Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 06 23, 10:35)
Paskaitinejau Jusu plepesius, tai va man 24 metukai smile.gif as tai irgi drasiai galeciau prie lieknuju rikiuotis,  nerimavau, kad breketai mane dar labiau sukudins biggrin.gif bet nieko, valgau viska ka noriu kol kas viskas ok  thumbup.gif

cia dauguma tokiu matyt susirinko thumbup.gif
Atsakyti
man jau yra taip buve dar pries breketus is tikro kazkada... tai del maisto astraus rugstaus gali susilaikyti, o dantis tai valyt reikia...zodziu ir vargstu, nu reiks pamegint Blistex smile.gif galvojau gal Eucerina pirkti girdejau neblogas.. o siaip esu naudojus daug visokiu ir vistiek sudelis...tie kampuciai kaip jautrus taip jautrus..

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 10:33)
lygus jau tavo dantukai smile.gif
Papildyta:
sveika,zinok buvo ir man taip,vienu metu pagalvojau,kad isvis mano lupos jautrios breketam.Stai man Blistex labai labai padejo,lupu isisgelbejimas thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 06 23, 10:39)
man jau yra taip buve dar pries breketus is tikro kazkada... tai del maisto astraus rugstaus gali susilaikyti, o dantis tai valyt reikia...zodziu ir vargstu, nu reiks pamegint Blistex smile.gif galvojau gal Eucerina pirkti girdejau neblogas.. o siaip esu naudojus daug visokiu ir vistiek sudelis...tie kampuciai kaip jautrus taip jautrus..

man irgi lupos is jautruju,bet sitas tikrai padejo,lupu kampuciai man su zaizdelem buv ,tai iskrat kita diena praejo,draugui irgi patepiau kai sirgo jam irgi padejo,patariu tikrai pabandyti,o eucerino esu naudojusi man nelabai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 10:33)
lygus jau tavo dantukai smile.gif
Papildyta:
sveika,zinok buvo ir man taip,vienu metu pagalvojau,kad isvis mano lupos jautrios breketam.Stai man Blistex labai labai padejo,lupu isisgelbejimas thumbup.gif
user posted image

Ir siaip geras dalykas naudoti sia kosmetika lupoms ax.gif mano atradimas blistex ir carmex:wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 23 birželio 2009 - 09:43
aciu uz patarima smile.gif siandiena per pietu pertrauka leksiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Siaubas kokia perkunija siandien pas mus vilniuje,atrode dangus prakiuro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 10:54)
Siaubas kokia perkunija siandien pas mus vilniuje,atrode dangus prakiuro  lotuliukas.gif

man truputi staigaus lietaus kliuvo ryte, bet greit ir nurimo.
ir jokiu dunduku negirdejau ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 23, 11:05)
man truputi staigaus lietaus kliuvo ryte, bet greit ir nurimo.
ir jokiu dunduku negirdejau  ax.gif  ax.gif

as tai net pabudau,galvoju kas cia dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
vaje...as tai perkunijos laaaabai bijau blink.gif gerai kad Kaune nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 11:10)

kuriam gale dundejo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 06 23, 11:10)
vaje...as tai perkunijos laaaabai bijau  blink.gif  gerai kad Kaune nieko  unsure.gif

ateis lietutis ir pas jus biggrin.gif vajej siandien varau i soliariuma(darbintis)atranka tai nesveika,jau i antra soliarium akviecia pasibandyt,praeis menesis kol idarbins..o dar kanidaciu daug.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(maza_maza @ 2009 06 23, 11:14)
kuriam gale dundejo?  biggrin.gif

fabijoniskese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 23, 12:10)

as ir net pabudau biggrin.gif issigandau nes langas atidarytas buvo biggrin.gif galvoju kas cia dbr biggrin.gif
beje, labas rytas visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti