sorry temos neseku todėl neturiu laiko paskaityti senesnių postų
labukas norėjau paklausti kokios priemones tiktų ilgiems,storiems sunkiai besišukuojantiems tiesiems plaukams
plaukų glaiukai linkę skilinėti
lauksiu žinučių
Kérastase Nutritive Aqua-Oleum Nourishing Treatment

turiu stai sita purskiama priemone. Cia gal kaip aliejukas koks, nors nepavadinciau as aliejuku, greiciau degtine, nes alkoholis tai siaubingai vercia is koto.
Purskiu tik ant paciu plauku, nepadauginu, bet sulipina, suriebaluoja ir iskart norisi galvele eit plaut, tikrai nekas.
Tikriausiai neuztaikiau ir tiek. Zadu pirkt oleo relax seruma 125 ml. ir NUTRITIVE OLEO CURL HUILE LAIT, nes plaukai mano labai stori, ju be galo daug, jie puciasi banguojasi ir raitosi. Slenka, bet vietoj ju ataugineja vis didziulis ezys.
Reikia man tokiu priemoniu kad suglotnintu plaukus, bet neriebintu, kad jie kazkaip tvarkingiau kristu.
Jei patiks tas serumas ir tas kitas tai bandysiu tada daugiau priemoniu.

turiu stai sita purskiama priemone. Cia gal kaip aliejukas koks, nors nepavadinciau as aliejuku, greiciau degtine, nes alkoholis tai siaubingai vercia is koto.
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 02:45)
Kérastase Nutritive Aqua-Oleum Nourishing Treatment http://www.lookfanta...ducts/1230f.jpg
Purskiu tik ant paciu plauku, nepadauginu, bet sulipina, suriebaluoja ir iskart norisi galvele eit plaut, tikrai nekas.
Tikriausiai neuztaikiau ir tiek. Zadu pirkt oleo relax seruma 125 ml. ir NUTRITIVE OLEO CURL HUILE LAIT, nes plaukai mano labai stori, ju be galo daug, jie puciasi banguojasi ir raitosi. Slenka, bet vietoj ju ataugineja vis didziulis ezys.
Reikia man tokiu priemoniu kad suglotnintu plaukus, bet neriebintu, kad jie kazkaip tvarkingiau kristu.
Jei patiks tas serumas ir tas kitas tai bandysiu tada daugiau priemoniu. 
kaip idomu
nusipirkau pakuote ir va vienas buteliukas likes ir matau kad plaukam uzteko tu 3 buteliuku , pilnai pamaitinti . todel pasidejau toliau ir veliau sunaudosiu
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 02:45)
Zadu pirkt oleo relax seruma 125 ml. ir NUTRITIVE OLEO CURL HUILE LAIT, nes plaukai mano labai stori, ju be galo daug, jie puciasi banguojasi ir raitosi. Slenka, bet vietoj ju ataugineja vis didziulis ezys.
pas mane sausi, ilgi, garbanoti, pasipute plaukai irgi ezys darausi nuo atauinejanciu plauku
mano labai megiamas sitas aliejukas, maitina, pablizgina plauka. sutinku, skystas, minusas toks, kad tik vertikaliai stoveti turi, nes kitaip pro sonus bega
o kvapas
o kvapas
siandien pabaigiau morkine kauke "fins" tai ji man labai patiko
nuo slinkimo sampuna dar tik ipusejau bet ar padeda tikrai nzn , vistiek kazkiek slenka
nuo slinkimo sampuna dar tik ipusejau bet ar padeda tikrai nzn , vistiek kazkiek slenka
QUOTE(Rasytee @ 2009 12 27, 16:39)
siandien pabaigiau morkine kauke "fins" tai ji man labai patiko
ką ta kaukė daro ,kokie po jos plaukai?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 12 28, 13:32)
na ta linija skirta sausiems plaukams , tai tikrai po kaukes plaukai tokie faini , primaitinti , sunkus . tik kad pas mane nedaug plauku tai norisi labiau purumo nei sunkumo
dabar isigyjau zalios linijos sampunas ir kauke bet dar nebandziau
QUOTE(Rasytee @ 2009 12 28, 18:48)
na ta linija skirta sausiems plaukams , tai tikrai po kaukes plaukai tokie faini , primaitinti , sunkus . tik kad pas mane nedaug plauku tai norisi labiau purumo nei sunkumo
na kaip ta zalia linija? pasakok
QUOTE(ingira @ 2010 01 08, 03:55)
kolkas
dar uzsisakiau purskala volume ir saules linijos sampuna , kauke ir purskala , nes zadam patraukt kur silciau tai ruosiuosi is anksto
ir dar pylinga uzsisakiau nes buvau pirkus ir kirpejos pora pabandyt tai man patiko