Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 06 22, 17:05)
pas mane irgi vielutės, bet sakė, jog vėliau neišvengsiu ir gumyčių  unsure.gifPapildyta:

buvo anksčiau įdėjusi iš arti ir ne vieną kartą  4u.gif

tai labai gerai, nes gumytes man labiau patiko..nors viela nesidazo, bet ...aii doh.gif cia jau ne nuo manes priklauso,gydytoja geriau zino mirksiukas.gif

na reikes paieskoti,nes nebeatsimenu blush-anim-cl.gif2:
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 06 22, 16:03)
saunuole, kad pasirodei.
bet kad tavo dantukai nera labai kreivi,arba as neimatau  doh.gif

Štai , bet čia dar kai neturėjau apačioj, o dabar ta iltis jau greit bus savo vietoje , tai judu tiesių dantukų link, o apačia irgi juda smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 06 22, 16:18)
Štai , bet čia dar kai neturėjau apačioj, o dabar ta iltis jau greit bus savo vietoje , tai judu tiesių dantukų link, o apačia irgi juda  smile.gif

user posted image

bet palyginus su pirma diena, tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 22, 16:19)
bet palyginus su pirma diena, tai  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip smile.gif pas mane kas mane labai džiugina tai, kad dantys laaabai greit juda, paslankūs smile.gif ortodontė sakė jau po poros vizitų galėsim imtis tvarkyt sąkandį.
Atsakyti
Dekui uz toki silta priemima 4u.gif Tai va desiuos paprastus metalinius thumbup.gif O man jau irgi greit nebe 17 bus doh.gif Ta daktare kuri man trauke(Navickiene,labai dziaugiuos kad pas ja papuoliau) sake isvis kokias 3 dienas neskalaut niekuo,siandien nevalgyt karsto maisto,o jei jau ka nors uzjausiu negero tai praskalausiu bigsmile.gif Kol ta tema skaiciau tai ja pribaigt sugebejot ir naujos 3 psl priplepet lotuliukas.gif Oi i plepiu buri papuoliau gathering.gif Zinot as dar pries tai buvau pas daktare Rasteniene bet labai jau ilgai butu uztruke tuos breketus detis doh.gif Kokius 4 kartus turejau eiti pas higieniste,apsilankymai kas men,tai is viso jau 4 men,tada dar breketu klijavimui laikas gal po kokiu 2 men butu doh.gif Ir dar buvau pas kazkokia kuri man padare plokstele uz 300 litu,kai tokias pacias ir anksciau nesiojau,tik jos nekainavo(cia Sauliu g.,prie ''Klaipedos''redakcijos,o daktares pavardes neatsimenu) unsure.gif Bet labai dziaugiuos kad vis del to ten nuejau,viskas daug greiciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 17:23)
Dekui uz toki silta priemima 4u.gif  Tai va desiuos paprastus metalinius thumbup.gif  O man jau irgi greit nebe 17 bus doh.gif  Ta daktare kuri man trauke(Navickiene,labai dziaugiuos kad pas ja papuoliau) sake isvis kokias 3 dienas neskalaut niekuo,siandien nevalgyt karsto maisto,o jei jau ka nors uzjausiu negero tai praskalausiu bigsmile.gif  Kol ta tema skaiciau tai ja pribaigt sugebejot ir naujos 3 psl priplepet lotuliukas.gif  Oi i plepiu buri papuoliau gathering.gif  Zinot as dar pries tai buvau pas daktare Rasteniene bet labai jau ilgai butu uztruke tuos breketus detis doh.gif  Kokius 4 kartus turejau eiti pas higieniste,apsilankymai kas men,tai is viso jau 4 men,tada dar breketu klijavimui laikas gal po kokiu 2 men butu doh.gif  Ir dar buvau pas kazkokia kuri man padare plokstele uz 300 litu,kai tokias pacias ir anksciau nesiojau,tik jos nekainavo(cia Sauliu g.,prie ''Klaipedos''redakcijos,o daktares pavardes neatsimenu) unsure.gif  Bet labai dziaugiuos kad vis del to ten nuejau,viskas daug greiciau  thumbup.gif

zinau ta tavo gydytoja ,.desies breketus tai cia prie vaiku pasaulio ta klinika jo? kokioj vietoj klaipedoj gyveni?
Atsakyti
Aha,ten mirksiukas.gif Gyvenu tai visai netoli nuo ten,jei zinai Balsio menu gimnazija,tai va tiesiai pries ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 06 22, 17:33)
Aha,ten mirksiukas.gif  Gyvenu tai visai netoli nuo ten,jei zinai Balsio menu gimnazija,tai va tiesiai pries ja  smile.gif

aha,man atrodo zinau.netoli muzikos mokyklos ir simonaitytes kalno ?
Atsakyti
Mergaites(cia tos kuriso gyvena Vilniuje)kur tvarkotes dantukus?
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 06 22, 16:21)
galvoju bijosiu su zmonem salotas kokias valgyti, kad nebutu breketai pilni spinatu prilinde... tikiu, kad bus visokiu cirku kol atrasiu "saugius" patiekalus...  smile.gif

Aš valgydama stengiuosi nesišypsoti ir pavalgius stveriu veidrodėlį... Jei būna žiauru einukavinėj susitvarkyti, jei nelabai - tai pareinu darban...

QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 16:24)
as be gumyciu  tongue.gif  mano breketukai keramikiniai  thumbup.gif

Kaip įdomiai g.gif

Aš supratau kad manieji dažosi nuo bbuljonų ir kario doh.gif Bet kaip liūdna, vaikštau dabar salotinėm gumom ir jos nenusiplauna unsure.gif Aišku, šiaip nelabai matosi, bet aš tai matau unsure.gif

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 22, 18:31)

aš tai pas mamos klasioke, bet ten nebelabai priima žmones ir taip eiles nežmoniškos unsure.gif
Anksčiau lankiausi toj pačioj kur dabar breketus susidejau...

Ten visos tokios malonios daktares. nors buvo pridirbe kai ant nervo pridejo vaistu nepakele ir poto nerealu uzdegima turejau doh.gif Bet iš kitos pusės, gal kiti taip daro ir nieko nenutinka...
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 22, 18:31)

as tai VIC klinikoj thumbup.gif ir ovidentoj
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 06 22, 19:22)
as tai VIC klinikoj thumbup.gif  ir ovidentoj

o kaip kainos? smile.gif
Atsakyti