Įkraunama...
Įkraunama...

Mylėjimasis nėštukėms

QUOTE(Svajone_25 @ 2012 05 07, 15:17)
Kodel jie vargsai????  doh.gif  Todel tokius pacios ir „uzsiauginam“, kad tik jiems butu gera, kad nieko netruktu, pavalgdinti, pamyleti ir visaip kitaip... Kodel tik mes turim viska iskesti, islaukti, savimi pasirupinti, aukotis, o jie jau negali??? Tokie tie ir vyrai... jeigu paaisketu, jog mano vyras suka i kaire, tai jau atgal nebegriztu, man tokio nereikia, kuris net pakenteti negali, jeigu sexsas auksciau visko, tai ir ne gyvenimas, tokiems vyras reikia buti vieniems ir po visas „rujoji“ biggrin.gif
Aisku kiekvienai pagal poreikius ir norus, vienos kaip sake myletis nori ir gali, o kitos nenori arba negali... cia kiekvienos pasirinkimo laisve, o ar sutinka vyras ar nesutinka tai cia jau seimyninis reikalas.

drinks_cheers.gif
parasytos mano mintys lotuliukas.gif
bet ar ilgai ta šeima gyvuos, jai seksas aukščiau visko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 05 07, 14:27)
drinks_cheers.gif

Nieks nesako aukščiau visko, čia tokia tema biggrin.gif Bet kaip liaudis sako, meilė kaip laižas, neįkiši pagaliuko, ugnis užges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 07, 15:25)
Iš Jūsų postų galima suprasti, kad Jūs aukojatės laukdamasi to vaikelio, tik viena pati rūpinatės savimi ir nėštumu. Nejaugi jūsų vyras Jūsų nepalepina, nesirūpina Jumis abiem? Jeigu rūpinasi jumis abiem, nemanot, kad reikėtų ir juo pasirūpinti. Ar dabar jums svarbiausia esat tik jūs, jūsų vaikas, o visi kiti "apsikaskit"? Jeigu norit, kad jumis vyras rūpintūsi, manau būtų sąžininga ir juo pasirūpinti, taip nemanot? Sutinku, kad nėštumo metu daugiau dėmesio turi būti skiriama nėščiajai, tačiau nemanau, kad dėl to turi kentėti sutuoktinių, kaip vyro ir moters santykiai. smile.gif

O is kur istrauket, kad man mano vyras nerupi, nerupi tas, kuris suka i kaire. Musu susitarimo reikalas buvo myletis ar ne. Jis pats yra uz tai, kad galima palaukti ir supranta mane, lygiai taip pat kaip ir as ji palaikau ir stengiuosi suprasti...
O kad vyrai vargsai, tai gryna nesamone. Rupestis nuo sexso kazkaip labai jau skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 05 07, 14:42)
Pritariu Forintai  smile.gif nestumas tikrai ne liga, bet ir naturali busena =] Kitas atvejis kai nestumas sunkus, komplikuotas, tada tikrai neverta rizikuot. Vyrui manau irgi sunku jei jo mylima moteris tik glosto pilva, o jį atstumia  blink.gif  Nemanau, kad neistikimybe priklauso nuo nestumo, jei vyras to nori-jis i kaire nueis bet kada progai pasitaikius.
Pirma nestuma labai norejau-vyras nelabai, matyt daugiau bijojo nei as. Antro laukiantis mano entuziasmas ne toks didelis,pavargstu daugiau, uz tai vyras nebeatstoja  biggrin.gif

Mano nuomone, susilaikyt reiktu nebent paskutini menesi, ir nepamirst tu vargsu mylimu vyru  smile.gif  Vos ne metai laiko be sekso yra ziauru (iskaiciuojant ir pogimdyvini laikotarpi), tad galima ir paivairinti seksualini gyvenima, reikia tik pasidometi  mirksiukas.gif

Linkiu visoms megautis gyvenimo malonumais ir maziau baimiu!  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

va va ir as kazkur auksciau pns parasiau, kad galima kitaip paivairinti situacija meiles fronte lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2012 05 07, 15:27)
drinks_cheers.gif

nu kodel auksciau visko? smile.gif kaip dauguma musu sakom, kad nestumas tai ne liga, taip ir dauguma vyra tai zino. kad ir ka besakytumem, bet seksas tarpusavio santykiuose yra tikrai lb svarbus. prisipazinkim, kad jei lovoje nebutu aistros, tai ir seimos nebutu, nes tai tikrai lb svarbu aspektas musu gyvenime.
aisku vyras visu pirma turi buti sielos draugas, bet kuniski malonumai irgi lb svarbu nestumo ir ne nestumo metu. tad tik del principo pareiksti isitikinimai ,,AS NESCIA IR KOL NEPAGIMDYSIU VYRUI NEDUOSIU,, man yra keisti blush2.gif doh.gif
Aiku negalima gincytis,kad cia kiekvienos moters asmeninis pasirinkimas, bet manyciau nesazininga tik del principo kankinti vyra. kitas dalykas kai neleidzia savijauta. tokiu smerkti negalima, o reikia palaikyti ir palinketi pagerejus sveikatai atsigriebti uz ,,susilaikymo,, laikotarpi taip sakant 4u.gif

ASMENISKAI MAN MANO VYRAS YRA MANO SIELOS DRAUGAS IR MES PER GYVENIMA EINAM KARTU JAU 7,5 METU, BET JEI LOVOJE NEBUTU GERAI, TAI JIS LIKTU TIK DRAUGU, O GYVENIMA DALINCIAUSI SU KITU KURIS UZIMTU VISA MANE IR SIELOJE IR LOVOJE. IR MANO SAVIJAUTA PER ABU NESTUMUS SEKSUI NETRUKDE, TAI IR NERA BEDU DEL SUSILAIKYMO AR TAIP SAKANT VYRO KANKINIMU.
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2012 05 07, 13:23)
bet ir ne naturali busena!! Naivios ne naivios, bet jeigu ir mylesiesi su vyru per visa nestuma tai negarantuoja, jog jis neis pas kitas. Jeigu myli ir gerbia savo moteri vyras tai tikrai lauks, nieko cia baisiai sudetingo, cia jau nuo pacio vyro priklauso ar jis eis ar jis neis

Nėštumas yra visiškai natūrali moters būsena, tai tiesiog gyvenimo etapas, ne liga.
Ir taip rašo visur... smile.gif
Papildyta:
Aš tai jei vyras nenorėtų susirasčiau kitą... ax.gif Ir jei manęs nepatenkintų susirasčiau kitą.. Jis tą žino, todėl mes dėl to sutariam thumbup.gif Ne tam tuokėmės, kad būti kaimynais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 05 07, 19:15)
Nėštumas yra visiškai natūrali moters būsena, tai tiesiog gyvenimo etapas, ne liga.
Ir taip rašo visur...  smile.gif
Papildyta:
Aš tai jei vyras nenorėtų susirasčiau kitą...  ax.gif Ir jei manęs nepatenkintų susirasčiau kitą.. Jis tą žino, todėl mes dėl to sutariam  thumbup.gif Ne tam tuokėmės, kad būti kaimynais...  biggrin.gif

o cia tai tikrai gerai apie kaimynus pasaket smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 05 07, 19:15)
Ir taip rašo visur...  smile.gif
Papildyta:
Aš tai jei vyras nenorėtų susirasčiau kitą...  ax.gif Ir jei manęs nepatenkintų susirasčiau kitą.. Jis tą žino, todėl mes dėl to sutariam  thumbup.gif Ne tam tuokėmės, kad būti kaimynais...  biggrin.gif

lotuliukas.gif tikrai kad nekaimynai. Dar vakar su vyru snekejom ta tema, kad susilaikyt nestumo metu ir gyvent kaip kambariokams visiska nesamone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 05 07, 20:43)
o cia tai tikrai gerai apie kaimynus pasaket smile.gif  thumbup.gif

po gimdymo pora men pabusim kaimynais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zenzara @ 2012 05 09, 20:03)
po gimdymo pora men pabusim kaimynais biggrin.gif

tai po gimdymo visi kazkiek bunam kaimynais biggrin.gif
Atsakyti
Mums dar labai mažai laiko, bet aš jau dabar bijau mylėtis doh.gif biggrin.gif
Vyras irgi bijo prisiliesti, prigąsdinau, dabar bijo, kad nesubyrėčiau biggrin.gif biggrin.gif
Skaičiau, kad negerai pradžioj nėštumo, nes pateplioti gali, ar net sukraujuoti įmanoma, tai ir pasisaugojam.. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 06, 14:40)
Mums dar labai mažai laiko, bet aš jau dabar bijau mylėtis  doh.gif  biggrin.gif
Vyras irgi bijo prisiliesti, prigąsdinau, dabar bijo, kad nesubyrėčiau  biggrin.gif  biggrin.gif
Skaičiau, kad negerai pradžioj nėštumo, nes pateplioti gali, ar net sukraujuoti įmanoma, tai ir pasisaugojam..  rolleyes.gif  unsure.gif

Negerai jei yra kažkokių komplikacijų bei gydytojas uždraudė. Jeigu viskas gerai, nėra jokių skausmų ar tepliojimų, nėra ko pergyvent irnesakyk.gif
Atsakyti
man į nėštumo pabaigą dakatrė netgi sakydavo prašom dažniau, greičiau vaikiukas pasirodys biggrin.gif
Atsakyti