na įdomiai, man tai tie solisano kremukai visi labai nepatikimi, esu girdėjusi kad labai beria odą ir pan. bet pati nemeginau, jaučiu čia vėlgi kiekvienai individualu
QUOTE(smsNata @ 2009 06 25, 23:59)
O nuo ko kremai apsaugo

O as siandien pabandziau veida degintis su SB Stunning T45 ir nieko baisaus nenutiko,kaip tik labai gerai idege

QUOTE(Vanilla27 @ 2009 06 26, 18:49)
O as siandien pabandziau veida degintis su SB Stunning T45 ir nieko baisaus nenutiko,kaip tik labai gerai idege

Gavai?

QUOTE(ღwillteღ @ 2009 06 26, 20:44)
Gavai?
Gal nereikia veido ;S aš veido su juo netepu,bet kai kūną su juo tepu,tai ir veidui efektas raudonumo ir dilgčiojimo būdavo,tokis jausmas lyg nugaruodavo..
bijočiau ankščiau susenti ar dėmėtu veidu palikti ;// dabar ilsiuosi nuo soliariumo..pasiilgau

Labai knietejo isbandyti krema

QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 26, 16:13)
na įdomiai, man tai tie solisano kremukai visi labai nepatikimi, esu girdėjusi kad labai beria odą ir pan. bet pati nemeginau, jaučiu čia vėlgi kiekvienai individualu
O mane kaip tik berdavo nuo tu "la bambos" uz kosmine kaina siulomu

QUOTE(Vanilla27 @ 2009 06 26, 21:47)
Labai knietejo isbandyti krema
,o i soliariuma eiti negalejau,mmm,tai pabandziau namie veida padeginti,turiu veido soliariuma
,ir nieko neatsitiko,labai graziai irudus 

Koks blogis:/
Sveikutes.Na as sioje temoje dar naujoke,deginuos gal koki menesiuka i savaite 2 kartus,siuo metu apleidau,jau 2 savaites nebuvau,bet jau ruosiuos vel pradet eit,tik turiu problemele mano kojos idege tokiom kaip ir demem,kur balta kur ruda,akivaizdziai taip nekrenta i akis,bet tikrai nelabai grazu,kremus vartoju ne visada,kai yra daugiau laiko tada issitepu jais,bet ka daryt del koju

sveikos
klausykit, o jums neatsiranda apgamu nuo soliariumo?
as tikrai daznai i ji neinu, bet pradejau pastebeti, kad atsiranda mazu juodu taskeliu ant kuno - apgameliu... jie neiskile, nelabai man ir trukdo, bet tiesa sakant nenoreciau, kad ju pastoviai daugetu
siaip neturiu ju atrodo labai daug, bet sunerimau 
Papildyta:
beje, girdejau kad savaiminio idegio kremai nera kenksmingi, jeigu jais tepamasi nakti, t.y. negaunama UV spinduliu, nes su UV spinduliais issiskiria nuodingos daleles... Tai dabar galvoju kaip su soliariumo kremais? juk i daugeli ju ieina savaiminio idegio daleles, tai gaunasi labai pavojinga

Papildyta:
galbut nelygiai issitepi krema? mano patarimas butu, pries einant i soliariuma pasitepti PAPRASTU (ne soliariumui skirtu) drekinamuoju kremu kojas, kad gerai susigertu ir tada eiti
nes gali buti, kad koju oda issausejusi skirtingose vietose. BEJE gal eini i gulima soliariuma? Guliamam visada nelygiai idegu kojas ir nugara

Papildyta:
beje, girdejau kad savaiminio idegio kremai nera kenksmingi, jeigu jais tepamasi nakti, t.y. negaunama UV spinduliu, nes su UV spinduliais issiskiria nuodingos daleles... Tai dabar galvoju kaip su soliariumo kremais? juk i daugeli ju ieina savaiminio idegio daleles, tai gaunasi labai pavojinga

Papildyta:
QUOTE(adrijaaa @ 2009 06 27, 14:43)
Sveikutes.Na as sioje temoje dar naujoke,deginuos gal koki menesiuka i savaite 2 kartus,siuo metu apleidau,jau 2 savaites nebuvau,bet jau ruosiuos vel pradet eit,tik turiu problemele mano kojos idege tokiom kaip ir demem,kur balta kur ruda,akivaizdziai taip nekrenta i akis,bet tikrai nelabai grazu,kremus vartoju ne visada,kai yra daugiau laiko tada issitepu jais,bet ka daryt del koju 

galbut nelygiai issitepi krema? mano patarimas butu, pries einant i soliariuma pasitepti PAPRASTU (ne soliariumui skirtu) drekinamuoju kremu kojas, kad gerai susigertu ir tada eiti

QUOTE(Vanilla27 @ 2009 06 27, 11:39)
Todėl,kad soliariume stengiuosi veidą ir taip pasaugoti,nekalbu apie savanorišką papildomą jo kišimą po lempom..

QUOTE(ღwillteღ @ 2009 06 27, 16:20)
Todėl,kad soliariume stengiuosi veidą ir taip pasaugoti,nekalbu apie savanorišką papildomą jo kišimą po lempom.. 

Kiekvienas darom,taip kaip mums atrodo geriausia

QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 26, 15:13)
Kadangi as esu dirbusi Solisun studijoj, tai galiu pasakyti, kad jie yra ne Solisun kremai asmeniskai, o Australian Gold arba Sun of Art kosmetika, gal jau yra ir nauja, kuria zadejo atvezti, deja nebedirbu-nebezinau. Australian Gold`as yra importuojamas is Amerikos, tais paciais kanalais, is kur jus siunciates kita tos pacios ymones produkcijos linija - Swedish Beauty

Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 06 26, 22:52)
O mane kaip tik berdavo nuo tu "la bambos" uz kosmine kaina siulomu
Ir idomu, kas taip atsiliepia apie "soli sun" kremus, nes jie prekyboje labai neseniai atsirado? 

Gal gali parasyti pavadinima, kaip vadinasi tie nauji kremai? Ydomu pasidare