Sveiki visi ieskojau tokios temos bet neradau o gal praziopsojau tai tada labai atsiprasau. gyvenam anglijoje vyras turi seno modelio vairuotojo pazymejima kuris atseit uzsienyje nebegalioja tad reikia pasikeisti I Lietuva vaziuosim kita vasara. Ieskodama internete informacijos netycia radom kad yra tokia firma EUROFIRMA kuri keicia vairuotojo pazymejima i anglijos. Galvojam su vyru gal visai neprosal butu cia pasikeisti bet va neaisku ar si firma patikima. Bijom kad neteksim senu teisiu
tad prasau mamyciu patarimo gal kas susiduret su sia firma? ar galima ja pasitiket? aciu

QUOTE(dianike1980 @ 2009 06 19, 15:43)
Sveiki visi ieskojau tokios temos bet neradau o gal praziopsojau tai tada labai atsiprasau. gyvenam anglijoje vyras turi seno modelio vairuotojo pazymejima kuris atseit uzsienyje nebegalioja tad reikia pasikeisti I Lietuva vaziuosim kita vasara. Ieskodama internete informacijos netycia radom kad yra tokia firma EUROFIRMA kuri keicia vairuotojo pazymejima i anglijos. Galvojam su vyru gal visai neprosal butu cia pasikeisti bet va neaisku ar si firma patikima. Bijom kad neteksim senu teisiu
tad prasau mamyciu patarimo gal kas susiduret su sia firma? ar galima ja pasitiket? aciu

va cia pasiakaityk http://www.direct.go...ence/DG_4022562
nereiks pinigu mest i bala

http://www.skotija.co.uk/ pasiskaitinek ten apacioj. jau nera butina keisti savo sena pasa.
o jei vis dar nori pasikeisti nueik i pasta betkuri ir pasakyk kad nori pasikeisti is lietuvisku teisiu i uk,ten duos toki vikeli jame bus forma uzpildai ir siunti su reikiamais popieriais. kainuoja liktai 50 svaru. o grizus i lietuva galesi pasikeisti i euro teises.jei jeisi lietuvoje tada nebereikia keisti uk nes tinka tos pacios. bet nera skubu nes jau galima buti ir su senom

QUOTE(dianike1980 @ 2009 06 19, 15:38)
labai dekui uz atsakymus o jau buvom persigande uosviene paskambinusi sako vaikeli tavo teises nebegalioja
tai kiek suprantu galim vazineti ir su tom laminuotom dar teisem 

galima, bet niekas negarantuoja, kad tos laminuotos kam nors pasirodys kaip ''padelka'' ir nebus sukarpytos akyse. mano irgi dar tokios... planuoju pasikeisti i UK ir tiek. manau, kad LT niekas nesikabines prie ju irgi.
QUOTE(Grace_Ema @ 2009 06 21, 08:21)
galima, bet niekas negarantuoja, kad tos laminuotos kam nors pasirodys kaip ''padelka'' ir nebus sukarpytos akyse. mano irgi dar tokios... planuoju pasikeisti i UK ir tiek. manau, kad LT niekas nesikabines prie ju irgi.
ir tarp kitko visai nesudetinga padaryti tai paciai.mano uosvis ir pazystamas vienas keikesi lietuviskas teises i angliskas.tereikejo uzpildyt forma,sumoket 50 svaru ir issiust

o ar paima lietuviskas teises kai keitiesi i angliskas, ar jas grazina atgal, nes kiek zinau reikia siusti jas su formom

QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 11, 20:16)
o ar paima lietuviskas teises kai keitiesi i angliskas, ar jas grazina atgal, nes kiek zinau reikia siusti jas su formom 

Negrazina, gauni tik UK teises ir viskas

QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2009 07 03, 14:31)
ir tarp kitko visai nesudetinga padaryti tai paciai.mano uosvis ir pazystamas vienas keikesi lietuviskas teises i angliskas.tereikejo uzpildyt forma,sumoket 50 svaru ir issiust 

ant nuotrauku,kad butent sis asmuo yra tas pats.

Senu aisku negrazino ....

QUOTE(vida/d @ 2009 07 12, 18:18)

ant nuotrauku,kad butent sis asmuo yra tas pats.

Senu aisku negrazino ....

tai gali bet kas kas tave pazysta patvirtint (jei pazysta virs 2 metu)
as turiu europines teises. ir dabar ruosiames pirkti masina cia uk. ant mano teisiu yra "-aites"pavarde. ar nekils sunkumu del to norint uzsiregistruoti masina savo vardu? :)ar as tureciau pasikeisti gal savo nauja pavarde?!!neszinau ka daryti...be to ar cia keistu jie man teises i angkiskas ir is karto gal su nauja pavarde...kaip cia yra?ar is vis nereiktu del to sukti galvos , kam teko susidurti ar ka zinote apie tai...aciu

Merginos, o ka jus vadinat europinem teisem
Kazkada turejau tas laminuotas, LT pasikeiciau cia visai neseniai i kortele rozine atrodo, panasi i angliskas, bet kaip supratau tai dar ne galutines, kad po to jie ives tas tikras europines
O tai tos europines cai galioja, nebereiketu keisti i UK? Nelabai besuprantu as cia