Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

Viena bonkutė permatoma, o kita ne, tai galvojau gal kažkuo skiriasi, bet greičiasiai ne unsure.gif
Atsakyti
Ka naudojat nuo saules?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 14, 10:05)
O aš laukiu savo siuntinuko su šiomis priemonemis
user posted image user posted image user posted image
tikiuosi tiks ir patiks smile.gif kas nor naudoja tokius?

ateinu su pasakojimu smile.gif
Visų pirma parašysiu mano plaukai šviesūs(blondinė smile.gif ), garbanoti, bet šiuo metu tik tiesius nešioju, taigi išsauseję. Vakar tvarkaiusi plauku tik su šiomis priemonėmis, nieko daugiau nenaudojau kad supras ka jie duoda.

Taigi šampūnas Bain de Force: patiko kvapas, nes jis tok paprastas, nei saldus nei erzinanti, nemėgstu kai išiplauni galva ir šampūnas labiau užuodžiamas. Jau plaunat galva jaučiasi kad plaukai darosi paslankesni, bet vien šampūno mano plaukam neužtekto kad pasidarytu it šilkas.
Ciment Anti-Usure: labai sušvelnino, plaukus, padarė juos minkštus, galiukai jautėsi kad pamaitinti.
Ciment Thermique: nesuriebino plauko, suteikė blizgesio, šios priemonės ydomus kvapas, gal net rabarbarus primena g.gif bijau sumeluot sunku apibūdinti.

Visumoj patenkinta, nes po vakarykščio galvos plovimo plaukai ir šiandien švelnus, braukiant ranka neužstringa, nesivelia. Galiukuose nesijaučia sausumo. Tik vien šampūno ir kaukės ar kaip ją pavadinti man neužteko kad plaukai būtu gražūs, liko pasipūtę bet bet ne taip kaip ankščiau, taigi be tiesinimo aš niekaip sad.gif reiks kita kart pabandyt leis garbanoms pasidaryt, nedarau nes išsausėjęs plauaks negražiai gula atrodau netvarkingai, tai gal šios priemonės padės. Jei tikrai padeda atsigaut plaukui tai po ilgesnio naudojimo turėtu jaustis labiau ir gal atsiauginsiu plaukus smile.gif

Atsakyti
Kuris is Kerastase sampunas butu tinkamiausias, ploniems, silpniems sausokiems plaukams, bet greitai besiriebaluojantiems? Niekaip negaliu issirinkti doh.gif
Kazka turbut reiktu rinktis is Specifique linijos g.gif
O kaip Volume sampunas, ar vertas jis demesio?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 13:44)
ateinu su pasakojimu smile.gif
Visų pirma parašysiu mano plaukai šviesūs(blondinė smile.gif ), garbanoti, bet šiuo metu tik tiesius nešioju, taigi išsauseję. Vakar tvarkaiusi plauku tik su šiomis priemonėmis, nieko daugiau nenaudojau kad supras ka jie duoda.

Taigi šampūnas Bain de Force: patiko kvapas, nes jis tok paprastas, nei saldus nei erzinanti, nemėgstu kai išiplauni galva ir šampūnas labiau užuodžiamas. Jau plaunat galva jaučiasi kad plaukai darosi paslankesni, bet vien šampūno mano plaukam neužtekto kad pasidarytu it šilkas.
Ciment Anti-Usure: labai sušvelnino, plaukus, padarė juos minkštus, galiukai jautėsi kad pamaitinti.
Ciment Thermique: nesuriebino plauko, suteikė blizgesio, šios priemonės ydomus kvapas, gal net rabarbarus primena g.gif  bijau sumeluot sunku apibūdinti.

Visumoj patenkinta, nes po vakarykščio galvos plovimo plaukai ir šiandien švelnus, braukiant ranka neužstringa, nesivelia. Galiukuose nesijaučia sausumo. Tik vien šampūno ir kaukės ar kaip ją pavadinti man neužteko kad plaukai būtu gražūs, liko pasipūtę bet bet ne taip kaip ankščiau, taigi be tiesinimo aš niekaip sad.gif reiks kita kart pabandyt leis garbanoms pasidaryt, nedarau nes išsausėjęs plauaks negražiai gula atrodau netvarkingai, tai gal šios priemonės padės. Jei tikrai padeda atsigaut plaukui tai po ilgesnio naudojimo turėtu jaustis labiau ir gal atsiauginsiu plaukus smile.gif

Kerastase priemones turi kaupiamaji efekta, t.y. poveikis pasimato ilgiau panaudojus.
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2011 05 03, 18:31)
Kuris is Kerastase sampunas butu tinkamiausias, ploniems, silpniems sausokiems plaukams, bet greitai besiriebaluojantiems? Niekaip negaliu issirinkti doh.gif
Kazka turbut reiktu rinktis is Specifique linijos g.gif
O kaip Volume sampunas, ar vertas jis demesio?

Siomis dienomis ,,degustavau" Volume ir Divalent, gavau pabandymui, nepatiko nei vienas. schmoll.gif Nuo pirmoji pasipute plaukai atrode, o as juos visada suguldyti noriu, nepatinka pienes ziedo formos plaukai biggrin.gif
Dabar audziu minti, kur gavus Bain 2 arba 3 pabandymui. g.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 rugpjūčio 2011 - 16:50
QUOTE(fuksė @ 2011 05 04, 20:18)
Siomis dienomis ,,degustavau" Volume ir Divalent, gavau pabandymui, nepatiko nei vienas.  schmoll.gif Nuo pirmoji pasipute plaukai atrode, o as juos visada suguldyti noriu, nepatinka pienes ziedo formos plaukai biggrin.gif
Dabar audziu minti, kur gavus Bain 2 arba 3 pabandymui. g.gif

O kuom Divalent nepatiko?

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 rugpjūčio 2011 - 16:51
Savita, o kodėl netiko satin2? Greičiau susiriebaluodavo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 05, 14:49)
Savita, o kodėl netiko satin2? Greičiau susiriebaluodavo plaukai?

Aha unsure.gif Mano ir taip pakankamai greit riebaluojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 05, 14:24)
O kuom Divalent nepatiko?
Man netiko Bain2, parduodu likuti rolleyes.gif

Suvele plaukus i ,,varnos lizda". doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Man tik Kerastase Bain Prevention GL padare plaukus
panasius i plaukus, labai veldavosi, nors plaukai tiesus,
anksciau daugiau slinkdavo, ir budavo kazkokie
"pavarge", bet jo ilgai naudoti negalima kiek zinau,