Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarus ciklas

QUOTE(sveikatuke @ 2012 08 13, 14:31)
paneles cia normalu???ar jau reiktu sunerimti? g.gif

Mano ciklas visuomet budavo 30d +- 4d.
Gydytoja tik pasakydavo jei ciklas truks maziau nei 20d arba daugiau nei 35d. kreipkis pas mane. Na ir ka, ciklas buvo sukvailiaves uzitese ir buvo 48d. Prisiskaiciau forume, kad cia gal kaip ir nieko tokio. Sekantis ciklas 36d ir po jo man be perstojo tepliojo 2 savaites. Sunerimau. Uzsirasiau pas gydytoja- rado cista.
Todel manau dabar taip, jei del kazko nerimauji, uzsirasyk pas savo gydytoja. Juk apziura nemokama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2013 04 17, 16:00)
Na dar gali isbandyt NSP metoda su temperaturos  matavimu, ir saves stebejimu. As jau pora dienu kaip pradejau matuotis smile.gif ax.gif

Ka reiskia NSP metodas? blush2.gif
Atsakyti
Mano ciklas visada budavo po 40 ir daugiau dienu, pastaruosius pora metu lyg ir susinormalizavo, taciau 28 dienos ypac retas reiskinys, dazniausiai 30+, todel vaisingu ir nevaisingu dienu skaiciuoti nedrisciau, kita vertus, nesu tikra, kad apskritai esu vaisinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 04 25, 14:07)
Mano ciklas visada budavo po 40 ir daugiau dienu, pastaruosius pora metu lyg ir susinormalizavo, taciau 28 dienos ypac retas reiskinys, dazniausiai 30+, todel vaisingu ir nevaisingu dienu skaiciuoti nedrisciau, kita vertus, nesu tikra, kad apskritai esu vaisinga  smile.gif

O kas vercia manyt, kad galit but nevaisinga? g.gif as manau pradeciau nuo gleiviu stebejimo ax.gif

Pasidalinsiu ir savo istorija. Geriau KT 6 metus be pertrauku. Kai nusprendziau padaryt pertrauka, pirmu mmm laukiau 2+ men doh.gif o po to kaip uzplaukdavo- kartais po menesio, kartais po 3 pasirodydavo doh.gif dariausi tyrimus, itare policistines kiausides, bet nepasitvirtino. Zodziu- priezasties nerado. Po 2 metu nereguliarumu, 'susireguliavo' tiek, kad budavo kas 4-6 sav. Tai gydytoja tik tiek ir tegalejo pasakyt, kad is dalies jau reguliaru ( doh.gif ) ir kad nusprendus nestuke.gif gali tekt ilgiau padirbet... Tada vel pradejau gert KT, nes vaiku dar neplanavom, tik tai buvo vieno hormono KT ir nuo ju man visai dingdavo mmm, tai su jom darydavau poros menesiu pertrauka kas 6-8 men. Paskutini karta nustojau KT gert sausi, nes geriau antibiotikus. Sulaukiau mmm vasario pradzioj ir po poros savaiciu sugalvojom, kad reikia bandyt nestuke.gif kas gavos is pirmo karto thumbup.gif tai va tiek tu tyrimu, gasdinimu, ir nezinios, kuri pasirodo buvo visai be reikalo ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano ciklas po gimdymo visiskai nereguliarus.neskaiciavau jokiu vaisingu,nevaisingu dienu ar ovuliacijos.saves nesekiau.mylejomes kiekviena nakti ir stai jau vaiduokliukas.tereikejo 1menesio ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

vis paskaitinedavau cia kaip svecias, dabar nusprendziau parasyti ir as. Situacija pas mane tokia:

8 metus geriau KT, 2012-08 (po vestuviu) nusprendziau nebegerti, nes bus planuojamas nestuke.gif. Dabar nusprendem, kad jau kaip ir galetumem lauktis vaikelio, bet ziauriai nereguliarios menesines. Nuo rugpjucio, kai nustojau gerti KT, ciklas buvo toks: 36d; 35d; 35d; 50d; 42d; 39d. Kokiu budu pasiskaiciuoti vaisingas dienas kai taip viskas nereguliaru? verysad.gif Ir ar jau sunerimti del tokio svyravimo? Praeita menesi meginom nestuke.gif bet kolkas nieko, nes kogero neteisingai buvau paskaiciavus. Uzsirasiau penktadieni pas Paliulyte, paziuresim ka pasakys. Gal kokius tyrimus reiktu pasidaryt? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mano menesiniu sitorija:
2012.05.17
2012.08.07
2012.12.10
2013.04.07

Ir nera jokios priezasties (bent jau toks daktares komentaras) del ko jos tik tokios daznos pas mane..
Vat cia ir linksminuosi kai mano manymu esant tokioms menesinems pastoti praktiskai neimanoma .... duphastonas israsytas geriu, folio rugsti geriu.... hormonai geri, policistiniu nera... tai ka mano kiausides apsoliucios tingines... nors anksciau kaip laikrodukas kas 30 dienu... nors tu ka... (kontraceptiku nenoriu gerti.. o gal padetu susireguliuoti )

nors verk ant kelmo atsisedus...

Atsakyti
QUOTE(AstaMi @ 2013 05 20, 14:42)
Sveikos, merginos,

vis paskaitinedavau cia kaip svecias, dabar nusprendziau parasyti ir as. Situacija pas mane tokia:

8 metus geriau KT, 2012-08 (po vestuviu) nusprendziau nebegerti, nes bus planuojamas  nestuke.gif. Dabar nusprendem, kad jau kaip ir galetumem lauktis vaikelio, bet ziauriai nereguliarios menesines. Nuo rugpjucio, kai nustojau gerti KT, ciklas buvo toks: 36d; 35d; 35d; 50d; 42d; 39d. Kokiu budu pasiskaiciuoti vaisingas dienas kai taip viskas nereguliaru?  verysad.gif Ir ar jau sunerimti del tokio svyravimo? Praeita menesi meginom  nestuke.gif bet kolkas nieko, nes kogero neteisingai buvau paskaiciavus. Uzsirasiau penktadieni pas Paliulyte, paziuresim ka pasakys. Gal kokius tyrimus reiktu pasidaryt?  g.gif

Kas 2~3 dienos smileysex.gif ir nereikes jokiu skaiciuokliu nei nustatinejimu thumbup.gif
Su tyrimais neskubekite, jei jau ilgesni laika neuzkibs, tada spesite pasidaryti.
Be to... Mylekites wub.gif o ne gaminkite vaikuti...
Tada dazniausiai pavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 24, 13:32)
Ka reiskia NSP metodas?  blush2.gif

Naturalus Seimos Planavimo metodas mirksiukas.gif kai skaiciuoji vaisingas dienas, matuoji termperatura ir naudoji vieninteli apsisaugojimo buda- susilaikyma per vaisingas dienas.
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2013 05 21, 19:04)
Kas 2~3 dienos smileysex.gif ir nereikes jokiu skaiciuokliu nei nustatinejimu  thumbup.gif
Su tyrimais neskubekite, jei jau ilgesni laika neuzkibs, tada spesite pasidaryti.
Be to... Mylekites wub.gif o ne gaminkite vaikuti...
Tada dazniausiai pavyksta rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos..manau kad ne cia tureciau rasyti, bet niekur kitur neradau aktyvios temos sita tema, tai tikiuosi kad ir jus man galesite patarti, juk tikros specialites cia sita tema jau 4u.gif ...nestumo dar neplanuojam, bet va kokia situacija istiko: pries keleta menesiu meciau gerti KT, ciklas nebuvo reguliarus (viena menesi nk nebuvo, kita normaliai, trecia patepliojo, po to vel normaliai), bet jis niekada pas mane nebuvo kaip laikrodukas, taip kad labai nesijaudinau del to. Paskutines mmm prasidejo balandzio 25d, ir vat iki dabar nieko..pries kelias dienas gryzau is dvieju savaiciu egipte, galvoju gal del to didelio karscio, skrydziu ir pan man jos cia nusitrauke plius dar tas KT metimas..bet vat mazdaug geguzes 15-19d buvo taip, kad plyso prezervatyvas, bet dar pries pabaiga pastebejom tai pakeitem. Tuo metu jau nebeturejo but mano vaisingos dienos, bet nezinau kazkaip neramu kad vis dar nesergu... g.gif pasidariau jau 2 NT, abu neigiami, tai vis dar laukiam..gleives yra, baltos ir tirstos kaip ir turetu but pries mmm kiek zinau, tai nezinau..patarkit ka man daryt? tiesiog bandyt islaukt? pakartot dar NT po keliu dienu? gal yra kokiu naturaliu butu kaip bandyt prisisaukt mmm? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 30, 20:24)
Sveikos..manau kad ne cia tureciau rasyti, bet niekur kitur neradau aktyvios temos sita tema, tai tikiuosi kad ir jus man galesite patarti, juk tikros specialites cia sita tema jau  4u.gif ...nestumo dar neplanuojam, bet va kokia situacija istiko: pries keleta menesiu meciau gerti KT, ciklas nebuvo reguliarus (viena menesi nk nebuvo, kita normaliai, trecia patepliojo, po to vel normaliai), bet jis niekada pas mane nebuvo kaip laikrodukas, taip kad labai nesijaudinau del to. Paskutines mmm prasidejo balandzio 25d, ir vat iki dabar nieko..pries kelias dienas gryzau is dvieju savaiciu egipte, galvoju gal del to didelio karscio, skrydziu ir pan man jos cia nusitrauke plius dar tas KT metimas..bet vat mazdaug geguzes 15-19d buvo taip, kad plyso prezervatyvas, bet dar pries pabaiga pastebejom tai pakeitem. Tuo metu jau nebeturejo but mano vaisingos dienos, bet nezinau kazkaip neramu kad vis dar nesergu...  g.gif pasidariau jau 2 NT, abu neigiami, tai vis dar laukiam..gleives yra, baltos ir tirstos kaip ir turetu but pries mmm kiek zinau, tai nezinau..patarkit ka man daryt? tiesiog bandyt islaukt? pakartot dar NT po keliu dienu? gal yra kokiu naturaliu butu kaip bandyt prisisaukt mmm? unsure.gif

Na jus teisi, jau neturejo but vaisingos dienos, bet kadangi jusu ciklas nereguliarus- kaip ir neaisku, kada ta O tiksliai buna (nesidarant testu ir nesekant BT). Tai nepaguosiu, kad tikrai ne- nes visaip galejo but. Bet faktas, kad pasikeitet pries pabaiga- sumazina pastojimo tikimybe (zinoma, jos nepanaikina).
Tuo paciu, man kai kt nutraukiau kokius metus mm kvailiojo, tai normaliai tai vel pora men nebuvo, tai gali ir tik del to mmm dar nebuti, man tik po mazdaug metu susiderino iki tiek, kad mmm budavo kas 4-6 sav doh.gif jei NT neigiami, tai telieka laukti. as pakartociau NT po keliu dienu- kokios savaites jei mmm neprasides, iki tada jau jei minimom dienom ivyko apvaisinimas- tada NT parodys. Jei ir tada neigiamas bus- greiciausiai organizmas dar atsigaudineja nuo KT 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,nezinojau kur paklausti ,tai sakau paklausiu cia.As su spirale jau 8 menesius viskas buvo ok ,o si karta prasidejo mm 23 d 27 diena jau turejo baigtis .Na ir jau lyg i pabaiga buvo viskas ir vel teplioja istisai tai rudai ,tai svieziu krauju ,bet toks tepliojimas ,kad pakanka ikloto ,kartais daugiaiu kartais maziaiu ,maudzia pilva ir pasiputes toks.Gal kazkoks uzdegimas gal zinot kaip pasireskia uzdegimai visokie?Jokio perstejimo nera na zodziu nesuprantu kas cia nutiko ir ipatingu skausmu jokiu nejauciu .
Atsakyti