Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

labukas norėjau paklausti kokios priemones tiktų ilgiems,storiems sunkiai besišukuojantiems tiesiems plaukams g.gif plaukų glaiukai linkę skilinėti smile.gif
sorry temos neseku todėl neturiu laiko paskaityti senesnių postų blush2.gif lauksiu žinučių
Atsakyti
Kérastase Nutritive Aqua-Oleum Nourishing Treatment
user posted image
turiu stai sita purskiama priemone. Cia gal kaip aliejukas koks, nors nepavadinciau as aliejuku, greiciau degtine, nes alkoholis tai siaubingai vercia is koto. doh.gif Purskiu tik ant paciu plauku, nepadauginu, bet sulipina, suriebaluoja ir iskart norisi galvele eit plaut, tikrai nekas. schmoll.gif Tikriausiai neuztaikiau ir tiek. Zadu pirkt oleo relax seruma 125 ml. ir NUTRITIVE OLEO CURL HUILE LAIT, nes plaukai mano labai stori, ju be galo daug, jie puciasi banguojasi ir raitosi. Slenka, bet vietoj ju ataugineja vis didziulis ezys. doh.gif Reikia man tokiu priemoniu kad suglotnintu plaukus, bet neriebintu, kad jie kazkaip tvarkingiau kristu. g.gif Jei patiks tas serumas ir tas kitas tai bandysiu tada daugiau priemoniu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 02:45)
Kérastase Nutritive Aqua-Oleum Nourishing Treatment http://www.lookfanta...ducts/1230f.jpg
turiu stai sita purskiama priemone. Cia gal kaip aliejukas koks, nors nepavadinciau as aliejuku, greiciau degtine, nes alkoholis tai siaubingai vercia is koto.  doh.gif Purskiu tik ant paciu plauku, nepadauginu, bet sulipina, suriebaluoja ir iskart norisi galvele eit plaut, tikrai nekas.  schmoll.gif  Tikriausiai neuztaikiau ir tiek. Zadu pirkt oleo relax seruma 125 ml. ir NUTRITIVE OLEO CURL HUILE LAIT, nes plaukai mano labai stori, ju be galo daug, jie puciasi banguojasi ir raitosi. Slenka, bet vietoj ju ataugineja vis didziulis ezys.  doh.gif  Reikia man tokiu priemoniu kad suglotnintu plaukus, bet neriebintu, kad jie kazkaip tvarkingiau kristu.  g.gif  Jei patiks tas serumas ir tas kitas tai bandysiu tada daugiau priemoniu.  ax.gif

kaip idomu bigsmile.gif man sit priemone net labai patiko o kvapas malonus bigsmile.gif
nusipirkau pakuote ir va vienas buteliukas likes ir matau kad plaukam uzteko tu 3 buteliuku , pilnai pamaitinti . todel pasidejau toliau ir veliau sunaudosiu
Atsakyti

QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 02:45)
Zadu pirkt oleo relax seruma 125 ml. ir NUTRITIVE OLEO CURL HUILE LAIT, nes plaukai mano labai stori, ju be galo daug, jie puciasi banguojasi ir raitosi. Slenka, bet vietoj ju ataugineja vis didziulis ezys.  doh.gif  Reikia man tokiu priemoniu kad suglotnintu plaukus, bet neriebintu, kad jie kazkaip tvarkingiau kristu.  g.gif

pas mane sausi, ilgi, garbanoti, pasipute plaukai irgi ezys darausi nuo atauinejanciu plauku biggrin.gif . man ta oranzine linija nutritive oleo relax thumbup.gif plaukai nepasisiausia, minksti tikrai skirtumas jauciasi vien ka reiskia isiplovus galva sukas i plaukus ikisti rolleyes.gif nes jau keleta sepeciu sulauzius esu blush2.gif nors naudodavau kitas kaukes, bet isukuoti vistiek lb sunku budavo. pinigai nemazi, bet verti (mano bent plaukams) .
Atsakyti
Bandziau oleo relax aliejuka,tai nei jis labai super,bet tikrai ir ne prastas. nepatiko,kad labai skystas,o patiko,kad siaip gerai pamaitina plaukus,bet jo tada daug tepti reikia,tad pirksiu nebent tada,kai neskaiciuosiu pinigu biggrin.gif
Atsakyti
mano labai megiamas sitas aliejukas, maitina, pablizgina plauka. sutinku, skystas, minusas toks, kad tik vertikaliai stoveti turi, nes kitaip pro sonus bega doh.gif
o kvapas wub.gif
Atsakyti
siandien pabaigiau morkine kauke "fins" tai ji man labai patiko
nuo slinkimo sampuna dar tik ipusejau bet ar padeda tikrai nzn , vistiek kazkiek slenka
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 12 27, 16:39)
siandien pabaigiau morkine kauke "fins" tai ji man labai patiko
nuo slinkimo sampuna dar tik ipusejau bet ar padeda tikrai nzn , vistiek kazkiek slenka

ką ta kaukė daro ,kokie po jos plaukai? 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 12 28, 13:32)
ką ta kaukė daro ,kokie po jos plaukai? 000054.gif

na ta linija skirta sausiems plaukams , tai tikrai po kaukes plaukai tokie faini , primaitinti , sunkus . tik kad pas mane nedaug plauku tai norisi labiau purumo nei sunkumo
dabar isigyjau zalios linijos sampunas ir kauke bet dar nebandziau
Atsakyti
Tiek gerų atsiliepimų apie Kerastase prisiskaičiau, norėčiau ir aš išbandyti, bet nežinau kurią liniją pirkti blush2.gif Mano plaukai tamsiai dažyti, stori, galiukai sausi ir skilinėja. Labai lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 12 28, 18:48)
na ta linija skirta sausiems plaukams , tai tikrai po kaukes plaukai tokie faini , primaitinti , sunkus . tik kad pas mane nedaug plauku tai norisi labiau purumo nei sunkumo
dabar isigyjau zalios linijos sampunas ir kauke bet dar nebandziau

na kaip ta zalia linija? pasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2010 01 08, 03:55)
na kaip ta zalia linija? pasakok smile.gif

kolkas thumbup.gif plaukai purus bet svelnus
dar uzsisakiau purskala volume ir saules linijos sampuna , kauke ir purskala , nes zadam patraukt kur silciau tai ruosiuosi is anksto ax.gif
ir dar pylinga uzsisakiau nes buvau pirkus ir kirpejos pora pabandyt tai man patiko
Atsakyti