Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 12, 22:21)

o del skirtumo,tai lyginau ta prasme,kad tas butent tik galiukams,bet jis yra serumas ir stiprus gana,o eleksyras,apie kuri kalbejau-skirtas visiems plaukams ir palyginau su serumu is tos pacios linijos,ne su tavuoju.

Specialiai idejau pasveiksliuka serumo apie kuri kalbu ,kad butu palygintas su elixyru, ir ispradziu sakei,kad su juo ir lygini -QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 12, 15:00)
elexyras yra stipresnes koncentracijos,nei serumas,kur tu imetei,ir jis skirtas visiems plaukams,ne tik galiukams,o tavasis-tik galiukams

Vadinasi abi nezinom,kuris is tu dvieju stipresnis smile.gif Gal atsiras vartojusi abu ir pasakys? g.gif Mat,galai mano begalo greit luzineja,tad man svarbu pacia stipriausia priemone jiems isigyti.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 12, 07:58)
Begalo keista g.gif Nes juk galiukai silpniausia ir labiausiai pazeista plauko dalis,jiems priemones buna daznai stipresnes ir labiau koncentruotos nei skirtos visu plauku prieziurai g.gif

ji turejo omeny kad jos imesti seriumai......oleo relax serium yra silpnesnis....o oleo relax eleksyras yra stipresnis....

o tas seriumas galiukams yra labai stiprus... ir skirtas tik galiukams.....kadangi mano plaukai stipriai iskarpyti tai as tepu ta galiukams skirta seriuma ant viso ilgio plauku....

ir pagal sudeti oleo relax eleksyras ir tas galiuku seriumas skirtinga sudetis..

ir nutri sculpt serija yra labai sausiems, pazeistiems plaukams...
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 13, 01:02)
ji turejo omeny kad jos imesti seriumai......oleo relax serium yra silpnesnis....o oleo relax eleksyras yra stipresnis....

o tas seriumas galiukams yra labai stiprus... ir skirtas tik galiukams.....kadangi mano plaukai stipriai iskarpyti tai as tepu ta galiukams skirta seriuma ant viso ilgio plauku....

ir pagal sudeti oleo relax eleksyras ir tas galiuku seriumas skirtinga sudetis..

taip,butent tai as ir turejau omeny-nu minti turiu,o parasyt neiseina suprantamai-sorry. blush2.gif 4u.gif
tavo imestasis serumas kaip tik tinkamas tavo galiukams,nes jis labai stipri priemone tik galiukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 10, 01:27)
tas aliejukas skirtas visiems plaukams.....ypac nepaklusniems ir pasiputusiems plaukams..jis negydo....silikonu misinys padaro plakus blizgancius ir paklusnius....

ai, tada tikrai nepirksiu...nereikia man optiniu apgauliu..tada uzduosiu SUPERINI klausima: ar yra kerastase firmos nors vienas aliejukas/eleksyras/zodziu nesvarbu, kas tikrai GYDYTU plaukus, neleistu sakotis galiukams, juos drekintu ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 07 14, 17:46)
ai, tada tikrai nepirksiu...nereikia man optiniu apgauliu..tada uzduosiu SUPERINI klausima: ar yra kerastase firmos nors vienas aliejukas/eleksyras/zodziu nesvarbu, kas tikrai GYDYTU plaukus, neleistu sakotis galiukams, juos drekintu ir pan.?  g.gif

na as kelis metus naudoju kerastase priemones, ir tikrai pasakysiu kad galiukai nesisakoja, pas kirpeja reciau uzsuku nei kai budavo anksciau smile.gif tik zinoma vien aliejuku ar eliksyru neapsiriboju, bet manau kad naudodami aliejukus tikrai uzkirsit kelia galiuku sakojimuisi smile.gif is aliejuku naudojau oleo-relax, daba naudoju chrome richie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 13, 04:02)

as supratau , jos eleksyras stipresnis uz seruma.
Jus rasot , kad serumas labai stiprus( bet cia tas kur silpnesnis uz ekeksyra? biggrin.gif )
mano irgi iskarpyti, nera blogai galiukam skirta seruma ant visu plauku tept?
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 07 14, 12:36)
as supratau , jos eleksyras stipresnis uz seruma.
Jus rasot , kad serumas labai stiprus( bet cia tas kur silpnesnis uz ekeksyra?  biggrin.gif )
mano irgi iskarpyti, nera blogai galiukam skirta seruma ant visu plauku tept?

yra visai kitos grupes......oleo-relax serija yra du seriumai....vienas vadinamas seriumas-silpnesnis...kitas vadinamas eleksyras- stipresnis...

o labai stiprus seriumas galiukams yra is nutri sculpt serijos va sitas...jis nesuliginamas su oleo relax serija nes nutri sculpt serija yra labai sausiems pazeistiems plaukams....tik man atrodo kad situ seriumu jau nebegamina nes www.kerastese.com nebera tokio seriumo....pirma senesne pakuote ,antra nuotrauka naujesne pakuote..

user posted imageuser posted image

as is pradziu visus plaukus sutepu oleo relax seriumu tuo silpnesniu..o paskui galus ,tai puse ilgio plauku nes tiek iskarpyta. tepu dar tuo galiuku seriumu....nepastebejau kad plaukams kenktu....nes mano plauki labai sausi...ypac galai....

mergaites ar bandet kas nors nauja linija....oleo relax slim..? su
- Apricot Oil
- Camelina Oil
- Pracaxi Oil
- Ceramides

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 15 liepos 2009 - 01:16
QUOTE(sonya87 @ 2009 07 14, 10:46)
ai, tada tikrai nepirksiu...nereikia man optiniu apgauliu..tada uzduosiu SUPERINI klausima: ar yra kerastase firmos nors vienas aliejukas/eleksyras/zodziu nesvarbu, kas tikrai GYDYTU plaukus, neleistu sakotis galiukams, juos drekintu ir pan.?  g.gif

nebijok tu tu silikonu.....silikonai kaip tik apsaigo plauka nuo karscio, salcio, dregmes ir tt.......kerastese naudoja "soluble" silikonus....tai reiksia kad jie yra tipstantis, lengvai issiplaunantis ir neuzkemsantis plauku.....

visos priemones galiukams tures silikonu(nebent pirktum organines plauku priemones)

ne i tema blush2.gif .....as dar turiu sita krema labai sausiems ir pazeistiems galiukams...loreal absolut repair leave in cream for very damaged ends...

user posted image
Atsakyti
dabar biski tema,taigi,naudoju siuo metu oleo-relax seruma,kur pakuote 125ml-negaliu atsidziaugt thumbup.gif plaukai tikrai nebesipucia sitaip,kaip be jo,ir buna svelnus ir graziai zvilga thumbup.gif

i 
Ištrintas skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 rugpjūčio 2011 - 14:25
QUOTE(Aislanda @ 2009 07 24, 14:35)
gal dar yra kas siuntesi is cia? g.gif idomu ar gavo ar ne savo siuntinukus,norejau kvepaliukus uzsisakyt  smile.gif

as is ten daznai uzsisakineju kolkas visad gaunu . va uzsisakiau praeita savaite o 2adieni jau i namus atejo siuntinukas
Papildyta:
gal kas nors jau bandet nakciai skirtus produktus?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 07 24, 22:20)

gal kas nors jau bandet nakciai skirtus produktus?

Rasytee, man atrodo Eslauda yra bandziusi, kiek pamenu jai didelio ispudzio nepaliko 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo kerastase priemones nuo plauku slinkimo? ampules, sampunus ir t.t ? domintu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti