QUOTE(mybiglove7 @ 2013 04 25, 14:07)
Mano ciklas visada budavo po 40 ir daugiau dienu, pastaruosius pora metu lyg ir susinormalizavo, taciau 28 dienos ypac retas reiskinys, dazniausiai 30+, todel vaisingu ir nevaisingu dienu skaiciuoti nedrisciau, kita vertus, nesu tikra, kad apskritai esu vaisinga

O kas vercia manyt, kad galit but nevaisinga?

as manau pradeciau nuo gleiviu stebejimo
Pasidalinsiu ir savo istorija. Geriau KT 6 metus be pertrauku. Kai nusprendziau padaryt pertrauka, pirmu mmm laukiau 2+ men

o po to kaip uzplaukdavo- kartais po menesio, kartais po 3 pasirodydavo

dariausi tyrimus, itare policistines kiausides, bet nepasitvirtino. Zodziu- priezasties nerado. Po 2 metu nereguliarumu, 'susireguliavo' tiek, kad budavo kas 4-6 sav. Tai gydytoja tik tiek ir tegalejo pasakyt, kad is dalies jau reguliaru (

) ir kad nusprendus

gali tekt ilgiau padirbet... Tada vel pradejau gert KT, nes vaiku dar neplanavom, tik tai buvo vieno hormono KT ir nuo ju man visai dingdavo mmm, tai su jom darydavau poros menesiu pertrauka kas 6-8 men. Paskutini karta nustojau KT gert sausi, nes geriau antibiotikus. Sulaukiau mmm vasario pradzioj ir po poros savaiciu sugalvojom, kad reikia bandyt

kas gavos is pirmo karto

tai va tiek tu tyrimu, gasdinimu, ir nezinios, kuri pasirodo buvo visai be reikalo
Other people's success is not your failure.
[/url]