QUOTE(žydrynė @ 2015 01 28, 15:04)
Šunys ir visa kita gyvūnija (dar turim papūgą ir akvariumą) yra tik MANO,nes tai mano hobis,išlaidos,susijusios su jais,taip pat.
O vyro tai auto ir elektronika.
Kokie argumentai tai nelabai suprantami man,maždaug 2 šunys perdaug,per mažai vietos,čia ne nuosavas namas,reiks vedžiot 2,o ne vieną,užims daugiau laiko,triukšmo bus daugiau,žemių,plaukų,keliaujant sunkiai tilps į mašiną,nieks nepriims su dviem ir pan.
visiškai nesamoningi argumentai ir iš jų matos, kad jis gyvenime neturėjęs ir visai nesupranta, kas yra du šunys, ir iš vis kas yra šunys. Vieta yra pats kavailiausias argumentas, nes šuniui reikia ne vietos, o žmogaus, jis savo vertybes sukrauna ant gyvūno-žmogus primatas, jam svarbu erdvė, kvadratai, plotai. Šuo gaujos gyvūnas, jam svarbu jo šeimininkas ir 100 kart nelaimingesnis šuo išmestas ant penkių hektarų, nei šuo gulintis prie šeimininko kojų ir matydamas nuolat jį nors ir 10 kvadratinių metrų plote. Jam žmogaus nepakeis joks žemės lopas. Vedžioti vieną šunį ar du-jokio skirtumo. Aš vedžioju 7 (5 vokiečių aviganius ir du nedickus šuniukus), tai jokio skirtumo-du ar penki vedi. Laiko užims tiek pat du ar vienas šuo. Į mašiną netilps du šunys

, o jis bent žino kokio dydžio yra šuo? Galiu pasakyt Toyota avansis telpa: 5 vokiečiai ir du nedideli šuniukai, plius vaiko vežimas, vaikas mažas spec kėdutėje ir du dideli vaikai, paaugliai, dar jų daiktai kai prie jūros važiuojam

. Laisvai. Jei laisvai randu kas priima visur su 7-KOKIOS bėdos rast vietos su dviem. Tegu ieško rimtesnių argumentų......Iš vis kai paskaitau-vyras yra didžiausias gyvenimo trukdis

, nes vat jis ir jo bumbėjimas ir kūryba iš lubų daugiau žalos daro nei 3 šunys
Papildyta:
Ir iš vis, kodėl reikia klaust lygiaverčio žmogaus leidimo....aš kai skaitau-oi vyras neleis, oi vyras tai padarys, anaip padarys. Gyveni su mama tėčiu, ten leis neleis, po to gyvenime surandi žmmogų tokį pat kaip tu, ir tas aiškina....Sakyčiau reikia tiesiog pranešt vyrui, kad bus taip ar taip, o kadangi tai tik jūsų pasirinkimas jūs ten rūpinatės išlaidomis prižiūrint, ieškot vietų kur visi keliaujat kartu, ir jūsų atsakomybė dėl gadinimo namų ir mašinų. O jei jis gali nurodinėt kada ir kur ką turėt....aš asmeniškai niekad su tuo susitaikyt negalėjau ir atsisakydavau vyrų koki jie bebūtų

. Man tai būtų ne tai kad pasirinkimas dėl šuns ir vyro-jokiu būdu ne, žmogus visad svarbiau, man tai mano asmeninės laisvės rinktis ir mėgautis gyvenimu pasirinkimo laisvė, niekas niekad man negali primest kaip gyvent man smagiau