Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 08, 16:06)
O jei esu jau idegusi,kaip su tais bronzantais,idegt padeda,bet ar nenusiplaus greitai?

as sviesiaodems isvis nerekomenduoju su bronzantais,idegusi ji ar ne,jei idegusi,tai siulyciau rinktis naturalu,tik stipresni varianta,idegio palaikymui
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 07 08, 15:55)
su tais bronzantais irgi atsargiai,baltaodes turi labai lygiai ir saikingai tokius kremus naudoti,as sviesios odos zmonems niekada nerekomendavau su bronzantais,nes jie daznai labai smarkiai nurudina,tai paskui mergina gali netgi juokingai atrodyti

Tai jau tikrai, kad reikia atsargiai.. nors as nelabai baltaode, bet vistiek.. jei oda siek tiek sausa tai tikrai toligiai nepatepsi schmoll.gif reig
kia su kremu maisyti gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 07 08, 23:15)
Tai jau tikrai, kad reikia atsargiai.. nors as nelabai baltaode, bet vistiek.. jei oda siek tiek sausa tai tikrai toligiai nepatepsi  schmoll.gif  reig
kia su kremu maisyti gal  rolleyes.gif

nu bent as nebandziau,bet realiai mastant gal tr per daug bus
Atsakyti
reikia tiesiog krema tept viena kryptim;]
Atsakyti
reikia tiesiog krema tept viena kryptim;]
Atsakyti
Yra atskiri kremukai su bronzantais ir su savaiminio ydegio dalelem ir dar su bronzantais, ir su DHA - reiktu sita dalyka skirti. Su savaiminio ydegio dalelem jei kremuka issitepsi nelygiai, tai negraziai ir ydegsi. O su bronzantais ydegis yra lygus, aisku reikia stengtis tolygiai issitepti, bet juk nugaros nepasiekiam schmoll.gif Juk tie bronzantai gaminami is kedro riesutu aliejaus, chna milteliu, cukranendriu, avieciu cukraus ir t.t. plius ydetas pastiprinimas.
Labai labai sviesiom mergaitem rekomenduociau naudoti su naturaliais bronzantais, jie nebus daug pastiprinti, bet suteiks deginantis siek tiek tamsesny atspalvy mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 07 07, 20:51)
simaska tikrai  tanymax tenm ne dilgciukai, visai kitas efektas ten karscio energija, man jausmas kaip karstu  vandeniu uzpiltos kojos buna kuri laika... dega o paskui - liuks vaizdas.
o  perku pati juos tik sacharos soliariumuose daugiau niekur nemačiau.

Šiandien ir aš ant savojo pažiūrėjau rašoma kad  3-4h nerekomenduojama maudytis.

as jau susiruosiau keliauti pas seimos daktare,nes jokio noro nera eiti i ta soliariuma,kai kojos negraziai idega.. verysad.gif
o kur tie sacharos soliariumai? ax.gif niekur nesu maciusi,o gal tik demesio neatkreipiau niekad.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

Esu girdejus, jog norint gerai idegti reikia naudoti soliariumo kremuka su tingle arba body blush. Kas yra tinglingas as zinau, o kaip su tuo body blush? Ka jis daro? Ir kuom skiriasi nuo tingling kremuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytte @ 2009 06 20, 23:04)
Turiu dar viena soliariumo problemele  unsure.gif

Taaigi, einant i soliariuma nesioju tuos apsauginius juodus akinukus, tie kur su tokia tystancia guma uzsirisa  biggrin.gif

Siandien islindus is soliariumo pastebejau kad aplink akis liko balta  doh.gif
Taip baisiai atrodo, nezinau ka daryt :S
  unsure.gif
O pacios eidamos ar uzsidedat ka nors akims apsaugoti?  4u.gif

Štai kodėl nė karto jų nesidėjau ir nesidėsiu biggrin.gif vaikštau į La Bamba, užsimerkiu ir gerai viskas rolleyes.gif o soliar. kosmetiką naudoju "Shwedish beauty" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaleduManiake: 12 liepos 2009 - 18:12
As tai butinai uzsidedu akinius, nes turiu igimtus tamsius paakius, o taip noretusi kad jie butu sviesesni palyginus su veido oda smile.gif
Ejau i la bamba soliariuma, bet kazkodel mane ten kaitino ne visa uzsiprasyta laika, kokias 25 sekundes nusuko unsure.gif Ar daug kam taip pasitaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy @ 2009 07 13, 14:22)
Ejau i la bamba soliariuma, bet kazkodel mane ten kaitino ne visa uzsiprasyta laika, kokias 25 sekundes nusuko unsure.gif Ar daug kam taip pasitaiko?  g.gif

Sekundem nusukti neiseina kaip, nebent minute maziau laiko uzstatytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 13, 15:07)
Sekundem nusukti neiseina kaip, nebent minute maziau laiko uzstatytu g.gif

bet nemanau,kad dar kas zaidzia taip.anksciau pasitaikydavo,bet dabar,o sekundziu tikrai neimanoma nusukt
Atsakyti