Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

QUOTE(Florisa @ 2008 03 17, 21:48)
Labai norėčiau pasikonsultuoti, gal kuri nors naudojatės šiuo metu TOP SHOPE parduodama  nešiojama garine pirtimi Total Sauna ? Reklama puiki, tačiau nauda... neaiški. Gamintojas Kinija. Kažkaip abejoju, bet  jei kas turit, pasidalinkit nuomone. AČIŪ  smile.gif

nupirkau kaip debile ta total sauna vienu zodziu ne sauna o sudas nekaitina isvis . o principas jos toks ,pajimti palapine i jungti virduli su verdanciu vandeniu ir kad eitu garai toje palapineje .zodziu prasidejau valanda saunoi nei laselio prakaito neisbego slapia buvau nuo garu bet ne nuo prakaito .sudu sudas ta total sauna
Atsakyti
QUOTE(akytes 20 @ 2010 02 10, 22:30)
nupirkau kaip debile ta total sauna vienu zodziu ne sauna o sudas nekaitina isvis . o principas jos toks ,pajimti palapine i jungti virduli su verdanciu vandeniu ir kad eitu garai toje palapineje .zodziu prasidejau valanda saunoi nei laselio prakaito neisbego slapia buvau nuo garu bet ne nuo prakaito .sudu sudas ta total sauna

Išvis Top SHOP-as apgaudinėja žmones. Jau ne kartą pasimokiau, dabar net tas pavadinimas pykina doh.gif
Atsakyti
Top SHOP-as naturalu kad apgaudineja ir iesko nauviu zmoniu rolleyes.gif

Inf. sp. pirtys siaip man labai patinka, netikiu kad poveikis deginant riebalus yra didelis, bet malonumas tikrai yra rolleyes.gif
Atsakyti
Na infraraudonuju sauna man patiko, nes patiko kad nera labai karsta, as nekenciu karcio didelio pirty. Prakaituojama kaip ir kitose pirtyse.
O cia skaiciau kazkieno pasisakyma kad sirdininkam negali. Man teko skaityti, kad infraraudonuju pirtis galima vaikams, pagyvenusiems zmonems ir sirdininkams.... turbut skiriasi ivairiu saltiniu nuomones.... g.gif
Atsakyti
galiu parduoti ir as savo uz 750 lt. Foto cia

Foto
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2010 02 15, 13:36)
Na infraraudonuju sauna man patiko, nes patiko kad  nera labai karsta, as nekenciu karcio didelio pirty. Prakaituojama kaip ir kitose pirtyse.
O cia skaiciau kazkieno pasisakyma kad sirdininkam negali. Man teko skaityti, kad infraraudonuju pirtis galima vaikams, pagyvenusiems zmonems ir sirdininkams.... turbut skiriasi ivairiu saltiniu nuomones.... g.gif

Ir as pradejau ja lankyti, tai man didziausias pliusas kad nera per karsta thumbup.gif Nes kitose negaliu issedeti ilgiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2010 02 11, 09:43)
Išvis Top SHOP-as apgaudinėja žmones. Jau ne kartą pasimokiau, dabar net tas pavadinimas pykina doh.gif

O garantinis laikotarpis ten nurodytas? Gal galima grąžinti nepatikusią prekę
Atsakyti
Infraraudonieji spinduliai yra natūralios,saugios bangos skleidžiamos visų šiltų objektų.
Šioms bangoms būdinga savybė yra ta, kad jos prasiskverbia giliai į žmogaus kūną (iki 4 cm).Toks gilus įsiskverbimas sudaro pagrindą visiems teigiamiems infraraudonųjų spindulių efektams, kurie suteikia mūsų kūnui šildančiąją energiją ir gerovės jausmą neišsekindami mūsų organizmo.
Infraraudonieji spinduliai visiškai neturi nieko bendro su žalinga ultravioletine radiacija, kuri gali apdeginti ir kitaip sužaloti jūsų odą. Infraraudonosios bangos (IR) yra niekas kitas kaip bangos pernešančios šiluminę energiją tiesiogiai iš vieno objekto į kitą, minimaliai netekdamos dalies energijos sušildant aplinkoje esantį orą. Kadangi šios bangos sugeba įsiskverbti į kūną ir sušildyti jį ,jos gali būti sėkmingai naudojamos medicininiams ir terapiniams tikslams, gydant skirtingų rūšių chroninius skausmus,uždegimus,raumenų pertempimus,silpną imuninę sistemą. IR šiluma padeda greitai ir efektyviai palengvinti šiuos ir daugelį kitų negalavimų.

IR bangos įsiskverbia iki 4 cm gylio, todėl šildo audinius, nes šiluminė energija organizmo kraujo ir kitų skysčių cirkuliacija keliauja tolyn ir prie giliausiai esančių organų. Kraujo cirkuliacija raumenyse tampa daug intensyvesnė ir medžiagų apykaitos procesas išauga. Tai suteikia organizmui jėgų priešintis ligoms ir infekcijoms, tuo pačiu aprūpinant raumenis geresnėmis maisto medžiagomis.

Intensyvi šiluminė energija, kuri sklinda į mūsų kūną,praktiškai neįkaitindama oro, priverčia kūną prakaituoti švelniomis 40-60° C temperatūros sąlygomis prakaito forma iš organizmo pašalinant 80% vandens ir 20% kitų medžiagų (riebalų, cholesterolio, toksinų, rūgščių). Natūralus prakaitavimas malonioje temperatūroje idealiai prižiūri jūsų odą, atgaivindamas, išvalydamas, suteikdamas jai elastingumo ir jaunatviškumo. Žmogaus kūnas tampa energingas, prisikaupia sveikatos ir gyvenimo džiaugsmo išteklių.

Suprantu, kad čia ne skelbimų lenta, bet kadangi domitės infraraudonaisiais spindulais ir jų poveikiu, galiu pasiūlyt savo pačios Beurer firmos gydomąjį intensyvaus masažo infraraudonųjų spindulių masažuoklį su keičiamais antgaliais - puikiai tinka pramogai, gydomam poveikiui, celiulitui, pvz, masažuot po kokių kremų pagilinant jų įsigeriamumą odoje..nuo radikulito, pragulų ir pan.
ką domina, rašykite į až, pati nenaudoju, gyvenimas per intensyvus..o ir celiulito nėr..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 19 gegužės 2010 - 19:04
kažkaip man tai per karšta toj Bauer pirtelėj, 15 min vos išsėdėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 06 17, 21:54)
kažkaip man tai per karšta toj Bauer pirtelėj, 15 min vos išsėdėjau doh.gif

Aš irgi nesistengiu ilgiau sėdėt - tik tiek, kol man malonu, apie 10 min. Tada jaučiuosi puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2010 06 19, 14:39)
Aš irgi nesistengiu ilgiau sėdėt - tik tiek, kol man malonu, apie 10 min. Tada jaučiuosi puikiai smile.gif

bet nuo tiek mazai ar yra bent koks poveikis? as prakaituot pradedu tik paskutinemis minutemis, kokias 8 min kunas tik syla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 06 19, 20:06)
bet nuo tiek mazai ar yra bent koks poveikis? as prakaituot pradedu tik paskutinemis minutemis, kokias 8 min kunas tik syla unsure.gif

Ir aš tik šiek tiek paprakaituoju per tą trumpą laiką, bet jaučiuosi puikiai, o ir peršalus man labai padeda, nors buvimo pirtelėje laiko neilginu.
Atsakyti