Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XVIII

na va, susimeistravau ir aš cmb pažymėjimą ir bažnytinį 4u.gif PATI tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 07 liepos 2009 - 14:25
Merginos prašau padėkit man help.gif Kiek jūs bažnytėlėje pinigėlių kunigui duosit?
Atsakyti
http://public.fotki.com/jgerfolveden

na ir as jau kazkiek pasiruosiau, dabar darau buteli sampano, kuri idesiu i dezute nakciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 07, 16:35)
http://public.fotki.com/jgerfolveden

na ir as jau kazkiek pasiruosiau, dabar darau buteli sampano, kuri idesiu i dezute nakciai biggrin.gif

labai patiko vokeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 07, 14:25)
na va, susimeistravau ir aš cmb pažymėjimą ir bažnytinį  4u.gif PATI  tongue.gif


Šaunuolė smile.gif mažai naudos jei ir parodytų kas, nes viską reikia perdarineti vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 07 06, 13:35)
Ačiū,
kaip čia pasakius daug,nežinau  g.gif kažkiek buvau pasiruošusi,medžiagos užtekau abiem dienom ir dar liko  ax.gif kažkas iš mūsu tarpo buvo vestuvėse pas mus  biggrin.gif  galėtu pasakyti kaip iš šalies atrodė smile.gif



Sveikos svociutes
As tokia pasyvi skaitytoja, perskaiciau visas temas, daug ideju prisigaudziau. Si sestadieni ir manes laukia tas darbelis. Tikiuosi viskas pavyks.

O va praejusi sestadieni buvau vestuvese, kur rasiuks30 svociavo. Zinokit, senai tokiose linksmose vestuvese buvau (jei isvis buvau). Labai daug prisiruosusi buvo, ir nuostabiai pravede viska. Visa gimine liko suzaveta.
Gerai, kad i tas vestuves, kur as eisiu svociaut, eis tik keli tie patys zmones smile.gif

Labai aciu visoms uz idejas
Po savaitgalio pasidalinsiu ispudziais
Atsakyti

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 07, 15:25)
na va, susimeistravau ir aš cmb pažymėjimą ir bažnytinį  4u.gif PATI  tongue.gif


o kaip atrodo baznycioj isduodamas liudijimas ??? 000189.gif help.gif
gal ant kokios atvirutes tiktu ? g.gif

na neteko matyt... arba neatsimenu...
Atsakyti
Tesiu savo pasakojima toliau...

Jau ir nepamenu kada (nes pirsliavimo metu dingo laiko suvokimas blink.gif ), bet visi pradejom rinktis prie stalo. Pirmas tostas uz naujus vyra ir zmona. Paskui sveciai aisku norejo suzinoti, kaip gi praejo pirmoji jaunavedziu naktis, tad pirslys parode ka kaimynai pamate pro rakto skylute: pedu veiksmas. Lovos patikrinimo akto nebuvo, nes sakiau "nes jaunavedžių kambaryje mes jos neradome. Tik kampe stovėjo kelios lentos, o jaunoji su nauja šluota sušlavė paskutinius lovos likučius. Per visas kambario grindis buvo išmėtyti šie pagaliukai ir rutuliukai (rodau Pik –nik sūrio lazdeles ir kietą ožkos sūrį) , o ant stalo puikavosi šios nakties sunkaus darbo rezultatas - tvirtai suspaustas sūris." Tada paraginom jaunuosius papjaustyti ir pavaisinti visus svecius savo darbo rezultatu. Kartu visus svecius aplakste pirslys, is maziuko buteliuko pile i samti jaunuju meiles nektara, kiekvienas turejo po gurksniuka paragauti.
Tada muzikantai pristate gandro siuntini ir laiska. Laiske gandras nurodo jauniesiems nuspresti kas gims, sugalvoti vaikuciams vardus, isrinkti aukles, moketi vaikucius pamaitinti ir pervystyti. Padaviau jaunieismes i balta popieriu ir ruzavom-melynom jausotelem papuosrtus paketelius, viduje paslepta buvo lelyte ir masinyte, kas pirmas isvynios, ka suras tas ir gims. Kadangi nusprendem kas gims, reikia ir vardus issirinkti. Per svecius nusiuntem atvirutes mergaitei ir berniukui vardelius kad surasytu. Kol keliauja atvirutes mes toliau vykdom gandro nurodymus: renkam aukles. I skirtingas stalo puses per rankas paleidom lelyte ir masinyte. Kol groja muzika, tol zaislai keliauja, kai nutilo, pas ka liko zaislai - tas ir vaikuciu aukles tongue.gif Paskui mokinomes valgyti. Tik savo vaikus maitino busimos mamos. Jauniesiems uzdejom tokia paklode, jie ikiso tik galvas. Uz ju atsistojo mamos, jos ikiso tik rankas. Ir taip vieni kitu nematydami, mamos turejo sumaitinti vaikiska maisteli. Vaizdas neblogas, bet kazkaip labai tvarkingai itaikydavo mamos saukstelius i burnas biggrin.gif net nugaletojo nebuvo, abu "vaikai" vienu momentu ir baige vakgyti smile.gif Toliau jaunieji susikabini sonais, laisvos liko tik po viena ranka (vienam desine, kitam kaire) turejo senoviskai i palute suvystyti kudikeli. Su "grieztais" jaunosios nurodymais ir su sita uzduotim jaunieji susitvarke biggrin.gif Po visu uzduociu, keliu dainu pas mus sugrizo atvirutes, tai uz visus vargus gandras pazadejo, kad butinai atskris i ju namus, ir kol jie lauks savo stebuklelio siuncia jiems saldainiu medeli, prie jo mes ir pririsom atvirutes su vardais.
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 07, 17:26)
o kaip atrodo baznycioj isduodamas liudijimas ???  000189.gif  help.gif
gal ant kokios atvirutes tiktu ?  g.gif

na neteko matyt... arba neatsimenu...

aš dariau pagal savo...mūsų gana gražus, ant slidaus popieriaus, su bažnyčios foto, kunigo antspaudu. manau, kad jaunieji iš jaudulio nė nematys koks ten tikras tas pažymėjimas paduotas buvo bažnyčioj. be to, paima juk piršliai. tai prie stalo galvojam pakišti kitokį , svarbu, kad tikroviškai atrodytų, gražus būtų. na, o jei kartais neišdegtų, būtų jau jaunieji apžiūrėję netyčia tą bažnytinį, pasidariau ir cmb, nors jie ten neis doh.gif bet pasakysiu, kad gavom, nes turim ten pažinčių, žinom kam reikia vokelį paduoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 07, 15:25)
na va, susimeistravau ir aš cmb pažymėjimą ir bažnytinį  4u.gif PATI  tongue.gif


Gi baznytiniam pavarde nesikeicia, neverta vargt mirksiukas.gif

QUOTE(Roretėlė @ 2009 07 07, 15:28)
Merginos prašau padėkit man  help.gif Kiek jūs bažnytėlėje pinigėlių kunigui duosit?


Davem 200lt kunigui ir 50lt vargonininkei.

QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 07, 16:26)
o kaip atrodo baznycioj isduodamas liudijimas ???  000189.gif  help.gif
gal ant kokios atvirutes tiktu ?  g.gif

na neteko matyt... arba neatsimenu...


Paprastas A4 lapas 4u.gif

Niu va penktadieni mum teks garbe vezt jaunaja iki baznycios bigsmile.gif Ir dar galeciau dirbt rengioniu organizatore, va ka tik ir nebrangu fotorafa radau puskei thumbup.gif Zodiu galiu konsultuot ivairiais klausimais, rast greitai viska lotuliukas.gif Patinka man toks darbas thumbup.gif Tik naktiniu gal nefotkinsiu, bijau uzsakymu lavinos lotuliukas.gif Sakiau antra karta tokiu dideliu niekam nesiuciau doh.gif

Papildyta:
Uztat MB gavo komplimenta is to pacio fotografo, sutinku, bet tikiuosi sikart pirsliu nebusi doh.gif lotuliukas.gif MB sako, nesupratau, kodel jis taip pasake... O paprasciausiai, mes su fotografu snekejom, tai sake jo tokio rimto ner mates gyvenime... Netinka jam papkes, geriau savais zodziai ka skeltu, nes bajeruot moka, o kai reikia tyli doh.gif
Atsakyti
Tesiu savo pasakojima toliau ... toliau ....

dar buvo karti karti. Moke buciuotisi ir sveciai, ir pabroliai (bet sitie labai lauzesi, nes dvi poros buvo kurie tik vienas kita per vestuves ir pamate blink.gif ) o paskui jau ir pirsliai. Jau taip mane ciupo-apkabino pislelis, taip atlenke atgal, net su ranka ant kedes atsireme, o mano koja pati is po stalo ir issoko, kad nors speciau lygsvara atlaikyti. Tai tokioj pozoj ir isgirdom ovacijas biggrin.gif Po musu jau ir jaunieji tiek prisiziurejo, kad ir jie pasibuciavo.
Toliau muzikantai skelbe trumpa pertraukele ir kviete visus iseiti i lauka stebeti pirslio korima. Jaunimeliui tik to ir reikejo, staigai suciupo pirsleli blink.gif Nu ten jau pamerges taip gine pirsli, muzikantas net zodzio negaledavo iterpti biggrin.gif Viena ypac aktyvi buvo, tai muzikantas prase arba ja isvesti, arba isnesti, arba nors izolecine juosta duoti biggrin.gif Perskaite pirslys savo paskutine valia, darem trumpa versija be palikimo, tai greitai greitai ir atsipirkom. Geriausias vaizdas buvo tada, kai jau korimo proceduros viduryje apsiziurejom kad truksta pirmosios pamerges, nu gi nemesim visko, tesem toliau, o po kurio laiko girdim is minios ATVEGA, ATBEGA ir tikrai pasisukam, o ten mergaite per visa aikste pilnu tempu parbega, jos pabrolys su ja net nespejo, net atsiliko biggrin.gif Korimo pabaigoje pirslys pasizadejo savo pirslevimo skaiciu padvigubinti, o gal ir patrigubinti. Sie zodziai ir buvo kitos uzstales pradzia. Tada prie stalo pirslys sveciams padalino pasizadejimu tortus su pasizadejimo kortelemis.
Dar kelios dainos ir sventes pabaiga. Tada jau apdovanojom visa stalo valdzia, busimus senelius, alaus megeja, sauniausia pora, balsingiausia svecia ir t.t. Apdovanojimams padariau medalius ir dezutes su saladainiais su jaunuju nuotraukom. Ant dezuciu buvo jaunuju inicialai, jaunuju nuotrauka, bei jaunuju teveliu nuotraukos. Sie daikatai taip pat buvo puikiai sveciu ivertinti.
Tada pastatem jaunuosius ir iteikem jiems TEZTURO kelioniu organizatoriaus voka. Visa sale net nutylo, kai mes paskelbem kad dovanojam apmoketa i abu galus kelione, reikia tik issirinkti data ir vieta .... o ten .... 4 autobusu bilietukai tongue.gif Sokui sumazinti padovanojome asmenini jaunuju kalendoriu, i kuri gales rasyti visu draugu giminaiciu gimtadienius. Pabaigoje aiku gi - vestuviu metiniu lapas.

Dar norejom paleisti filma apie jaunuosius, bet sustreikavo aparatura, tai rodem tik jauniesiems, ju teveliams ir artimam giminaiciu rateliui per kompa.

Taip ir pabaigem savo svente. Atsiliepimus sulaukem gerus, visi gyre, dziaugesi ir nepasigailejo, kad pasirinko mus pirsliauti blush2.gif

Papildziau savo pasiruosimu albumeli http://public.fotki..../vestuvinis-st/

slapukas - vestuvinis
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 07 07, 14:35)
http://public.fotki.com/jgerfolveden

na ir as jau kazkiek pasiruosiau, dabar darau buteli sampano, kuri idesiu i dezute nakciai biggrin.gif

thumbup.gif labai faina tavo ideja su vokuciais thumbup.gif

[B]Bombočka[B] viskas thumbup.gif ka cia ir bepridursi drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif saunuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 07 liepos 2009 - 18:07