kad laukiuosi suzinojau Ispanijoje, atostogu metu

Velavo mm, keleta dienu nekaip jauciausi ir siaip pirma karta gyvenime kankino kazkokia tai keista nuojauta

kuo toliau tuo labiau jutau kad galiu lauktis

taigi nutaikiau akimirka kai buvom prie juros ir pasakiau vyrui kad einu iki kambario.
nulekiau iki vaistines , pasidariau NT ir vualia!!! - du bruksneliai !!! nesitveriau savame kailyje kaip norejau pasakyti, kad

Bet kadangi jau seniai zinojau jog tokia naujiena pranesti noreciau kaip nors ipatingai, nulekiau i parduotuve, nupirkau atvirute su gandriuku. I ja idejau testa ir parasiau laiska teveliui nuo leliuko

Laisko turinys buvo mazdaug toks, kad labas teveli, pagaliau as su laukiau savo gandro, kuris mane atskraidino pas Jus, Tevelius, kuriuos as jau buvau seniai issirinkes . Kadangi tu manes dar nejauti , kaip irodyma, siunciu tau telegrama su dviem bruksneliais

Dabar artimiausiu metu susitiksime echoskope, as tau rankyte pamojuosiu , kad zinotum jog man viskas gerai

Dar turiu taves viena prasyma - labai saugok ir priziurek mamyte. nors tai puikiai darei iki siol, dabar ja rupintis reikia dar daugiau dvigubai, juk dbr kartu su ja ir AS, Tavo Vaikelis

Labai tave Myliu Teveli !
Kazkas panasaus.... ir vakare kai buvome labai graziame parke, iteikiau si voka savo vyrui

graziu emociju nupasakoti tiesiog neimanoma... bet esu tikra kad niekada nepamirsiu jo susijaudinusio ir laimingo veido

)))