Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 19:04)
reiškia ne aš viena tokia  lotuliukas.gif

as tai isvis kritiska labai pasidariau,kol pati nenesiojau isvis nikeo blogo nesakydavau ir nekreipdavau i kitu dantis,o dabar kokiam zurnale pamatau ar seip real iskart galvoju "vaje negeras sakandis pas ja"arba"kokei dantys negrazus,kodel nesusitvarko " blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 19:10)
as tai isvis kritiska labai pasidariau,kol pati nenesiojau isvis nikeo blogo nesakydavau ir nekreipdavau i kitu dantis,o dabar kokiam zurnale pamatau ar seip real iskart galvoju "vaje negeras sakandis pas ja"arba"kokei dantys negrazus,kodel nesusitvarko " blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as irgi kai susidejau breketus dazniau zvilgcioju i zmoniu dantis, o ne i akis (pvz.: kai susipazystu su nauju zmogumi), o paskui aptarineju namuose. Tai MB jau juokesi is manes, atseit zinove patapai, per menesi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 18:57)
Kaip keista, kai neturėjau breketų, tai nematydavau žmonių su jais. O kai turiu juos, tai taip dažnai mieste matau. Nežinau, čia sutapimas ar iš tikrųjų dėmesį labiau atkreipiu  g.gif  biggrin.gif

prisidedu prie jusu.ir man taip pat.
man visada taip- kas tuo metu buna aktualu visada pastebiu ax.gif

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 19:10)
as tai isvis kritiska labai pasidariau,kol pati nenesiojau isvis nikeo blogo nesakydavau ir nekreipdavau i kitu dantis,o dabar kokiam zurnale pamatau ar seip real iskart galvoju "vaje negeras sakandis pas ja"arba"kokei dantys negrazus,kodel nesusitvarko " blush2.gif  lotuliukas.gif

as taip pat,kazkaip labai demesi traukia visu dantukai mane
siandien bare maciau panele su breketais, ir dar ryte toki berniuka biggrin.gif
vos ne kasdien pamatau zmogu su breketais,o i kitu zmoniu dantis tai seip ziuriu, ir idomu,ir pakritikuoti norisi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 06 23, 20:19)
prisidedu prie jusu.ir man taip pat.
man visada taip- kas tuo metu buna aktualu visada pastebiu  ax.gif
as taip pat,kazkaip labai demesi traukia visu dantukai mane
siandien bare maciau panele su breketais, ir dar ryte toki berniuka  biggrin.gif
vos ne kasdien pamatau zmogu su breketais,o i kitu zmoniu dantis tai seip ziuriu, ir idomu,ir pakritikuoti norisi  doh.gif  lotuliukas.gif

pasidarem bjaurios kritikes biggrin.gif
Atsakyti
Su joninem mergaites!!!
user posted image
Atsakyti
Artėja gleležgalių diena ;D jau rytoj būsiu užženklintas 9 draugais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 24, 10:39)
Artėja gleležgalių diena ;D jau rytoj būsiu užženklintas 9 draugais  rolleyes.gif

sveikinu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 24, 11:39)
Artėja gleležgalių diena ;D jau rytoj būsiu užženklintas 9 draugais  rolleyes.gif

na kam taip ziauriai pavadinta lotuliukas.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 24, 10:39)

Naujasis neprisistatė kiek metų turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 06 24, 15:40)
Naujasis neprisistatė kiek metų turi biggrin.gif

Šiuo metu tik 17.
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 24, 14:48)
Šiuo metu tik 17.

Malonu, man greit 18m biggrin.gif

Visai jaunų žmonių čia yra smile.gif

Tai kaip merginos del meet'o? organizuojames ar ne ? smile.gif
Atsakyti