Bet paskui dar man nužėjo durnumas juos pašviesinti, nors mano plaukai iš prigimties ir taip šviesūs gana (gal po 4 mėnesių po cheminio). Na pašviesinau sruogelėm, viskas buvo OK, gražumėlis...Bet man to pasirodė per mažai, nutariau nusidažyti visą galvą tokia gražia šviesia spalva- GARNIER, ir mano galiukai atkrito po 10 cm

Dabar manieji plaukai yra maždaug iki liemenėlės sagties...Juos retsykiais padažau sruogelėm, ačiū dievui, viskas kol kas gerai, auginu juos ir vėl, kad ataugtų iki talijos..........turiu AVON aliejų galiukams, lygtais padeda..
Moralė: Norint turėti ilgus plaukus, geriau jų nedažyti (na nebent sruogelėm,ir tai kuo mažiau tų sruogelių), ir nedaryti cheminio............Ech kaip norėčiau vėl turėti savo plaukus tokius, kokiais jie buvo