Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

Sveikos. 4u.gif Gyvenime neesu buvusi soliariume, todėl norėčiau pasikonsultuoti. blush2.gif

Esu labai šviesios odos, sunkiai įdegu, turiu daug pigmentinių dėmių. Bet jau atsibodo visų komentarai kodėl aš tokia perbalus, todėl norisi nors šiokį tokį įdegį turėti. Įdomu, kiek kartų, po kiek minučių ir kas kiek dienų reiktų eiti, kad matytųsi nors koks rezultatas?

Taip pat domina ar į stovimą ar gulimą soliariumą geriau eiti?

Nepykit dėl tokių klausimų, bet tikrai nieko nežinau ir neįsivaizduoju kaip ten kas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyLina: 08 liepos 2010 - 01:15
QUOTE(LadyLina @ 2010 07 08, 02:11)
Sveikos.  4u.gif  Gyvenime neesu buvusi soliariume, todėl norėčiau pasikonsultuoti.  blush2.gif

Esu labai šviesios odos, sunkiai įdegu, turiu daug pigmentinių dėmių. Bet jau atsibodo visų komentarai kodėl aš tokia perbalus, todėl norisi nors šiokį tokį įdegį turėti. Įdomu, kiek kartų, po kiek minučių ir kas kiek dienų reiktų eiti, kad matytųsi nors koks rezultatas?

Nepykit dėl tokių klausimų, bet tikrai nieko nežinau ir neįsivaizduoju kaip ten kas.  blush2.gif

aš lygiai tokia pat - perbalus biggrin.gif tai šiemet prisiverčiau pasisoliarint ax.gif ejau nuo 5 min, paskui 6 ir galiausiai 7 min... nors man 7 per daug, jau jaučiau diskomfortą unsure.gif
Ejau gal kas trečią dieną, o karts ir ilgesnis tarpas gaudavos, jei kokią dieną pabūdavau saulėj, tai soliariumą atidėdavau mirksiukas.gif
Na žodžiu po kokių keturių kartų ir su šiek tiek saulės jau esu lietuviškai gelsva (tikrai ne ruda, bet pakankamai gražiai ir sveikai atrodo mirksiukas.gif )

Beje aš einu tik į stovimą, man labiau patinka, (aš ir pašoku dar besidegindama lotuliukas.gif ) ir lygiau įdega thumbup.gif

tiesa kremų jokių nenaudojau (gal ir blogai blush2.gif) bet po deginimosi tepuosi visokiais drėkimamais kremiais ir aliejais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 07 07, 23:12)
Labas vakaras. Esu maitinanti mama. Sakykit kaip cia yra su kremais i soliariuma? g.gif  Kuriuos galima butu tepti zindant? g.gif turbut be tingle efekto. o kas dar? gal kokiu konkreciu pavyzdziu ax.gif

aciu labai smile.gif

Aš asmeniškai žindymo laikotarpiu einant i soliariumą nieko netepčiau (žinoma, po soliariumo tepčiaus drėkinamuoju kremu), kad vaikučiui į burnytę nepatektų tų visų brudų nuo mamos odos. Beto, nežinau ar taip yra, bet gal kremo veikliosios medžiagos prasiskverbia į gilesnius audinius ir patenka į pieną :? Čia irgi vaikučiui būtų ne į sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 07 07, 22:12)
Labas vakaras. Esu maitinanti mama. Sakykit kaip cia yra su kremais i soliariuma? g.gif  Kuriuos galima butu tepti zindant? g.gif turbut be tingle efekto. o kas dar? gal kokiu konkreciu pavyzdziu ax.gif

aciu labai smile.gif

žindanti mama ir soliariumas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LadyLina @ 2010 07 08, 01:11)

šiaip tema pradinukėms Pirma kartą soliariume smile.gif

jei esat tikrai labai balta, eikit nuo kiek galima mažiau minučių, kad nenudegtumėt ir neskaudėtų nudegus. Kas antrą dieną eičiau. Po pirmo karto žiūrėčiau kaip oda reaguoja ir didinčiau minučių skaičių.
eičiau į stovimą, nes gražiau įdegama. Kai trumpai stovėt tai nieko, kai eidavau 15 min ( doh.gif ) atsibosdavo tiek stovėt, tai kai tingėdavau stovėt, eidavau į gulimą smile.gif
nuo ko pigmentinės dėmės? g.gif
Atsakyti
Merginos, kurį solisun'ą Vilniuje patartumėt? ax.gif Buvau La bamboj, dar kažkokiam, dabar noriu ir kitus išbandyt. Kur gerai "imančios" lempos? mirksiukas.gif
QUOTE(Eneira7 @ 2010 07 06, 21:51)
Dėkui, MissDoll. Turiu Australian Gold kremuką, tik kažkaip nesugalvojau, kad jo netept juk galiu, kur nereikia  ax.gif  Turbūt reiks bandyt pažaisti su netepimu, o jei ką ieškosiu apsauginio kremo smile.gif

Man tokia pat problema buvo - viršuj rankos įdegusios, o apačioj - ne. doh.gif Taip ir dariau, kad kremu tepdavausi tik tas vietas, kurios baltos ir po kelių kartų man susilygino daugmaž spalva. smile.gif

Užvakar sumąsčiau išmėgint tą Cheers B.Y.O.B. kremuką, tai kojoms viskas gerai buvo, o dekolte kaip alergizavo, nors šiaip esu gan atspari visokiom alergijom. blink.gif Dar iki šiandien rausva. unsure.gif Reikės nebeeksperimentuot ir toliau naudot AG.

O šiandien išmėginsiu išgirtąjį Sexy dating legs, pažiūrėsim kas per stebuklas, nes dabar praktiškai tik kojoms man ir reikia, visa jau pakankamai ruda esu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2010 07 08, 10:46)
Man tokia pat problema buvo - viršuj rankos įdegusios, o apačioj - ne. doh.gif Taip ir dariau, kad kremu tepdavausi tik tas vietas, kurios baltos ir po kelių kartų man susilygino daugmaž spalva. smile.gif

Nusipirkau kremą su didžiausiu kokį tik radau spf (50+). Gal greičiau susilygins spalva.

Tik man dabar iškilo keli klausimai. Aišku, galėčiau kamantinėti soliariumo, kur lankausi darbuotojas, bet gyvenu ne Lt ir tokioj kiek rimtesnėj kalboj, labai jau man tų žodžių pritrūksta biggrin.gif Tai va.. Šiandien bandžiau užklausti kas kiek laiko jie keičia lempas. Tai burbtelėjo, kad paskutinį kartą keitė prieš daugiau nei pusantrų metų. Galvoju pavaidinsiu protingą, sakau "mano šaly keitimas vyksta po 500 - 600val naudojimo" (bent jau taip google sakė smile.gif ) Tai atsakė, kad dažniau turi būt keičiamos naujų soliariumų lempos, o jų - seno tipo, keičiasi daug rečiau. Na tas jų soliariumas tikrai jau toks senukas. Bet va, po pirmų 3min jau matėsi šioks toks labai mažas įdegis. Tai dabar suku galvą gal visgi viskas gerai su tom lempom, jei "ima" odą?
Bandžiau užmest akį koks pačio soliariumo pavadinimas ar koks kodas, galvoju pašniukštinėsiu internete kaip ir kas. Ale nieko neradau. Kur maždaug būna pavadinimai soliariumų ar kodai kokie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 08, 12:33)

šiaip tema pradinukėms Pirma kartą soliariume   smile.gif

jei esat tikrai labai balta, eikit nuo kiek galima mažiau minučių, kad nenudegtumėt ir neskaudėtų nudegus. Kas antrą dieną eičiau. Po pirmo karto žiūrėčiau kaip oda reaguoja ir didinčiau minučių skaičių.
eičiau į stovimą, nes gražiau įdegama. Kai trumpai stovėt tai nieko, kai eidavau 15 min ( doh.gif ) atsibosdavo tiek stovėt, tai kai tingėdavau stovėt, eidavau į gulimą  smile.gif
nuo ko pigmentinės dėmės?  g.gif

Na jau buvau šiandien pirmą kartą. rolleyes.gif Ėjau į stovimą 5 minutes, kokį sekmadienį vėl eisiu. Lyg ir atrodau biškį panašesnė į žmogų, arba čia mano vaizduotė taip rodo. biggrin.gif g.gif

Pigmentinės dėmės tai nuo gimimo paveldėjau iš mamos matyt, nes ji irgi lb daug turi. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes. radau krema "maori mocha", po 30lt 250ml. labai pigiai pasirode. galkuri bandet? ar normalus jis?
Atsakyti
As anksciau ejau i soliariuma, tai nuo 5 min. pasiilginau laika iki 10min. I savaite 2 kartus eidavau. Kremus visada tepdavau ir pries, ir po...netgi dar buvau nusipirkusi spec. piestuka apgamams ir speneliams patepti. Ir as tik uz stovima soliariuma. rolleyes.gif Nes visu pirma, man klaustrofobija, kai atsigulu, atrodo, kad uzdusiu as ten... doh.gif biggrin.gif o visu antra, man nepatinka guleti ten, kuri visi gulejo, nes kiek maciau dezinfekavimas siaubingai primityvus ir greitas, nepasitikiu as tokia "svara". schmoll.gif
Bet dabar jau senai nebuvau, o vasara toks metas, kai norisi lengvesnius rubelius uzsideti, bet baisu, nes issigas zmones manes, esu siaubingai balta. doh.gif biggrin.gif Ruosiames i Palanga vaziuoti, tai jau ir pati matau, ir vyras patarineja, kad keliauciau i soliariuma, nes kai nusirengsiu papludimi zmones issilakstys, atrodo, kad saules visa gyvenima nemaciusi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif f esu cia dar naujoke blush2.gif tad nelabai dar gaudausi siuose forumuose...tad noreciau paklausti sio beito apie soliriuma... va gyvenu airijoje ir nusprendziau nueiti i soliriuma...nes idegiau sauleje palei maudymuka ir noriu islyginti tas vietas kur neidegiau soliariume..nbu ir ka einu 1 kart per savaite...pirma karta nuejau 6 minutes i gulima soliariuma nieko nesitryniau...nieko nebuvo...ir dabar antra karta nuejusi jau isitryniau su kondicionieriumi...bet nieko net neparudavo ne trupucio tos vietos kur yra baltesnes... schmoll.gif tik va veidas buvo biskuti raudonesnis...tenais soliariume dirbantis zmogus man sake trecia karta eiti jau 15 min..kas galite man ka patarti? 4u.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Koki krema patartumete isigyti neitin brangu,esu baltaode..Noreciau kad kas pasisakytu kiek mazdaug reikia min prawaikscioti,kad buciau tokia ruduke.Swajoju apie grazu idegi,nes atsibodo but baltai.Beja buwau kazkadaise nuejusi 5min,paskui dar 5min ir galiausei 6min i ta silpnesni soliariuma labamboje,taciau nei trupucio nebuwo matyti efekto.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edituteAirija @ 2010 07 21, 11:17)
Sveikutes  ax.gif f esu cia dar naujoke  blush2.gif  tad nelabai dar gaudausi siuose forumuose...tad noreciau paklausti sio beito apie soliriuma... va gyvenu airijoje ir nusprendziau nueiti i soliriuma...nes idegiau sauleje palei maudymuka ir noriu islyginti tas vietas kur neidegiau soliariume..nbu ir ka einu 1 kart per savaite...pirma karta nuejau 6 minutes i gulima soliariuma nieko nesitryniau...nieko nebuvo...ir dabar antra karta nuejusi jau isitryniau su kondicionieriumi...bet nieko net neparudavo ne trupucio tos vietos kur yra baltesnes... schmoll.gif tik va veidas buvo biskuti raudonesnis...tenais soliariume dirbantis zmogus man sake trecia karta eiti jau 15 min..kas galite man ka patarti?  4u.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš ir gyvenu Airijoje. O Airijoj dauguma soliariumų visiškas š.. Čia žmonės net nežino, kad lempas reikia keisti. Todėl ir neįdegi. Jei kalbi angliškai paklausk kas kiek laiko lempas keičia. Ir netikėk jokiom pasakom, kad jų lempos "stebūklingos" ir jų keist dažnai nereikia. Va aš buvau patikėjusi tokia pasakėle, bet kai labiau pasidomėjau, tai iš leistinų 800val naudojimo, soliariumas sėkmingai lempas degino apie 11000 valandų. Tai kur čia gali įdegti. Nusirašiau lempų pavadinimą, paieškojau info apie jas internete ir atsiėmiau pinigus iš soliariumo. Kuo toliau tuo labiau suprantu kad Airiai žiauriai atsilikę mad.gif
Atsakyti