Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Ikasiu* @ 2010 10 29, 20:26)
Patarciau vengti tokiu dalyku kad nepasizeistu vaisius  smile.gif

vaisiui tikrai nieko nenutiks,ypac nestumo gale,tik gal nelabai malonu kai nori galvoti apie malonuma,o galvoji ir jauti vaikelio judesius butent tuo metu
Atsakyti

na nenusisnekekit, jei nezinot doh.gif
nieks ten nieko nekenkia..
o jei nestumo eiga nesivysto, net rekomenduojama pasimylet.. sperma minkstina gimdos kakleli mirksiukas.gif
Atsakyti

Iš vieno mediko išgirdau tokį paaiškinimą - jei namo viduje yra garažas, įvažiavus mašinai į garažą juk namas nesugriūna smile.gif Taip ir čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 29, 21:25)
o as girdejau is patikimu saltiniu, kad sperma minkstina ten visus kaklelius ir taip lengviau pagimdyti g.gif paziuresiu ka mano gine pasakys siuo kauasimu g.gif bet jauciu, kad jei bus noras, tikrai saves nestabdysiu smile.gif

Taip, del to patariama myletis 3jame trimestre, o pirmajame vengti.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 29, 22:01)
na nenusisnekekit, jei nezinot  doh.gif
nieks ten nieko nekenkia..
o jei nestumo eiga nesivysto, net rekomenduojama pasimylet.. sperma minkstina gimdos kakleli  mirksiukas.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif , jei nestumas tvarkoje, gali myletis tiek kiek nori, nesu net girdejus tokiu nesamoniu kad negalima.
Atsakyti
Sveikutes,si temele ir man aktuali,man prasidejo dar tik 2 trimestras smile.gif Ir myletis norisi vis dazniau ax.gif bet mane viduje stabdo,bijau kad mazylis gali per dauk susipurtyti ar pan. ax.gif ar gali pakenkti g.gif pirmaji trimestra tai stengemes susilaikyti,nes mano buvo atsisloksnevimas,reikejo vengti visokiu fiziniu kruviu,taipat ir sekso unsure.gif bet dabar viskas susitvarke,tik va dar idomu kokios pozos labiau tinkamesnes g.gif
Atsakyti
Sveikos! Man irgi paskutinemis savaitemis gine netgi liepe myletis biggrin.gif O pirma ir antra trimestra teko susilaikyti,o jei ir buvo galima myletis,tai tik labai ramiai.Grese 2 persileidimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 10 30, 12:41)
Sveikutes,si temele ir man aktuali,man prasidejo dar tik 2 trimestras smile.gif Ir myletis norisi vis dazniau ax.gif bet mane viduje stabdo,bijau kad mazylis gali per dauk susipurtyti ar pan. ax.gif ar gali pakenkti  g.gif pirmaji trimestra tai stengemes susilaikyti,nes mano buvo atsisloksnevimas,reikejo vengti visokiu fiziniu kruviu,taipat ir sekso unsure.gif bet dabar viskas susitvarke,tik va dar idomu kokios pozos labiau tinkamesnes g.gif

tokios, kuriomis jums butu patogu smile.gif nes juk kazkokiu lb mandru su didesniu pilvuku ir neislausi lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif turiu toki klausimeli.. blush2.gif ar galima myletis pirmomis nestumo savaitemis, dar ka tik suzinojau,kad esu nestuke.gif , pas gine eisiu tik po poros savaiciu ir nezinau kaip elgtis..ar nepakenksiu zirniuko tvirtinimuisi? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Aha ir man aktualus šitas klausimas. Nes šeip dabar neduodu, nes baisoka. Ankščiau kai norėdavom kad greičiau mm ateitų tai pasimylėdavom tai gerai ir žiūrėk mm jau ryte. Tai dabar ir nesileidžiu.
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 10 18, 20:47)
Pasakysiu is patirties. Niekada is pareigos to geriau nedaryti, visiskai suzlugdo pacios aistra, jei ipratinsit save atsiduoti nors ir nenorite anksciau ar veliau ateis laikas kai visai nebenoresite. Man taip buvo sad.gif nenorejau po to puse metu ir daugiau doh.gif bet cia buvo su kitu zmogumi, ir jausmai atsalo kadangi nesijauciau savimi o tik kazkieno tarnaite. Dabar turiu vyra,  kadangi laukiuosi vyras kai jau buna prastai duse "pasitvarko" pats o kai man buna mazumele noro ar jis mane labai uzveda tada ir as "padedu" juk nebutina kazko imantraus daryti tiesiog apsivilkti silkinius naktinukus ir pakraipyt subiniuka  thumbup.gif  reikia buti tokiems dalykam atviriems  mirksiukas.gif  taip jiems labai sunku bet kai bloga ir nieko nesinori ir jis turi buti supratingas ir palikti jus ramybeje, ateis diena kai jausites geriau ir noresi drauge paisdykauti  blush2.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
O as pasakysiu apie save ,mylejomes daznai (nestumo metu) dar ta pati pradzia audros (na zinot kaip isimyli iki ausu) blush2.gif nepakenke,ir kaip tik susizinojau kad nescia ,iskart gyditojos klausiau ar sveikas vaikelis ir isdejoau viska apie seksa,ji taip nuosirdziai pasijuoke,sake galima tik Nėštumo metu labiausiai tinkančios mylėjimosi pozos yra tokios, kuomet vyras neprispaudžia moters pilvo,tada nusiraminau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 15 lapkričio 2010 - 22:59
Dabar man 10 savaičių ir per visą šį laiką tai darėme 2 kartus. Man viskas gerai, jokių nukrypimų nėra, tik baimė, kad kažko nenutiktų. Vyras pradžiai irgi bijojo, vos judėjo, bet aš kai nestuke.gif labai greitai įsiaudrinau ir viskas buvo lyg niekur nieko. Tiesa, neleidau sau daeiti iki galo, dėl viso pikto, kad raumenys labai nesusitraukinėtų smile.gif
Atsakyti