Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

ačiū už atsakymus bigsmile.gif
na, ir paskutinis biggrin.gif tai galų gale užtenka vieno soliariumo kremo puppy gold ir galiu būt rami? biggrin.gif
Atsakyti
Jei nori ir turi, gali naudoti krema skirta po deginimosi..;]
QUOTE(Raquelle @ 2010 04 05, 21:56)
ačiū už atsakymus  bigsmile.gif
na, ir paskutinis biggrin.gif tai galų gale užtenka vieno soliariumo kremo puppy gold ir galiu būt rami? biggrin.gif

Atsakyti
Šiandien pirmą kartą gyvenime buvau soliariume ir galiu pasakyti kad labai patiko biggrin.gif kadangi tai buvo mano pirmas kartas tai buvau 5min biggrin.gif gaila kad veidas mano parausta greit, tai dabar vaikštau raudona biggrin.gif biškį matosi ir ant kitų kūno vietų raudonumas tai ryt tikiuosi bent biškį įrudus atsibusti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raquelle @ 2010 04 05, 20:56)
ačiū už atsakymus  bigsmile.gif

Na, jeigu turite tą kremuką, tai jau ir naudokite. Kiekvienai skirtingai, pagal odos tipą ir kokio įdegio norima mirksiukas.gif

QUOTE(Indra666 @ 2010 04 05, 21:29)
Šiandien pirmą kartą gyvenime buvau soliariume ir galiu pasakyti kad labai patiko  biggrin.gif  kadangi tai buvo mano pirmas kartas tai  buvau 5min  biggrin.gif  gaila kad veidas mano parausta greit, tai dabar vaikštau raudona  biggrin.gif biškį matosi ir ant kitų kūno vietų raudonumas tai ryt tikiuosi bent biškį įrudus atsibusti  biggrin.gif

Sveikinu smile.gif Na, labai priklauso nuo lempų ir kokiame soliariume buvote (stovimas ar gulimas). O veido oda yra jautresnė, tai naturalu, kad įrausta. Linkiu ryte pabust įrudusiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar taip įdomiai gavosi, kad mano veidas rudesnis negu kūnas smile.gif ir anksčiau veidas buvo rudesnis bet dabar tai dar labiau išryškėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra666: 06 balandžio 2010 - 17:39
QUOTE(Indra666 @ 2010 04 06, 18:39)
Dabar taip įdomiai gavosi, kad mano veidas rudesnis negu kūnas smile.gif ir anksčiau veidas buvo rudesnis bet dabar tai dar labiau išryškėjo smile.gif

Yra soliariumų, kuriuose veido lempas galima išsijungt mirksiukas.gif
Atsakyti
tai reiks eit į tokį nes paskui išviso išryškės skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Man atvirksciai...visada veidas ir peciu juosta idega sunkiausiai..;]

QUOTE(Indra666 @ 2010 04 06, 18:39)

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2010 04 05, 19:07)
gal kas matė kur kaune abonimentų akcijų? arba gal aks pigiau parduoda?

Labai geras aptarnavimas,lempu kokybe,tuo paciu ir kainos geros yra siuo adresu:
SUNSATION SOLIARIUMŲ STUDIJA
Įmonės kodas 110846786
Savanorių pr. 111, LT-44146, KAUNAS (37) 202940

Gero idegio mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 06 balandžio 2010 - 23:36
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 22:35)
Labai geras aptarnavimas,lempu kokybe,tuo paciu ir kainos geros  yra siuo adresu:
SUNSATION SOLIARIUMŲ STUDIJA
Įmonės kodas 110846786
Savanorių pr. 111, LT-44146, KAUNAS    (37) 202940       

Gero idegio  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Kainos tai,pigiausio 99ct
o abonimentai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 07 balandžio 2010 - 06:36
QUOTE(Indra666 @ 2010 04 06, 20:25)
tai reiks eit į tokį nes paskui išviso išryškės skirtumas biggrin.gif

Neturėtų išryškėt, nes veiduko oda vis tiek lėčiau įdega smile.gif

QUOTE(Maištautoja @ 2010 04 07, 07:36)
o abonimentai?

Na, kaip supratau čia eina kalba apie tą patį Sunsation, kur aš vaištau, tik Kaune. Tai dabar, iki Balandžio 10d. -25% visiems abonentams nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2010 04 07, 07:36)
o abonimentai?

siandien buvau mirksiukas.gif tai yra nuolaidos abonimentams thumbup.gif pasiskambink mirksiukas.gif ir pasakys viska tel.
Atsakyti