Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

visa nestumo laika smileysex.gif tik ko toliau to reciau nes buvo sunkiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
man pirmuosius menesius uzdraude, bet jau dabar leidzia biggrin.gif aisku atsargiau...
Atsakyti
Man tai noras kol kas visai praejes, vyras truputi gal irgi prisibijo, tai smileysex.gif zymiai reciau ir svelniai svelniai smile.gif
Atsakyti
Mes anksciau gan daznai smileysex.gif , bet dbr kai nedaug liko iki gimdymo jau visiskai nebesinori, nes vaikas daznai juda, tai kai pradeda zaisti ...tuo metu...tikrai seksualiai nepadeda nusteikti ax.gif Net nesinori galvot apie smileysex.gif , bet tikiuos po gimdymo viskas atsistatyt, nors kai paskaitai kitu mamyciu komentarus, taip noras sako ir negryzo doh.gif
Atsakyti
o as nezinau,man dar 6men.ir su vyru matomes 1-2k/sav. ir tas pilvukas dar nelabai trukdo
bet ar vyrams patrauklios nescios moterys?
as tai galvoju,buna tokiu dienu,kai man tempia pilviuka,ir nemalonu,nieko nesinori
manau vyrui paskutiniais menesiais nebusiu labai seksuali... sad.gif
Atsakyti
Labuka

QUOTE(Busiukas @ 2009 06 02, 19:26)
Mes retokai,bet dar uzsiimam  blush2.gif  .
Suradom mums tinkama padeti,tai pilvukas visai netrugdo.

Gal gali pasidalint poza, nes mums jau irgi nepatogu, pilvelis pradeda trukdyti. Aš nelabai galiu atsipalaiduot, bijau kad MB neužspaustų doh.gif
Atsakyti
O aš kažkaip bijau smileysex.gif Atrodo, kad labai pavojinga mažiukui. Vieną kart leidau pabandyt, bet skaudėjo, tikriausiai negalėjau atsipalaiduot iš baimės, kad kas atsitiks mažyliui unsure.gif
Nors šiaip, net niekam liest pilvuko neleidžiu , vos ne paranoja, kad gali sužeisti blush2.gif
Atsakyti
sveikos pilvukes!netycia pamaciau sia temele ir noriu pasisakyti.vakar prispaudusi savo vyra suzinojau nelabai malonia tiesa...(mano pilvukui 23 sav dabar)pasirodo as jam dabar visai nepatraukli,nors priaugusi esu tik 4kg.jis sako paziurek,koks tavo pilvas didelis,man ir del leliuko baisu...taip slykstu is jo buvo isgirsti tokius zodzius verysad.gif tikriausiai jau mes ir nebeturesime meiles naktu daugiau,kiap supratau...
Atsakyti
QUOTE(matylda @ 2009 06 14, 09:03)
sveikos pilvukes!netycia pamaciau sia temele ir noriu pasisakyti.vakar prispaudusi savo vyra suzinojau nelabai malonia tiesa...(mano pilvukui 23 sav dabar)pasirodo as jam dabar visai nepatraukli,nors priaugusi esu tik 4kg.jis sako paziurek,koks tavo pilvas didelis,man ir del leliuko baisu...taip slykstu is jo buvo isgirsti tokius zodzius  verysad.gif tikriausiai jau mes ir nebeturesime meiles naktu daugiau,kiap supratau...

Kai kuriems vyrams nescia zmona nestuke.gif pasidaro dar patrauklesne. Juos jaudina fiziniai jos pokyciai. Taciau kartais vyrams nestumas virsta sokiu tokiu sekso stabdziu arba juos sulaiko faktas, kad zmonos kunas siuo metu skirtas kiek kitokiai funkcijai atlikti nei teikti jam fizini malonuma.
Pameginkite su juo pasikalbeti, pasistenkite isklausyti, nemegindama teisti, net jei jauciates nuvilta jo reakcijos unsure.gif
Atsiminkite, kad net tie vyrai, kurie is pradziu labai vangiai priima zmonos nestuma, veliau daznai jauciasi ikvepti perspektyvos tapti tevu wub.gif
Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matylda @ 2009 06 14, 10:03)
sveikos pilvukes!netycia pamaciau sia temele ir noriu pasisakyti.vakar prispaudusi savo vyra suzinojau nelabai malonia tiesa...(mano pilvukui 23 sav dabar)pasirodo as jam dabar visai nepatraukli,nors priaugusi esu tik 4kg.jis sako paziurek,koks tavo pilvas didelis,man ir del leliuko baisu...taip slykstu is jo buvo isgirsti tokius zodzius  verysad.gif tikriausiai jau mes ir nebeturesime meiles naktu daugiau,kiap supratau...

Pakalbėk su juo paieškok literatūros, kur rašoma, kad nestuke.gif , kai kurioms moterims kaip tik nestuke.gif aktyviau norisi streso.
Atsakyti
aciu mergytes!maniskis labai nori vaikelio ir laukia,jam cia nebuvo netiketa zinia,nes laukem maziuko 6 metelius.siaip jam labai turi reiksmes kaip cia pavadint...estetinis vaizdas...jis visada ir iki nestumo man primindavo apie svori...tikriausiai baigtusi ir meile,jei priaugciau kokius 20kg,o gal ir tiek nereiketu... verysad.gif
Atsakyti
Vaje... As turiu siek tiek kitokia problemike ax.gif Vat kai pilvukas buvo dar nedidukas tai mano brangusis ir norejo ir darem... blush2.gif Bet veliau, kai sukako 3.5 men jis nustojo su manim myletis schmoll.gif o man pats gazas... vienu metu maniau, kad isprievartausiu biggrin.gif
Klausiu del ko nenori, o mano brangusis aiskina, kad bijo leliuka uzbadyt, kad nepamesciau... nepastebejau jokios neigiamos reakcijos i kuno pokycius nestuke.gif sakyciau, kai kurios kuno dalys dabar sulaukia labai daug demesio rolleyes.gif ir pilvuka glosto ir buciuoja, nugara masazuoja... nu zodziu... thumbup.gif tik kol ismokiau, kad krutine skausminga ir ja maigyt negalima, tj siek tiek pavargau lotuliukas.gif Dabar, kai jau 8 menuo tai nei to noro yra myletis, nei sveikatos, nes mazius manau tokiu pokstu nepakestu ir surengtu boxo turnyra pilve lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Be to, kokiam vyrui mylimos zmonos svoris gali patrukdyt, juolab kad del svorio pokyciu meile baigtusi? blink.gif nu nieko sau... as tarkim nedaug kol kas priaugau... bet kazin ar brangusis supyktu jei tarkim 15-20 kg priaugciau... g.gif
Atsakyti