Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(Shalimar @ 2009 10 29, 01:03)
O visgi kokia kauke tiktu labai sausiems, dazytiems plaukams? Turbut Nutritive Masquintense Cheveux fins, kuo ji skiriasi nuo Masquintense Cheveux épais?
Gal kas esate naudoje? 4u.gif
user posted image

turiu ta fins man tai labai gera thumbup.gif as net negaliu kaskart jos naudot nes po to plaukai geit susiriebaluoja per daug primaitina . ir ilgai man ji naudojasi thumbup.gif
Atsakyti
aš nusipirkau Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo 250ml
user posted image

ir tos pačios rūšies kaukę. Ankščiau plaukus plaudavau kartą per savaitę, dabar kas tris dienas doh.gif nors kauke tepu tik nuo pusės plaukų, kur labai išsausėję, bet nepadeda, vis tiek kaip šiaudai doh.gif
O šiaip tai plaukai išsišukuoja vien šampūnu išsiplovus, atrodo lyg plaučiau šampūnu 2 in 1 g.gif
Antrą kartą nepirkčiau, t.y. neverti tokios kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2009 10 29, 21:16)
aš nusipirkau Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo 250ml
user posted image

ir tos pačios rūšies kaukę. Ankščiau plaukus plaudavau  kartą per savaitę, dabar kas tris dienas doh.gif nors kauke tepu tik nuo pusės plaukų, kur labai išsausėję, bet  nepadeda, vis tiek kaip šiaudai doh.gif
O šiaip tai plaukai išsišukuoja vien šampūnu išsiplovus, atrodo lyg plaučiau šampūnu 2 in 1 g.gif
Antrą kartą nepirkčiau, t.y. neverti tokios kainos  mirksiukas.gif

g.gif siaip satin2 tai sausiems plaukams todel tau ir susiriebaluoja greit
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 10 29, 21:34)
g.gif siaip satin2 tai sausiems plaukams todel tau ir susiriebaluoja greit

na tai aš ir pirkau sausiems, nes labai išsausėję nuo dažymų, o gal kokį kitą pabandyt?
šaknys labai greitai susiriebaluoja(kauke net netepu šaknų), o likę plaukai kaip buvo sausi taip ir liko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furyy: 29 spalio 2009 - 22:24

QUOTE(furyy @ 2009 10 29, 23:22)
na tai aš ir pirkau sausiems, nes labai išsausėję nuo dažymų, o gal kokį kitą pabandyt?
šaknys labai greitai susiriebaluoja(kauke net netepu šaknų), o likę plaukai kaip buvo sausi taip ir liko verysad.gif

bet galvos oda greit riebaluojasi tai sampuna rinkis pagal galvos oda o kauke pagal plauku bukle g.gif bent as taip manau
Atsakyti
O kuo skiriasi tos oranzines kaukes 1,2,3 numeriukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2009 10 30, 13:55)
O kuo skiriasi tos oranzines kaukes 1,2,3 numeriukai? smile.gif

1 skirta sausiems ir jautriems plaukams, 2 skirta ploniems, labai jautriems ir labai sausiems plaukams, o 3 skirta storiems ir labai sausiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovila: 30 spalio 2009 - 18:50
Mano šviesiems plaukams tai labai patinka ši kaukė Kérastase Reflection Chroma Reflect Deep Radiance-Enhancing
user posted image wub.gif plaukai toki minkštučiai, neapsunkinti, neriebaluoti thumbup.gif ir šampūnas patinka iš šios serijos thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau naudojau KERASTASE aliejuka( toki oranzinem buteliuke)mano plaukam tai super priemone. bigsmile.gif thumbup.gif bet dbr labai pakele kainas mano kirpykloj,tai uz buteliuka 70 lt nori. blink.gif ar cia taip visur? o kur jus perkat? gal kur internetu galima? ar gal kas pardavineja pigiau.
Atsakyti
QUOTE(orch.ideja @ 2009 11 07, 14:56)
Anksciau naudojau KERASTASE aliejuka( toki oranzinem buteliuke)mano plaukam tai super priemone. bigsmile.gif  thumbup.gif  bet dbr  labai pakele kainas mano kirpykloj,tai uz buteliuka 70 lt nori. blink.gif  ar cia taip visur? o kur jus perkat? gal kur internetu galima? ar gal kas pardavineja pigiau.

Sveika, aš jau antrą butelaitį naudoju šito, tai panašiai ir mokėjau, bet kad nelabai ir pakilus ta kaina, nes ir anskčiau jis nepigus būdavo smile.gif aš savi kirpykloj perku. Nemanau, kad kur pigiau rasi, nes kiek mačiau ir draugė savo kirpykloje pirko tai visur taip smile.gif
Atsakyti

i 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti.
Atsakyti
Kerastase aliejukas oranzinis laaaabai geras. Man pats geriausias kokius tik esu bandziusi.

i 
Forume skelbimai draudžiami. Skelbimam "Skelbimų lenta"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 lapkričio 2009 - 22:09