Smagu, kad tie, kuriems originaliai pranesama, ja tinkamai priima ir supranta.
As gal labai senamadiska, man jokie atvirukai, marskineliai ar internautiniai tekstukai nebutini, o gal ir neitin priimtini!?
Vakare paruosiau sventiska vakariene, vyras klausia, ka svenciam? sakau, bandyk spet, pakelem taures (jam - vynas, manoji buvo sulciu

) uz nauja seimos nari, pasidziaugem ir pavakarieniavom. Neslepiau, nekuriau planu ir netykojau, kaip ji "prigauti". Suauge zmones, planave seimos pagausejima, akivaizdu, laukia ir sekmingo "rezultato"! O kitiems bus pasakyta praejus 12sav terminui prie progos ir paprastais zodziais, kad laukiames.
Zinia savaime gera, laukta ir tikrai mano akimis nebereikia is to daryti cirko ar pokstu.. Pakanka nuosirdumo
Kazkaip man asmeniskai butu keista gauti dar negimusio kudikio laiska.. arba echoskopo nuotrauka

Taip intymu.. Suprantama, labai subjektyvu, ir kam priimtina - tebunie, kiekvieno valia!
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 10 16, 09:37)
Apie pirmus vaikus pasakiau vyrui, kai jau buvau 4-5 mėnesį, visiems kitiems tik apie 6 mėn., kai jau pilvas aiškiai matydavosi. Šios tradicijos kol kas neplanuoju keisti. Darbdaviui teks pasakyt anksčiau - vistik planuotis darbus reikia.
Bet kaip nuo vyro pavykdavo paslept pilvuka iki 4-5 menesio?