Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 47 tema

QUOTE(Srove @ 2009 06 26, 19:56)
user posted imageuser posted imageuser posted image
]user posted imageuser posted imageuser posted image

Ikibirus sake nekreipti demesio, moteriske darbavosi rolleyes.gif

Mano akiai čia per akmenuota.
Atsakyti
Aš nenoriu,kad jie isikišę butu ,jie pas mane plokšti ,nežinau ka sugalvoti patogesnio g.gif
Atsakyti
Srove,
ner ka lygint tavo ir kamynes darzeliu! schmoll.gif
pas kaimyne - atskiri mazi ploteliai gal ir dailus, bet visuma kazkokia... chaotiska... kazkokia disharmonija... turbut tie akmenys toki ispudi sudaro...
sodinimas augalu jusu panasus, BET -
pas tave, nors augalu daug, ir jie visi isryskinti, bet juoda zeme prislopina siek tiek ta marguma augalynu, ir viskas kaip ir vietose..

o ten... i ka ten ziureti - i akmenis, i ispudingus augalus - net nezinau - na ne kas..

QUOTE(Srove @ 2009 06 26, 18:32)
Nugi krutinu savaji nusipirkti koki soda dar, ar keistis kur i fazenda didesne, kotais nenori pasirasyti rolleyes.gif

isivaizduoja,kas jo laukia lotuliukas.gif

QUOTE(Srove @ 2009 06 26, 18:40)
bet svieziai uzpiltos jos buna juodos iki men, paskui vistiek saule nugairina, kai palaistau, pajuoduoja.

su kapu substratu panasiai.
kartaisn pabarstyau del dekoro - bet kad tos zemes, kaip sakiau, ner plikos pas mane.
Atsakyti

kaip ir pernai, bijunai susirgo kekeriniu puviniu verysad.gif

kada barstyt pelenais - kai nuzydes visi bijunai, ar dabar jau galima?
ar galima barstyt tik nuzydejusius krumus - visi greta i lanka pasodinti 10 bijunu .

ar barstant atidengti kaklelius? jei taip, ar nenudeginsiu, po kiek barstyt ant 1 krumo? [didoki pas mane]

panasios demes ir ant daugiaziedes baltasaknes - ar ji gali sirgti tuo paciu?

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 06 27, 01:11)
kaip ir pernai, bijunai susirgo kekeriniu puviniu verysad.gif

kada barstyt pelenais - kai nuzydes visi bijunai, ar dabar jau galima?
ar galima barstyt tik nuzydejusius krumus - visi greta i lanka pasodinti 10 bijunu .

ar barstant atidengti kaklelius? jei taip, ar nenudeginsiu, po kiek barstyt ant 1 krumo? [didoki pas mane]

panasios  demes ir ant daugiaziedes baltasaknes - ar ji gali sirgti tuo paciu?

Palaistyk Efector tirpalu. O pelenais gali ir dabar pabarstyti, nors aš tai darau pavasarį ir rudenį.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 23:14)
Aš nenoriu,kad jie isikišę butu ,jie pas mane plokšti ,nežinau ka sugalvoti patogesnio g.gif

O ka cia galvot, jei jau ne karta pamineta buvo, kad jokie atskyrimai nebutini/nereikalingi?
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 26, 23:11)

As tai pasakyciau kad nuo to balto muro ir baltu akmenu ten taip saalta. Brr.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 06 26, 21:56)
user posted imageuser posted imageuser posted image
]user posted imageuser posted imageuser posted image

Ikibirus sake nekreipti demesio, moteriske darbavosi rolleyes.gif

Nu ir man cia baisu; Lyg atrodo ir mintis yra, bet tiek viskas sumalta, kad net nesupranti kas prie ko. Augalai lyg ir grazus, bet kazkaip pati visuma haotiskai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 06 26, 21:11)
o kas tas apvalus krumas ir ji karpyti reikia ar jis taip apvaliai auga  g.gif

Paprastas buksmedis.
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 21:29)
Labukas Srove,noriu paklausti,ar po akmenim yur paklota kokia plevele kad zoles nelystu i tarpus ,aš užsimaniau iš akmeniu pasidaryti atitvarėlius,aciu 4u.gif

Plevele klojo is pradziu agro su skylutem, paskui pradejo pro ja lysti zoles, tai vel perdejo paprasta stora juoda.O pakrasciuos jokiu pleveliu nera, labai nesmagiai ten lenda zoles, as greiciau apipjaunu, nei kad reikia iskilnoti ir israveti tuos tarpus.

QUOTE(Knifofija @ 2009 06 26, 23:11)

Kazkaip fotkes neatspindi to didelio kiekio akmenu, siaip, kai ziuri naturaliai, ju ten zymiai daugiau as savo nuomone jai pasakiau jau seniai, kad man pas tave labai salta(kaip sako smth1)

QUOTE(rokoko @ 2009 06 27, 00:52)
i ka ten ziureti - i akmenis, i ispudingus augalus - net nezinau - na ne kas..
isivaizduoja,kas jo laukia lotuliukas.gif

Akmenys viska uzgozia, ju ten ryskiai per daug, augalu tikrai labai graziu turi ir brangoku, tik jie kazkaip paslepti.
Maniskiui patinka augaliukai, negaliu sakyti rolleyes.gif savo araukarija taip saugo ir puoseleja, bijau, kad nepermyletu biggrin.gif

QUOTE(Neri29 @ 2009 06 27, 10:52)
Nu ir man cia baisu; Lyg atrodo ir mintis yra, bet tiek viskas sumalta, kad net nesupranti kas prie ko. Augalai lyg ir grazus, bet kazkaip pati visuma haotiskai atrodo.

Ji sake, kad sodina ne pagal kazkoki eiliskuma, o kur randa vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 06 27, 14:26)
Paprastas buksmedis.

Plevele klojo is pradziu agro su skylutem, paskui pradejo pro ja lysti zoles, tai vel perdejo paprasta stora juoda.O pakrasciuos jokiu pleveliu nera, labai nesmagiai ten lenda zoles, as greiciau apipjaunu, nei kad reikia iskilnoti ir israveti tuos tarpus.
Kazkaip fotkes neatspindi to didelio kiekio akmenu, siaip, kai ziuri naturaliai, ju ten zymiai daugiau as savo nuomone jai pasakiau jau seniai, kad man pas tave labai salta(kaip sako smth1)
Akmenys viska uzgozia, ju ten ryskiai per daug, augalu tikrai labai graziu turi ir brangoku, tik jie kazkaip paslepti.
Maniskiui patinka augaliukai, negaliu sakyti rolleyes.gif savo araukarija taip saugo ir puoseleja, bijau, kad nepermyletu biggrin.gif

Darbo idedama nepaprastai daug.Fantastiskai apkarpytas buksmedis,daug idomiu graziu augalu,bet....kyla klausimas kaip jie atrodys suauge,juk lips dauguma vienas ant kito...Ir tie lauku rieduliai,juos visus isridenus,atskyrus augalu saleles nuo vejos skiriamaja plastikine ikasta juosta,sugrupavus salelese grupemis pagal forma,spalvas ,nebutu seimininkei tiek nesvietisko darbo,tiesiog butu grazi zalia zona,o tie lauku rieduliai,rieduliukai,man jie uzgozia net ir pacius graziausius augalus...Atleiskit,bet tai tik mano pacios nuomone.Ir zoles pjovimas,kai tie augaleliai vidury pievutes netoli vienas nuo kito-tai ir papildomas didelis triusas...
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 06 27, 13:26)
Paprastas buksmedis.

Kaimynka jei ateis čia paskaityt, tai aparpuolį gaus nuo tiek kritikos. lotuliukas.gif Bet jei atsigaus, gal pasitvarkys margumyną, o tai akys ir man raibsta, nėra akcentų, fono margumui. Akiai nesinori stabtelėt.
Atsakyti
Kad pas mane taip butu nors dalele biggrin.gif

p.s. na jau perskaiciau nuo pradziu 2 temas sios temos, ir ryt bandysiu daryt tvenkinuka, tik neradau tokio dalyko, norint padaryt kaskada, kad vanduo ja teketu, reikia po akminimis pakisti ta pacia plevele kaip ir tvenkinukui?
ar ta plevele turi eiti ir po didziaisiais akmenimis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute111: 27 birželio 2009 - 17:23
QUOTE(Privatu @ 2009 06 27, 15:58)
Darbo idedama nepaprastai daug.Fantastiskai apkarpytas buksmedis,daug idomiu graziu augalu,bet....kyla klausimas kaip jie atrodys suauge,juk lips dauguma vienas ant kito...Ir tie lauku rieduliai,juos visus isridenus,atskyrus augalu saleles nuo vejos skiriamaja plastikine ikasta juosta,sugrupavus salelese grupemis pagal forma,spalvas ,nebutu seimininkei tiek nesvietisko darbo,tiesiog butu grazi zalia zona,o tie lauku rieduliai,rieduliukai,man jie uzgozia net ir pacius graziausius augalus...Atleiskit,bet tai tik mano pacios nuomone.Ir zoles pjovimas,kai tie augaleliai vidury pievutes netoli vienas nuo kito-tai ir papildomas didelis triusas...

Labai sutinku su sita nuomone, as taipogi klausiau, kaip cia bus po keliu metu?
Tai sake, kad visi jie karpomi, nu nezinau, as asmeniskai nemokeciau ju nukarpyti taip, kad nenukentetu, nesumedetu viskokiu egluciu, kadagiu galai ir neprarastu formos, bet su dideles kantrybes pagalba, gal ir gausis kazkas grazaus g.gif

QUOTE(zmogs @ 2009 06 27, 16:25)
Kaimynka jei ateis čia paskaityt, tai aparpuolį gaus nuo tiek kritikos.  lotuliukas.gif  Bet jei atsigaus, gal pasitvarkys margumyną, o tai akys ir man raibsta, nėra akcentų, fono margumui. Akiai nesinori stabtelėt.

Nieko tokio, kritika labai gerai, bent jau man, padeda giliau pazvelgti i daromas klaidas ir gal but ateityje ju isvengti 4u.gif
Atsakyti