Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

QUOTE(vetruze @ 2010 01 13, 11:56)
o as pas save studijoje labai kontroliavau jaunas merginas,niekada neziurejau i pinigus,niekada neleidau eit daugiau nei 8min ir tik karta i savaite dar ir kremo veidui ipildavau

kokia jus rupestinga smile.gif thumbup.gif gal studija Kaune? blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galit parekomenduot koki kremuka pries soliariuma kad butu iki ~50lt? nes kiek skaiciausi tai visos peka uz 150=300 lt (mano nuomone absurdas)
ir gal zinot kuriam kauno soliariume pigiau iseina pasidegint ar su abonementu didesne nuolaida gaunasi? (isskyrus ten prie urmo)
Atsakyti
Na man kremas soleriumui uz 300 litu irgi atrodo nesamone biggrin.gif nebent jis stebuklus daro biggrin.gif bet..... g.gif biggrin.gif o paciai siulyciau nueiti i bet kokia kosmetikos parduotuve kur prekiauja kuno prieziuros priemonemis(zinoma jeigu yra priemoniu soleriumui) rolleyes.gif i pasitarti su konsultante smile.gif manau,tikrai rasi sau tinkama ir uz 50,nereiks nei 300 ar daugiau ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 01 20, 23:37-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 01 20, 23:37)
Na man kremas soleriumui uz 300 litu irgi atrodo nesamone biggrin.gif  nebent jis stebuklus daro biggrin.gif bet..... g.gif  biggrin.gif  o paciai siulyciau nueiti i bet kokia kosmetikos parduotuve kur prekiauja kuno prieziuros priemonemis(zinoma jeigu yra priemoniu soleriumui) rolleyes.gif  i pasitarti su konsultante smile.gif manau,tikrai rasi sau tinkama ir uz 50,nereiks nei 300 ar daugiau ax.gif

kremus protingiausia pirkti paciose studijose,kur pacios administratores daznai buna vos ne visus isbandziusios+klientu atsiliepimai,tada tikrai issirinksi,o tie kremai taip kainuoja nemazus pinigus,bet ju ilgam uztenka,o uz gera produkta juk visur mokam daug
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif , gal kas lankotės Kareivių Impulse ir norėtumėt abonemento į soliariumą? nes aš persikrausčiau į senamiestį ir dabar labai nepatogu lankytis. kortelėje dar likę 170lt galėčiau parduoti už 120lt. jei susidomėjot parašykit
vasarojantipiene@yahoo.com
Atsakyti
sveikos ... oho kiek cia prisiskaiciau ... niekada nebuvau soliariume ... buvau pries juos ... ir va suejo 20 metu ir susisuko varstai biggrin.gif juokauju biggrin.gif per kaledas gavau abonementa i solisun .. taigi jau buvau du kartus... po 6min ... ir tarp tu ejimu buvo dvi sav tarpas ... maniau kad normalu ... na norejau kas savaite eit po 6min bet neisejo(gyvenu ne klp ) ... bet pasirodo norint idegti reik eit tris kart per savaite blink.gif man 1 kartas savaiteje jau daug atrodo blush2.gif na bet isnaudosiu ta abonementa ir turbut nebeisiu i tuos soliariumus ax.gif nors man rudas kunas tai wub.gif bet sveika oda svarbiau ... o ir vyrui netrukdo mano baltos kojos lotuliukas.gif

sveikatos visom einanciom 4u.gif svarbu sveikas protas ir nepersikepinti mirksiukas.gif priziurekit save ... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Pardavineju soliariumo kremukus. Gan nebrangiai, tikrai ne tokiom kosminem kainom kaip pas mus soliariumose. Tarkim pvz paimsiu crystal XII, jis pas mus kainuoja apie 600lt, o pas mane 270lt. Ir seip del visko galima tartis smile.gif Ir seip jei reikia turiu visko ne tik soliariumams.

Rasykit dvlmrskt@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *o_O*: 24 sausio 2010 - 18:20
Sveikutes 4u.gif

gal kas zino ir galetu pasakyti kokios purskiamo idegio (tiek veido, tiek viso kuno) kainos La bamboje? rolleyes.gif
Sausio menesiui yra akcija su Olialia maestro kortele, tai galvojau gal pabandyti ta purskiama idegi blush2.gif bet gal kas jau bande ir galetu parasyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*o_O* @ 2010 01 24, 19:19)
Sveikos merginos. Pardavineju soliariumo kremukus. Gan nebrangiai, tikrai ne tokiom kosminem kainom kaip pas mus soliariumose. Tarkim pvz paimsiu crystal XII, jis pas mus kainuoja apie 600lt, o pas mane 270lt. Ir seip del visko galima tartis  smile.gif  Ir seip jei reikia turiu visko ne tik soliariumams.

Rasykit dvlmrskt@yahoo.com

GAL TU,BRANGUTE,KELIAUK I ISPARDUOTUVE
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2010 01 25, 12:08)
Sveikutes  4u.gif

gal kas zino ir galetu pasakyti kokios purskiamo idegio (tiek veido, tiek viso kuno) kainos La bambojerolleyes.gif
Sausio menesiui yra akcija su Olialia maestro kortele, tai galvojau gal pabandyti ta purskiama idegi  blush2.gif bet gal kas jau bande ir galetu parasyti atsiliepimus  4u.gif

kainos La Bamboj nezinau,bet purskiamas idegis cia jau diskutuota ne karta toks s....nerekomenduociau,man visai nepatiko,trumpalaikis,brangus malonumas
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 25, 11:51)
kainos La Bamboj nezinau,bet purskiamas idegis cia jau diskutuota ne karta toks s....nerekomenduociau,man visai nepatiko,trumpalaikis,brangus malonumas

Dekui 4u.gif turbut reiks nueitii pacia La bamba kainas suzinoti rolleyes.gif manau apsimoketu, jei butu kokia proga nusipurksti, bet siaip, kaip suprantu, neverta..
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 01 25, 13:17)
Dekui  4u.gif turbut reiks nueitii pacia La bamba kainas suzinoti  rolleyes.gif manau apsimoketu, jei butu kokia proga nusipurksti, bet siaip, kaip suprantu, neverta..

Jus,geriau jau kokiai progai artejant,pasiplanuokit ir i soliariuma su geru kremu nueikit,nes man tai nei naturaliai atrode,tepliojo ir laaabai greit nusiplove,beje,nelabai lygiai
Atsakyti
sveikos, noreciau kad mes pasidalintume ziniomis apie populiariasniu soliariumu minutes kainomis 4u.gif nes kazkodel soliariumai savo svetainese minutes kainu neskelbia, o po visa miesta vaikscios ir ziurinet kainas nesinori blush2.gif manau ne man vienai praverstu tokia info .

minutes kainos kurias zinau ir kuriu noreciau suzinoti:

La Bamba: paprastas 1,80, stipresnis 2,00
Solisun: paprastas 1,50, stipresnis 1,65
SafariSun: ?
Saules Studija:?
Sauleja:?
Sunsation:?

kuriuose soliariumuose abonentas buna minutemis, o ne pinigais?
Atsakyti