QUOTE(uzniukas @ 2010 06 10, 15:28)
pvz, su tais bronzanatais reikia teptis jau atėjus į soliariumą ar galima namie išsitept ramiai? šiaip galvoju tepčiau tik kojas, nes jū baltumas labiausiai ir erzina 

Aš naudoju kremus tik su bronzantais, nes po deginimosi kažkaip akytėm maloniau į save žiūrėti, kai iškart matosi įdegis

QUOTE(murrrr @ 2010 06 10, 20:57)
o kur dar buna pirkti kremu, apart soliariumo? 

Soliariume kremai brangiausi. Galite pirkti Douglas, Droge, Kosmadoj, Eurokose, Sarmoj, Kristianoj... Bet pigiausiai mano manymu galima nusipirkti internetinese parduotuvese, skelbimuose ar tiesiog čia SM prekybos skyrelyje

QUOTE(MissDoll @ 2010 06 10, 21:16)
Soliariume kremai brangiausi. Galite pirkti Douglas, Droge, Kosmadoj, Eurokose, Sarmoj, Kristianoj... Bet pigiausiai mano manymu galima nusipirkti internetinese parduotuvese, skelbimuose ar tiesiog čia SM prekybos skyrelyje

visai zalia tuose reikaluose, bet dabar reikes praskenuot parduotuves ir paziuret kainytes

QUOTE(vetruze @ 2010 06 10, 13:23)
NA,TAIP TOKIA DULKSNA,BEJE TIKRAI VISAI MALONU
o ji tik atgaivina ar dar koks poveikis?
QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 11, 08:47)
Tikrai koks jos poveikis?

Merginos, ar Droge/Kosmadoj ir pan. būna kremukų mėginukų ar tik didesnėm pakuotėm?
Iškart didelio kiekio pirkt nesinori, noriu įvairių išbandyt.

QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 11, 07:47)
tik gaivina
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2010 06 10, 15:28)
Na su kremais jau daug maž aišku kas ir kaip
dabar man paaiškinkit kaip juos naudot?
pvz, su tais bronzanatais reikia teptis jau atėjus į soliariumą ar galima namie išsitept ramiai? šiaip galvoju tepčiau tik kojas, nes jū baltumas labiausiai ir erzina

jei soliariumas kur netoli,galit drasiai issitept namuose
QUOTE(juodzike... @ 2010 06 10, 16:24)
seip tai jo,vistiek po laiko nusiplauna,o as naudoju BETO KARATINO KAPSULES,kad ydegis issilaikytu ilgiau ir greiciau rudociau 

O kokia kainytė tų kapsulių?

QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 11, 07:47)
Manau, kad ta dulksna ir kvapai yra visai nereikalingi, tik pinigėlių daugiau sumokėsit. Išbandyt gal ir įdomu

QUOTE(Kedra @ 2010 06 11, 09:44)
Merginos, ar Droge/Kosmadoj ir pan. būna kremukų mėginukų ar tik didesnėm pakuotėm?
Iškart didelio kiekio pirkt nesinori, noriu įvairių išbandyt. 

Dėl drogo nesu tikra, bet Kosmadoj ir Sarmoj tikrai esu mačius pakuočių porai kartų pasitepti:)
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 11, 13:56)
Kažkada pirkau, tai nuo 10 Lt iki 30 Lt mėnesiui (berods). Kaina priklauso nuo firmos.
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 11, 13:56)
As paskutine karta kai pirkau,emiau tos geresnius jau,tai apie 30lt berods

Kai papurskia dulksna tikrai maloniai truputuka atvesina, ypac man patinka kai puskia veida, man tada netaip traukia oda, nors veido lempas nustatau iki minimumo, bet vistiek maloni dulksna.
Papildyta:
Geriau pasieskok skelbimuose, bus zymiai pigiau, nes as per skelbimus krema nusipirkau uz 80lt, o toks pats soliarimuose kainuoja vienur maciau 285 lt, kitame 320 lt
Papildyta:
QUOTE(murrrr @ 2010 06 10, 20:57)
Geriau pasieskok skelbimuose, bus zymiai pigiau, nes as per skelbimus krema nusipirkau uz 80lt, o toks pats soliarimuose kainuoja vienur maciau 285 lt, kitame 320 lt

Sveikos merginos, prisiskaičiau čia visko
ir visai pasimečiau.. Norėjau patarimo, nes šimtas klausimų iškilo. Esu gana šviesios odos, be to turiu nemažai strazdanų, kažkada girdėjau, kad su tokia oda geriau į soliariumą nevaikščiot
bet kažkaip užsinorėjau, nes vasarą deginimasis lyg ir nenusimato.. Tai visgi ar aš galiu su tokia oda eit į soliariumą?
Kitas dalykas - apie juos nieko nežinau, nei kokius kremus naudot, kiek ten būt ir dar turbūt kažko, ko net nežinau, kad reikia paklaust
Gal kas galėtų patart ką?