O aš vis tik galvoju, kad jei jau su kažkuo kartu gyveni, tai ir taikaisi vienas prie kito. Neturiu galvoj kraštutinumų, bet nu... Jei man nepatinka motociklai, tai man nelabai patiktų, jei imtų ir suinvestuotų mano vyras dalį bendrų lėšų tokiam pirkiniui. Lygiai taip pat ir su šunimi. Na, būna atvejų, kai tikrai tos pagalbos prižiūrint šunis reikia, neįmanoma visko vienai.
Pas mus du šunys. Kartkartėm atsiranda trečias. Aš labai noriu sau dar vieno šuns su konkrečia paskirtimi. Bet va, atsiranda tas laikinasis trečias ir man užtenka pusdienio, kad suprasčiau - trijų man asmeniškai yra per daug.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 28, 17:17)
va, atsiranda tas laikinasis trečias ir man užtenka pusdienio, kad suprasčiau - trijų man asmeniškai yra per daug.
Nu bet nesakyk, du pats tas

as trecia buvau isigijus kaip sakau "avansu", kuris tesesi tris metus..senoliukes neliko, na lyg ir patogiau du suneliai, bet pastaruoju metu pradejau vel svaigt apie trecia

QUOTE(cile @ 2015 01 28, 17:26)
Nežinau, kas būtų, jei būtų vienas

Esmė ne ta. Aš apie tai, kad šuns atsiradimas turi būt abiejų šeimos narių sprendimas. Bet... kiek šeimų - tiek skirtingų santykių.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 28, 17:29)
Aš apie tai, kad šuns atsiradimas turi būt abiejų šeimos narių sprendimas. Bet... kiek šeimų - tiek skirtingų santykių.
Tu teisi, tai turetu but abieju seimos nariu sprendimas, tik vel, jei tas motociklas, ar suo, ar akvariumas sutuoktiniui yra ne siaip laikina uzgaida, bet labai svarbus dalykas, tai ir ta antra puse turetu/galetu eit i kompromisa

Ir su lesom..man rodos privalu, kad abu sutuoktiniai turetu bent po kazkokia dali bendro biudzetosavo asmeninem islaidom..tai va sita dali pakaupus galima butu leist kaip jau sirdele geidzia

Ir apskritai, ka daryti toms, kurioms su antra puse pasiseke ne taip gerai kaip tau

QUOTE(cile @ 2015 01 28, 17:46)
Ir apskritai, ka daryti toms, kurioms su antra puse pasiseke ne taip gerai kaip tau 

Nežinau, kam čia kaip pasisekė ar gal nepasisekė

Už tai ir sakau, kad kiek šeimų, tiek skirtingų santykių. Už tai ir patarimai tokiu atveju labai jau subjektyvūs ir ar realiai jie reikalingi? Taip žmogų iki skyrybų privest galima

sveiki, as turiu terjera. kai maziukas buvo ji labai suo isgasdino ir jis dabar labai agresyvus kitu sunu atzvilgiu, pats puola pjautis ir pan, ir jan nesvarbiu suniukas ar suauges suo. ir mes noretume antra suni isigyti. gal galit patarti kaip juos suleisti, kaip mano lepuneli priprantinti kai atsiras kitas suo?
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 28, 16:17)
O aš vis tik galvoju, kad jei jau su kažkuo kartu gyveni, tai ir taikaisi vienas prie kito. Neturiu galvoj kraštutinumų, bet nu... Jei man nepatinka motociklai, tai man nelabai patiktų, jei imtų ir suinvestuotų mano vyras dalį bendrų lėšų tokiam pirkiniui. Lygiai taip pat ir su šunimi. Na, būna atvejų, kai tikrai tos pagalbos prižiūrint šunis reikia, neįmanoma visko vienai.
Visiškai pritariu. Reikia ir taikytis, bet man sunku būtų gyventi jei vyrui nepatiktų šunys. Gal ir nekoks palyginimas kitiems atrodys, su ironija biški, bet man nusipirkt šunis, skirt jiems laika, dideles islaikymo/parodų išlaidas, laisvalaikio laiką, kai vyras to visiškai nenori/nemėgsta/neapkenčia tai tas pats kas apgaule pasidaryt vaiką nuo vyro kuris vaikų išvis nenori gyvenime turėti ir tada rūpintis vaiku vienai

Va nusipirko pažįstami žmonės šuniuką kalėdoms, vienas iš tėvų nežinojo kad vaikai ras po eglutę šuniuką..praejo mėnuo o vyras taip nenori to šuns kad net skiepyt nenuveža - sukites kaip norit žodziu.. žodžiu moralas toks, kad reikia apsitarti tokius pirkinius

Ar gali būti kas geriau nei šunininkų pora 
Nes kitu atveju vistiek kažkas bus nepatenkintas, kažkuris šunis mažiau mylė, kažkuris daugiau, ir neveikia tas 'mano', nes šuns plaukams neįdomu, ar jie nusileis ant šeimininko rūbų, ar ant ne šeimininko, o va šeimininkui akis vartant reiks eit nuo kostiumo valyt tų plaukų nes šuo tai jo

Nes kitu atveju vistiek kažkas bus nepatenkintas, kažkuris šunis mažiau mylė, kažkuris daugiau, ir neveikia tas 'mano', nes šuns plaukams neįdomu, ar jie nusileis ant šeimininko rūbų, ar ant ne šeimininko, o va šeimininkui akis vartant reiks eit nuo kostiumo valyt tų plaukų nes šuo tai jo

Taip,idealu kai šeimoje abiejų pomėgiai sutampa,bet ne visada taip išeina.Aš pamišus dėl gyvūnų,ypač dėl šunų,o mano vyras tai tik daugiau ar mažiau toleruoja,bet neina iš proto taip kaip aš.Vis dėlto bandysiu jį įkalbėt dėl prieglaudinukės

Sveiki,
Statististiskai, kokia tikimybe kad du mazi terjerai zymes teritorija namie. Daug info apie kaliu laikyma po kelias, bet apie sunis minimaliai.
Apie " kaip ismokinsi taip ir bus" - girdejau daug, bet noretus realiu faktu. Ir jei zymi, kaip tvarkotes, pampersai?
Antras kl, jei eina ant palos, ar jiems reikes atskiru tualetu, ar uzteks vienos palos.
Trecias- jei kastruoti viena is patinu, ar tai nebus zuper pazeminimas jam, - depresija ir tt.
Vis pamastau apie antra, bet laaaaabai bijau siu problemu, tesiog paniskai.
Aciu
Statististiskai, kokia tikimybe kad du mazi terjerai zymes teritorija namie. Daug info apie kaliu laikyma po kelias, bet apie sunis minimaliai.
Apie " kaip ismokinsi taip ir bus" - girdejau daug, bet noretus realiu faktu. Ir jei zymi, kaip tvarkotes, pampersai?
Antras kl, jei eina ant palos, ar jiems reikes atskiru tualetu, ar uzteks vienos palos.
Trecias- jei kastruoti viena is patinu, ar tai nebus zuper pazeminimas jam, - depresija ir tt.
Aciu
QUOTE(looo @ 2016 12 28, 20:46)
Sveiki,
Aciu
Aciu
Gyvena du prancūzai
Viską daro tik lauke, namuose nesižymi, pampersų - palų nepripažįstu
Kastracija yra super pažeminimas mūsų vyrams nes jie šuns riešutukus tapatina su savo. Kastruoti nėra būtina. O ir reikalas ji ne toks jau ir nekaltas
Aš jau apie 3 mąstau ir planuoju. Nereikia nieko bijoti
Mano namuose gyvena du šunys .Taksas ir mišrūnas( toks vidutinio dydžio). Abu jau pagyvenę, po 10 metų.Namuose teritorijos nežymi, namų negriauna.Savaime suprantama,kad taksiukas viršesnis už mišrūną. Gaujos vadas esu aš.
Tai jau trečias komplektas šunų. Labai patenkinta, kad turiu du.Na išlaidos dvigubai didesnės, plaukų ir žemių pirkioje irgi dvigubai daugiau. Triukšmo ir padarytų eibių taip pat.Bet ir džiaugsmo parėjus namo dviguba porcija
Trečio šuns nenorėčiau, juk rankos tik dvi, kaip juos glostyti vienu metu?
Tai jau trečias komplektas šunų. Labai patenkinta, kad turiu du.Na išlaidos dvigubai didesnės, plaukų ir žemių pirkioje irgi dvigubai daugiau. Triukšmo ir padarytų eibių taip pat.Bet ir džiaugsmo parėjus namo dviguba porcija

Trečio šuns nenorėčiau, juk rankos tik dvi, kaip juos glostyti vienu metu?