QUOTE(airijaja @ 2009 06 30, 16:12)
tiesa sakant negaliu patiketi, bet dabar sypsausi daug placiau negu anksciau
, nes kompleksavau del tu visu kreivu ir geltonu dantu, tai visalaik budavau lupas suciaupus, o dabar kazkaip dzin, galvoju breketai yra, vadinasi visi mato, kad kazka darau del tu negraziu dantu, o ir virsutiniu dantu kreivumas ne taip baisiai matosi kai breketai uzdeti, atrodo beveik tiesus...
man atrodo taip daug kam yra.
visu pirma del to, nes kazkaip breketai patikti pradeda, ir antra del to, kad neina normaliai susiciaupti
bentjau man
QUOTE(kabesita @ 2009 06 30, 16:17)
* o as kazkaip nepersilauziau ir vis stengiuos nesisypsot
paskui kai nuims reikes mokytis kaip graziai sypsotis nuotraukose, nes siaip visada lupas susispaudus bunu
o as kai nusifotkinau breketus savo ,supratau kad mano sypsena labai kreiva
todel dabar mokinuosi kaip reikia normaliai sypsotis
QUOTE(nippe @ 2009 06 30, 17:17)
Aciu!!!
as jau be breketu.Man juos atadave!!!
busiu namie nufotkinsiu viska ir ikelsiu
labai patenkinta, labai grazu, pati ortodonte nustebo KOKIE mano dantys GRAZUCIAI!!!Negaliu nupasakot, kaip dziaugiuos!!!
man kartu padare ir higieni valyma virsutinio zandikaulio, blizga, spindi viskas.Darbe pasake tikri PERLAI!!!
Tingiu skaityt kokie slaptazodziai
parasykit i AZ viska-koks skirtumas privatas ar home. As ikelsiu visas savo foto
Jau ir HOLLYWOOD'ines sypsenos
SVEIKINUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
laukiam foto
QUOTE(vampyre @ 2009 07 01, 10:16)
Liabuskis visiem
as per pirma apsilankyma uz 8 keramikiniu sbreketukus+ foto zumokejau 1160lt...gydymas truks 5-6 men, po to del lankeli...tai paskaiciavom su ortodonte, kad i 2000lt tureciau tilpt
labai tikiuos, kad nevirsysiu sitos sumeles nes su pinigeliais tai striuka
taip pigiai ??? oho, as uz savo safyrinius mokejau dvigubai daugiau ir plius dar visokios foto,konsultacija,ta tesla ,... na ir t.t. brangu