QUOTE(jurgituks28 @ 2013 01 08, 14:20)
Sveikutes

,
Nors šiuo metu uzstrigusi esu su antrojo vaikelio laukimu,tačiau noriu padrąsinti jus,kurios turite nereguliaru ciklą,PKS,kaip kad aš ji turėjau ir turiu,kad gandrų galima sulaukti tikrai. Mano mc buvo bele koks,dingdavo po 2-3 mėn,jau buvau puolusi į neviltį,kai vieną dieną sužinau kad laukiuosi,po 1,5 metų bandymo. Nežinau ar tai tik sutapimas buvo tačiau nesulaukusi mėn 2 mėn ašsavo nuožiūra sugeriau mėn kursą "wellwomen" vitaminų,sureguliuoti hormonus,kad atsirastų mm,o vietoj jų sužinau kad pagaliau turiu pilvelio gyventoja. Taip kad merginos niekada nepraraskite vilties,kokia maža ji bebutu

.
Šiaip mano sūnelio atsiradimo istorijoje irgi pakankamai daug sąsajų su Wellwoman

Buvo itin sunkūs metai, pavasaris, daug veiklos ir taip kažkaip pavasariais aš sugeriu vitaminų kursą... sugėriau vienų kažkokių vitaminų (su energiją palaikančiais mikroelementais), jaučiu, kad ne itin padėjo... Dar pasižiūrėjau, kad draugė geria moterims skirtus wellwoman -- dar ir tų užsimaniau pakuotę sugert... Tai vietoj to, kad sutvarkytų ciklą, man išvis pradangino jas

Ilgokiem mėnesiam

Bet ir ačiū Dievui