Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 07 01, 16:31)
Mergaites , reikia patarimo!  mano stomotologe atsisake valyt akmenukus nuo mano breketuotu dantuku, patare eiti ten kur su soda  na su smeliasrove ta ar kaip ten vadinas..sake bus kur kas geriau, gal kas galite patarti kur Kaune nebrangiai rasti, nes kai nebuni uzsiregistraves klinikoje kainos buna  didesnes..

Kaune Extradentoj, Savanoriu pr. priesais IKI su sodasrove valo uz 100 Lt. abu zandikaulius, dar kazka minejo kad su breketais pigiau, tik nesupratau ar pas juos sudetais ar visiems
Atsakyti
man irgi jau paverze, uzdarines tarpa.
zigzagais ta viela ispainiojo ir nesupratau kas ten tarp tu dantu kur tarpas, kazkas permatomo blush2.gif
jautroka, sakyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 01, 19:26)
man irgi jau paverze, uzdarines tarpa.
zigzagais ta viela ispainiojo ir nesupratau kas ten tarp tu dantu kur tarpas, kazkas permatomo  blush2.gif
jautroka, sakyciau  rolleyes.gif

o su kuo tarpus uzdarineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 01, 19:27)
o su kuo tarpus uzdarineja? g.gif

ko nors paprasciau paklausk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 06 30, 16:12)
tiesa sakant negaliu patiketi, bet dabar sypsausi daug placiau negu anksciau  biggrin.gif , nes kompleksavau del tu visu kreivu ir geltonu dantu, tai visalaik budavau lupas suciaupus, o dabar kazkaip dzin, galvoju breketai yra, vadinasi visi mato, kad kazka darau del tu negraziu dantu, o ir virsutiniu dantu kreivumas ne taip baisiai matosi kai breketai uzdeti, atrodo beveik tiesus...  thumbup.gif

man atrodo taip daug kam yra.
visu pirma del to, nes kazkaip breketai patikti pradeda, ir antra del to, kad neina normaliai susiciaupti lotuliukas.gif bentjau man lotuliukas.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 06 30, 16:17)
* o as kazkaip nepersilauziau ir vis stengiuos nesisypsot  blush2.gif paskui kai nuims reikes mokytis kaip graziai sypsotis nuotraukose, nes siaip visada lupas susispaudus bunu  blush2.gif

o as kai nusifotkinau breketus savo ,supratau kad mano sypsena labai kreiva doh.gif todel dabar mokinuosi kaip reikia normaliai sypsotis

QUOTE(nippe @ 2009 06 30, 17:17)
Aciu!!!  thumbup.gif  4u.gif as jau be breketu.Man juos atadave!!!
busiu namie nufotkinsiu viska ir ikelsiu  thumbup.gif
labai patenkinta, labai grazu, pati ortodonte nustebo KOKIE mano dantys GRAZUCIAI!!!Negaliu nupasakot, kaip dziaugiuos!!! wub.gif man kartu padare ir higieni valyma virsutinio zandikaulio, blizga, spindi viskas.Darbe pasake tikri PERLAI!!! wub.gif

Tingiu skaityt kokie slaptazodziai  4u.gif parasykit i AZ viska-koks skirtumas privatas ar home. As ikelsiu visas savo foto smile.gif

Jau ir HOLLYWOOD'ines sypsenos wub.gif

SVEIKINUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif laukiam foto

QUOTE(vampyre @ 2009 07 01, 10:16)
Liabuskis visiem 4u.gif
as per pirma apsilankyma uz 8 keramikiniu sbreketukus+ foto zumokejau 1160lt...gydymas truks 5-6 men, po to del lankeli...tai paskaiciavom su ortodonte, kad i 2000lt tureciau tilpt  rolleyes.gif  labai tikiuos, kad nevirsysiu sitos sumeles nes su pinigeliais tai striuka unsure.gif

taip pigiai ??? oho, as uz savo safyrinius mokejau dvigubai daugiau ir plius dar visokios foto,konsultacija,ta tesla ,... na ir t.t. brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 07 01, 11:08)
Sveikutes  mirksiukas.gif

Man gydytoja anksciau sake, kad visas gydymas kainos apie 6000lt  blush2.gif

man irgi kazkas panasaus, unsure.gif doh.gif

QUOTE(vilmosius @ 2009 07 01, 11:14)
man abu zandikauliai suklijuoti paprastu ir gydymas viso  5000lt

paprasti breketai 2 zandikauliams taip brangiai?

QUOTE(vilmosius @ 2009 07 01, 12:27)
man nuo vistienos labai prilenda ir nuo saslyku...

siandien vista valgiau.. doh.gif tai sakyciau puse jos liko mano breketuose lotuliukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 07 01, 12:53)
As kazkaip ir neklausiau,bet aplamai tai sake kad 1 zandikaulis 1500 kaip kainyne.Einu pas Petkinyte,ir jau ne uz ilgo turesiu-07.07 ax.gif

jo, kiek atsimenu geleziniai toje klinikoje tiek ir kainuoja.ir beje kaip tau ten ? patinka? kaip gydytoja ?

QUOTE(Shin @ 2009 07 01, 12:58)
ogo pasirodo kokie tukstanciai mano burnoje  blink.gif

aha, kai pagalvoji ,kad kasdien su savimi tokia suma nesiojiesi, tai siaubas doh.gif

QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 07 01, 13:03)
ir gale ziedu nedejo, tik vamzdelius kazkokius, bet jie kaip breketas atrodo.

tai tie vamzdeliai beveik niekuo nuo paprasto breketuko nesiskiria, tik tiek ,kad jie gale ta viela laiko. pas mane irgi yra jie mirksiukas.gif

QUOTE(vilmosius @ 2009 07 01, 15:32)
Reiktu sudaryti lentele kiek kas moka kokiame mieste:))) ir paziuresim kur brangiausia:) nes labai aktuali tema pasidare smile.gif))

labai gera mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 01, 19:35)
ko nors paprasciau paklausk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blogas klausimas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 01, 20:34)
blogas klausimas? rolleyes.gif

gal ne tiek blogas, kiek sunkus lotuliukas.gif nes as irgi atsakymo nezinociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 01, 20:44)
gal ne tiek blogas, kiek sunkus  lotuliukas.gif  nes as irgi atsakymo nezinociau  ax.gif

gaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 01, 17:08)
Nu va kaip gerai,as siandien irgi buvau paverzime:)

nagi nagi, kaip sekesi?? ar labai kankiniesi??

as tai laukiau laukiau kol man breketus uzdes, o dabar laukiu nesulaukiu kol paverzimas bus, nes dantu praktiskai neskauda, todel atrodo, kad niekas nesidaro... tik liezuvi siandien baisiai nusitryniau per tuos breketus bebraukydama unsure.gif
o as dar su Damon, tai paverzimai tik kas 2 men doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airijaja: 01 liepos 2009 - 20:17
QUOTE(airijaja @ 2009 07 01, 21:13)
nagi nagi, kaip sekesi?? ar labai kankiniesi??

as tai laukiau laukiau kol man breketus uzdes, o dabar laukiu nesulaukiu kol paverzimas bus, nes dantu praktiskai neskauda, todel atrodo, kad niekas nesidaro...  tik liezuvi siandien baisiai nusitryniau per tuos breketus bebraukydama  unsure.gif
o as dar su Damon, tai paverzimai tik kas 2 men  doh.gif

o tai turbut labai lauki paverzimu smile.gif nieko gerai viskas,dar elastiku pridejau pilna burna,tai taempia is visu galu,ir dantukai jautresni,bet nieko man tas skausmas nebaisus,valgau viska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 01, 19:23)
o tai turbut labai lauki paverzimu smile.gif nieko gerai viskas,dar elastiku pridejau pilna burna,tai taempia is visu galu,ir dantukai jautresni,bet nieko man tas skausmas nebaisus,valgau viska blush2.gif

aha, mes merginos skausmui gana atsparios sakyciau, bet tu vistiek pavarai tik po parverzimo viska valgai... nors as manau vidinis nusistatymas labai daug ka duoda. zodziu, kaip nusiteiksi, taip ir bus mirksiukas.gif
as tai pastebejau, kad po keliu dienu saves kazkaip gaileti pradejau, atseit vargse as cia su tokiais baisiais breketais burnoj ir dar ant galiniu dantu kazko pridejo, kad pilnai sukasti dantu negaliu ir davai i saldytuva vos ne kas pusvalandi... bet po keliu dienu nusprendziau, kad taip reikalai nevyks...
jau kai i darba atejau viskas i vietas atsistojo smile.gif
ar ne tu ejai i interviu del darbo soliarume cia kazkada ana savaite??
Atsakyti