Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

iki kokios 20sav smileysex.gif kasdien ir kartais net po dukart per diena ax.gif po to jau pradejau bijot pakent maziukui...vyras tai pastoviai nori,zyzia,ramybes neduoda,tiesa dabar jau siek tiek apsiramino,laimingas,kad karta per savaite gauna lotuliukas.gif bet as kuo toliau tuo labiau bijau smileysex.gif nors kartais neatsilaikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 08 20, 13:43)
Mane ir panašios bėdos kankina, tačiau gydytoja neuždraudė  schmoll.gif  Susimasčiau dabar, gal ir man reiktu mažiau....

Pabandykit porą savaičiukių ramiai pabūt 4u.gif Mes pabuvom, pagėriau magnio ir tikrai susitraukimų mažiau pasidarė ir šiaip gerai jaustis pradėjau, tai dabar atnaujinom malonumus bigsmile.gif Tik tiek, kad jau sunkiau darosi, ir vyrą psichologiškai pilvas veikia rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip su mylejimusi pati pirmaji nestumo menesi? Itariu, kad laukiuosi, bet dar kokias tik 4 savaiteles, bijau pakenkti zirniukui, bet labai jau noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2009 08 21, 09:43)
O kaip su mylejimusi pati pirmaji nestumo menesi? Itariu, kad laukiuosi, bet dar kokias tik 4 savaiteles, bijau pakenkti zirniukui, bet labai jau noriu smile.gif

as iki 6 sav.nezinojau,kad laukiaus,tik nujauciau ax.gif mylejomes kaip ir seniau smile.gif
Atsakyti
jeigu tik yra noro,ner jokiu gresianciu persileidmu arba gresianciu prieslaikiniu gimdymu,tai mylekites tik i sveikata 4u.gif sako vaikiukiui nuo to geriau biggrin.gif kad gauna daugiau deguoniies biggrin.gif
Atsakyti
na mes darom smileysex.gif tik stengiames ne taip paselusiai lotuliukas.gif kaip pirmai kol nubuvau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2009 08 19, 11:38)
Mylėjomės ir vis dar tebesimylim  smile.gif žodžiu viso nėštumo metu ir aišku mano iniciatyva, nes MB prisibijo  biggrin.gif

Ir mes lygiai taip pat mirksiukas.gif Viso nėštumo metu vis paklausdavau gydytojo, ar galima, tai sakė, jei gera savijauta, žinoma, galima thumbup.gif
Atsakyti
as manau kad galima, taigi kas gera ir malonu mamai tai taip pat ir leliui, tik nereikia persistengti, o vyrai manau visi prisibijo, kita karta ziurek net paraginti reikia biggrin.gif
Atsakyti
nestumo pradzioj tai gal daugiau ir mano iniciatyva buvo blush2.gif lotuliukas.gif
dabar tai mylimes daug maziau, kazkaip nepatogu ir man paciai sunku g.gif bet manasis viska supranta, ir kartais kai uzsimanau reikia ji pati paragint dar lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti jau gimdziusiu moteru ar nekenkia vaikuciui sexas paskutinemis nestumo dienomis.?girdejau kad jei vaikutis veluoja tai galima ji taip paspartinti..po apziuros gine pasake kad vaikucio galvele jau visai zemai kad ji pati ja paciuopia jau blink.gif tai galvojau sekso metu netraumuosiu as savo vaiko jei jau vaikutis jau taip zemai? blink.gif kokiu dar budu yra pasapartint gimdymo pradzia?
Atsakyti
mes irgi tai darom blush2.gif tiek kiek norim ir nematau jokiu problemu,svarbiausia,kad butu gerai thumbup.gif
Atsakyti
na mes su vyru taip pat smileysex.gif ax.gif bet paskutiniu metu isvis tik karta i savaite ar net dvi, kazkaip vyras nurimo, susikaupes pasidare lotuliukas.gif
o db kai matysimes tik savaitgaliais tai manau neisvengsim blush2.gif
Atsakyti