Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(Jaslene @ 2009 08 14, 14:23)
Gal kas naudojo kerastase priemones nuo plauku slinkimo? ampules, sampunus ir t.t ? domintu atsiliepimai  ax.gif

turejau sampuna ir sunaudojau 20 ampuliu nuo plauku slinkimo. tikrai labai padejo. thumbup.gif jei kisene leidzia, tai tikrai verta demesio ir tikrai padeda. smile.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių nusipirkau Kerastase Oleo Relax serijos kaukę ir serumą (tą, kur 125ml). Esu sužavėta thumbup.gif Mano plaukai niekada nebuvo tokie švelnūs, žymiai mažiau pasipūtę ir išsiraitę į visas puses smile.gif
Galvoju įsigyti ir šampūną iš šios serijos.

Gal kuri esate bandžiusi ritualus su Kerastase? Kirpėja parenka labiausiai tinkančias priemones ir tada vyksta tie "ritualai" biggrin.gif Įdomu būtų tiksliau sužinoti kaip jie atrodo.

Ir gal kuri išbandžiusi Volunactive seriją? smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandet jautriai galvos odai skirtas priemones? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 08 18, 22:54)

Ir gal kuri išbandžiusi Volunactive seriją? smile.gif

as turiu sampuna is sios serijos, tai jis man sioks toks nelabai smile.gif
Atsakyti
As siandiena gavau savo kerastase aliejuka thumbup.gif Neatpazistu savo plauku wub.gif Minkstuciai, nesipucia, tvarkingi, svelnus - kaip etiketeje parasyta- it silkas plaukai. Nuo siol visada pirksiu si aliejuka. Radau Lietuvoje uz visai priimtina kaina cool.gif Dabar lb gundausi ir kauke isbandyti tos pacios serijos. Kazkoks stebuklas tas aliejukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajoklė*: 19 rugpjūčio 2009 - 21:44
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 19, 17:56)
gal kuri bandet jautriai galvos odai skirtas priemones?  ax.gif

Mano mama naudojo si sampuna. Ir jis jai tikrai patiko. Dingo galvos niezejimas.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 08 19, 17:56)
gal kuri bandet jautriai galvos odai skirtas priemones?  ax.gif

Bandziau, kaip ir visos kitos sios firmos priemones, tikrai tiko ir patiko. 4u.gif
Atsakyti
siandien buvau kerastazes rituale . dare su zalios serijos priemonem ploniems plaukams . labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 03, 15:13)
siandien buvau kerastazes rituale . dare su zalios serijos priemonem ploniems plaukams . labai patiko smile.gif

Kiek kainavo, kur dareisi, kiek laiko truko procedura? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 09 02, 07:08)
uzsisakiau smapuna is pilkos serijos , geltona fins kauke ir geltonas ampoles . tai jau labai laukiu

kaip kitoms sekasi plaukuscius lepint?

kazkaip nelabai suderinamos priemones-geltonu,kaip ir nezinau,gal oranzine serija? nes pilkas priemones siuloma naudoti plauku slinkimui stabdyt-pati naudojau visa linija ir dar dabar sampuna naudoju.
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 09 03, 17:34)
kazkaip nelabai suderinamos priemones-geltonu,kaip ir nezinau,gal oranzine serija? nes pilkas priemones siuloma naudoti plauku slinkimui stabdyt-pati naudojau visa linija ir dar dabar sampuna naudoju.

o kuo jos cia nesiderina? jei naudoju sampuna nuo slinkimo tai negaliu naudot kaukes ?
o kauke sita KÉRASTASE MASQUINTENSE FINS http://www.lookfanta...ins-(fine).html
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2009 09 03, 17:31)
Kiek kainavo, kur dareisi, kiek laiko truko procedura? rolleyes.gif

Dariausi grozio galerijoj , uztruko 1.20 min tuo paciu pakirpo galiukus . sumokejau 120lt bet plaukai laaabai faini . kiek esu bandzius tokio tiopo priceduru sita labiausiai patiko wub.gif
Atsakyti
as ne tai turejau omeny-kazkaip siek tiek linijos nelabai dera,nes paprastai siuloma naudot vienos linijos priemones,kad nesigautu maislayne,nebent tu zinai,kad jie vienas kita papildo-tada super. o cia orazine linija-nes geltonos,kaip tokios visai nera biggrin.gif
Atsakyti