Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(fuksė @ 2011 04 14, 13:01)
is kokios pardes?  g.gif ka daro tas ciment?

is feelunique, apie ciment rašo taip :
CHEMIJOS PAVEIKTI AR NATŪRALIAI NUSILPĘ PLAUKAI.
Poveikis • Idealiai tinka ilgesnio tipo plaukams. Ciment Anti-Usure formulė stiprina plaukus iš vidaus, užpildydama vidine plaukų struktūrą ir tuo pačiu metu atkuriamas išorinis apsauginis sluoksnis.

Bain de Force
CHEMIJOS PAVEIKTI AR NATŪRALIAI NUSILPĘ PLAUKAI. Bain de Force plaukų vonelė skirta sustiprinti ir atgaivinti nusilpusius plaukus. Voneles stiprinamoji formulė švelniai valo o gydomosios savybės padaro plaukus stipresnius ir sveikesnius. Sudėtyje yra Vita-Ciment kurio dėka yra atstatoma vidinė plauko struktūra, o Vita-Topseal padengia plaukų skaidulas apsauginiu apvalkalu.

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 14, 21:36)
is feelunique, apie ciment rašo taip :
CHEMIJOS PAVEIKTI AR NATŪRALIAI NUSILPĘ PLAUKAI.
Poveikis • Idealiai tinka ilgesnio tipo plaukams. Ciment Anti-Usure formulė stiprina plaukus iš vidaus, užpildydama vidine plaukų struktūrą ir tuo pačiu metu atkuriamas išorinis apsauginis sluoksnis.

O tai apšvieskit prašau mane koks skirtumas tarp ciment thermique ir ciment anti usure, nes mano šviesi galva liko nesupratus. Thermique kiek žinau nuo karščio prieš džiovinimą apsaugo, o tas pilkas kaip naudojamas? ir ar tinka jei aš plaukus natūraliai džiovinu? g.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 04 14, 21:34)
O tai apšvieskit prašau mane koks skirtumas tarp ciment thermique ir ciment anti usure, nes mano šviesi galva liko nesupratus. Thermique kiek žinau nuo karščio prieš džiovinimą apsaugo, o tas pilkas kaip naudojamas? ir ar tinka jei aš plaukus natūraliai džiovinu? g.gif Dėkui 4u.gif

kiek radau info, tai ciment anti usure kaip kauke ištepi šlapius plaukus palaikai tada nuplauni, o ciment thermique jau prieš pat džiovinima ir tiesinima naudoji, jo nebenuplauni

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 15 balandžio 2011 - 10:40
reikia pagalbos, ar yra kokia nors kauke su KERATINU, ir kaip daznai ja galima butu naudot, ar neapsunkins plauko ji labai.. noreciau panasiai kaip kirpykloj prisotina keratinu plauka net keliems plovimamas.. aciu
Atsakyti
sveikos.noreciau patarimo,del plauku kaukes.mano plaukai sviesus.sviesinti dazais,sausi,bei skilinejantys galiukai tai pat nera stori.ruosiuosi pirkti" nutrithermique"arba "chrom riche reflektion masque"bet neissirenku,kuri labiau tiktu.kaip suprantu ruzavos linjos,labiau suteikia blizgesio plaukui,padaro paklusnesnius.o nutri linijos labiau gydanti.noretusi zinoma kad veiktu ir plauko vidu netik suteiktu blizgesio.aciu kas nepatinges atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele666 @ 2011 04 19, 00:31)
sveikos.noreciau patarimo,del plauku kaukes.mano plaukai sviesus.sviesinti dazais,sausi,bei skilinejantys galiukai tai pat nera stori.ruosiuosi pirkti" nutrithermique"arba "chrom riche reflektion masque"bet neissirenku,kuri labiau tiktu.kaip suprantu ruzavos linjos,labiau suteikia blizgesio plaukui,padaro paklusnesnius.o nutri linijos labiau gydanti.noretusi zinoma kad veiktu ir plauko vidu netik suteiktu blizgesio.aciu kas nepatinges atsakyti 4u.gif

Imkite tai kas gydo, nesveikas plaukas neblizges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 26, 15:15)
na tai kantriai bandau laukti, nes jau taip norisi išbandyti kad net rankos niešti biggrin.gif

Gal kokios akcijos buvo? smile.gif

Aš jau irgi kažko dairysiuos iš Kerastase ax.gif Gal kokios apsauginės priemonės.
Nes labai patinka 'rūžavas' aliejukas ir naktinis kremas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 04 26, 16:44)
Gal kokios akcijos buvo?  smile.gif
Aš jau irgi kažko dairysiuos iš Kerastase  ax.gif Gal kokios apsauginės priemonės.
Nes labai patinka 'rūžavas' aliejukas ir naktinis kremas  wub.gif

ne nuolaidų nebuvo
kokie jūsų plaukai ir ka šie produktai padaro jiems kad patinka
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 26, 21:05)
ne nuolaidų nebuvo
kokie jūsų plaukai ir ka šie produktai padaro jiems kad patinka

Pas mane ploni, tačiau šviesinti ir galai išsausėję, todėl kartais išsipučia ir veliasi.
Aliejukas duoda žvilgesio, palengvina iššukavimą, plaukai gražiai krinta, nesivelia.
Naktinis kremas labai pamaitina plauką, rytą atsikėlus ypač galiukai būna tokie žvilgūs ir minkšti, patinka, kad jis nesuriebina, o kvepia tai pasakiškai thumbup.gif

Aliejuką ateity ir kitokį norėčiau išbandyti, o to naktinio kremo tikrai neatsisakysiu. cool.gif
Atsakyti
Man irgi naktinis kremas patinka thumbup.gif netikejau,kad neriebins plauku, matyt sausas plaukas mano ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 27, 12:17)
Man irgi naktinis kremas patinka thumbup.gif netikejau,kad neriebins plauku, matyt sausas plaukas mano ax.gif

Aš irgi iš pradžių, kol nebandžiau, skeptiškai į tokius dalykus žiūrėjau. Bet žinojau, kad mano labai sausi galai, tai būtinai reikėjo kažkokios priemonės. Ir šita mane labai maloniai nustebino. Ryte plaukai taip gražiai atrodo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 04 26, 17:44)
Gal kokios akcijos buvo?  smile.gif
Aš jau irgi kažko dairysiuos iš Kerastase  ax.gif Gal kokios apsauginės priemonės.
Nes labai patinka 'rūžavas' aliejukas ir naktinis kremas  wub.gif

galima nuorodą ar foto su tuo naktiniu kremu ? ax.gif
Atsakyti