Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

QUOTE(xtina @ 2009 04 01, 10:08)
Gal kuri ka nors zinot apie infraraudonuju spinduliu poveiki nestukems?

Apie poveikį būsimoms mamytėms
Atsakyti
Man po infraraudonųjų spindulių pirties taip pasidarė bloga, kad galvojau jau kojas pakratysiu... kol sėdėjau pirtyje tol viskas gerai, o kai atsistojau tai vsikas siūbuot pradėjo, akyse aptemo ir neliko nieko kai atsitūpti... patupėjus bandžiau nueiti į persirengimo kambarį tai ten prasėdėjau kokį pusvalandį, nes nepajėgiau atsirakinti spintelės tai gerai, kad ten skersvėjis buvo tai po kiek laiko jau atsistoti galėjau... verysad.gif Nežinau kas man joje netiko, bet ...
Atsakyti
einant i pirti reikia gerti daug skysciu,ir su laiku bunant joje reikia ziureti labai,siaip geras labai dalykas,tik nereiketu uzsibuti joje per ilgai
Atsakyti
matau, kad nelabai aktuli tema siuo metu, bet naujos temos kurti nenoriu, tai paklausiu cia, gal kas zino. Kaip infraraudonuju spinduliu pirtis derinama su sportu. As planuoju lankyti aerobika, ir noreciau ta pacia diena ir pirti lankyti, kaip geriau, po aerobikos ar po? Ar tai suderinami dalykai?
Atsakyti
QUOTE(nataaliux @ 2012 01 13, 13:53)
matau, kad nelabai aktuli tema siuo metu, bet naujos temos kurti nenoriu, tai paklausiu cia, gal kas zino. Kaip infraraudonuju spinduliu pirtis derinama su sportu. As planuoju lankyti aerobika, ir noreciau ta pacia diena ir pirti lankyti, kaip geriau, po aerobikos ar po? Ar tai suderinami dalykai?

manau kad po, tik nereikia per ilgai ten uzsibuti ir po to po vesiu dusu nusiprausti.
Atsakyti
Kaip manot, ar turi koki nors teigiama poveiki tie parduodami aparaciukai-masazuokliai, skleidziantys infra. spindulius?
Atsakyti
ši pirtis ir man patiko, nes sausa ir po jos tikrai oda pagražėja. Beje, man sakė, kad negalima daugiau kaip pusvalandį būti joje smile.gif
Atsakyti