Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

Kad galima ti galima visa nestuma,bet i pabaiga tai jau tikrai man ne mylejimasis galvoj kai prasideda parengemieji saremiai ir tt. vyrui mano irgi jau nejauku buvo biggrin.gif tai mes to ir nedarem.
Atsakyti
Jei nekraujuoja ir pan - tai tikrai nedraudziama smile.gif negalima tik jei nubega vandenys arba buvo atliktas membranu atskyrimas smile.gif o siaip tai megautis galima iki pat pat galo, jei abiems teveliams priimtina ir yra toks noras. o pozu yra n+k... galima rast, kaip patogiausia net ir su dideliu arbuziuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 05 07, 14:42)
Pritariu Forintai  smile.gif nestumas tikrai ne liga, bet ir naturali busena =] Kitas atvejis kai nestumas sunkus, komplikuotas, tada tikrai neverta rizikuot. Vyrui manau irgi sunku jei jo mylima moteris tik glosto pilva, o jį atstumia  blink.gif 

drinks_cheers.gif sutinku..

bet deja pati tai tik pilvuka glostau. tiksliau glostom abu wub.gif blush2.gif
nėštumas sudėtingas. pas mane placentos pirmeiga todėl daktarė liepė kolkas susilaikyti nuo lytinių santykių cool.gif tai mano vargšas vyras jau mėnesį kenčia. bet niekada nesulaukiau jokio priekaišto. schmoll.gif

praeis pavojingas laikotarpis, gausim daktarės palaiminimą biggrin.gif ir tada vėl galėsim manau mėgautis viskuo rolleyes.gif
Atsakyti
Jei tik nėra jokių komplikacijų - drąsiai galima mirksiukas.gif Man visas nėštumas labai lengvas, tai iki šiol su vyru to neatsisakome, aišku pozas reikia rinktis tokias, kad nespausti pilvuko.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 13, 14:55)
drinks_cheers.gif  sutinku..

bet deja pati tai tik pilvuka glostau. tiksliau glostom abu  wub.gif  blush2.gif
nėštumas sudėtingas. pas mane placentos pirmeiga todėl daktarė liepė kolkas susilaikyti nuo lytinių santykių  cool.gif  tai mano vargšas vyras  jau mėnesį kenčia. bet niekada nesulaukiau jokio priekaišto.  schmoll.gif 

praeis pavojingas laikotarpis, gausim daktarės palaiminimą biggrin.gif  ir tada vėl galėsim manau mėgautis viskuo  rolleyes.gif

menesi kencia? gi galima ne tik myletis vaginaliniu budu, yra ir kitu budu, nekankinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
As budama nescia su pirmuoju mazyliu apie seksa neturejau net minties, jei per visa nestuma ir nutiko taip tai nedaugiau kaip du kartus, o dabar su antruoju viskas atvirksciai, kartaip po visko buna pilvo nemalonus maudimas, kartais net paciame ikarstyje uzeina nemenkas skausmelis, bet po kolkas viskas gerai smile.gif daug kas sneka kad besilaukencioms daug kas negalima reikia nemazai ko atsisakyti, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet jei nescia- tai nemirus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 06, 15:40)
Mums dar labai mažai laiko, bet aš jau dabar bijau mylėtis  doh.gif  biggrin.gif
Vyras irgi bijo prisiliesti, prigąsdinau, dabar bijo, kad nesubyrėčiau  biggrin.gif  biggrin.gif
Skaičiau, kad negerai pradžioj nėštumo, nes pateplioti gali, ar net sukraujuoti įmanoma, tai ir pasisaugojam..  rolleyes.gif  unsure.gif

o viespateliau is kur moterys tokias nesamones traukia?nesuprantu doh.gif schmoll.gif

jei savijauta gera ir jokiu problemu, tai galima VISA NESTUMA lepintis kuno malonumais. aisku kai pilvas didesnis, tai ir lb jau ten nepaduksi kaip iprasta, bet pasimegaut seksu tikrai galima wub.gif blush2.gif
mum su vyru del to nekilo problemu nei pirma karta nei db, tik va jau paskutines sav tai jau pristabde vyrelis arkliukus..tai susitarem, kad palauksim kol vaikutis gims, nes bijo jis jau, kad veiksmo ikarsty galiu ,,prakiurti,, taip sakant blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba.. mums irgi buvo uzdrausta myletis iki 3 men, kadangi patepliojusi buvau.. na ka sekmingai zaidem kitais budais.. dabar baigiam jau 16 savaite.. ir ka jus galvojat, man psichologine trauma, as negaliu nei pajudeti nei atsipalaiduoti... va cia tai tikrai beda, nors skaiciausi, kad mylejimas kaip tik i gera daro.. nezinau kaip man sugrizti i senas vezes.. nera man tu ten minciu kad ji uzgausiu ar pan.. bet tiesiog galvoju, nu greiciau.. gaila man vyro, o ir noras nera man labai dinges.. patarkit nestukes, kaip islipti man is sitos duobes.. ax.gif
Atsakyti
Nauja sena tema
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti