Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 17:23)
sveika prisijungusi i musu namucius biggrin.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:

o tikrai butu smagu susibegt visom smile.gif as uz 4u.gif

Aciu,kad siltai priimat 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deitrina @ 2009 06 23, 16:47)
Aciu :* O gal kanors gali pasakyti kiek laiko turi praeiti po breketu priklijavimo,kad galeciau pabandyti valgyti jogurta? Nes jauciuosi kaip tycia tokia alkana doh.gif

Man nieko nesake apie pasisaugojima. Tad valgiau kažkur po valandos kopūstienės...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 23, 17:45)
Man nieko nesake apie pasisaugojima. Tad valgiau kažkur po valandos kopūstienės...

ir nieko nenutiko? rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi nieko nesakė. Tik pasakė, kad saugočiaus kieto maisto, na riešutų ir pan, bet kad negalėsiu kažkiek valandų valgyti, tai nieko nesakė rolleyes.gif
Atsakyti
Ei tai kaip del meeto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 16:57)
Ei tai kaip del meeto thumbup.gif

Aš tai vasarai išvažiuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 18:02)
Aš tai vasarai išvažiuoju  blush2.gif

gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 11:49)
kiek įžiūriu, tai dantukai super  thumbup.gif

dantukai tikrai super, as tai nesideciau ,nebent del sakandzio wink.gif

QUOTE(Deitrina @ 2009 06 23, 15:49)
bye1.gif Labas visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif Jungiuosi prie jusu,pries pusvalandi ir as tapau breketuota  thumbup.gif breketus db sudejo tik virsuje.Breketai paprasti smile.gif  jausmas keistokas  rolleyes.gif bet jauciuosi super  thumb_yello.gif

sveikinu, smagu kad musu jau tiek daug ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip keista, kai neturėjau breketų, tai nematydavau žmonių su jais. O kai turiu juos, tai taip dažnai mieste matau. Nežinau, čia sutapimas ar iš tikrųjų dėmesį labiau atkreipiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 18:57)
Kaip keista, kai neturėjau breketų, tai nematydavau žmonių su jais. O kai turiu juos, tai taip dažnai mieste matau. Nežinau, čia sutapimas ar iš tikrųjų dėmesį labiau atkreipiu  g.gif  biggrin.gif

as irgi nekreipdavau demesio,o dabar netgi labai idomu man kas su breketais blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 17:58)
as irgi  nekreipdavau demesio,o dabar netgi labai idomu man kas su breketais blink.gif  lotuliukas.gif

as ir nekreipdavau demesio , o dabar vos ne kas antra matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 06 23, 18:01)
as ir nekreipdavau demesio , o dabar vos ne kas antra matau biggrin.gif

reiškia ne aš viena tokia lotuliukas.gif
Atsakyti