QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 03, 01:01)
mano bulka buvo labai panaši į tavo man visas visas sviestas išbėgo
man puikiai tampės viskas
o kokis bėdos pas jus buvo kad sluoksnis per plonas???????????
ir ar tikrai viršutinis,nes aš turiu idėją,kad manasis apatinis per plonas buvo ir todėl nenorėjo suktis............ aš
du kartus perskaičiau visas temas, visus pastebėjimus nusikopinau, nu bet vistiek š gavos
dar paklausiu: ar kuri kepėt žiedo formoj????
ir dar. Kaip ilgai sviestu suteptas bet nesuvyniotas pyragas ant stalo gulėt gali???[/b]
sviestas visada isbega,bet paskui atgal subega
ziedo formoj nesu kepusi
o kam ant stalo gulet

as kai sutepu,tada suvynioju i skarda dedu ir palieku pakilt truputi,o tad ai orkaite ir kepu
QUOTE(eglejk @ 2009 12 03, 22:05)
kuo tolyn i miska tuo daugiau malku
vis dar kaupiuosi simtalapiui, bet vis paskaicius komentarus apie lakstu tampyma baime mane apima, o paprasciausiai iskocioti tu lakstu negalima?
ir kokio storumo reikia istampyti?
ir dar jie turi buti istampyti, tiek iploti, tiek i ilgi vienodai, ta prasme kvadratiniai labiau, ar staciakampi? ir apie koki apipjaustyma kalbejot, (ten kiek anksciau vyko diskusija)
galima ir kociot,,as kartais ir kocioju ir tampau,nuo teslos labai priklauso,nesvarbu kur kiek,ar i ilgi ar i ploti,pas mane visokiu buna formu ir pusiau apvaliu ir su kampais visokiais

as niekada neapipjaustau,besukdama tuos galus uzkisu..
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 01:25)
aš ne profė, bet jei kočiojasi pirmas blynas, manu kočiotųs ir antras..
na bet kam tas kočiojimas kai jis taaaip tempias gerai.. aš kai bandžiau kočėlo pagalba perklet antrą blyną ant pirmojo, tai kol uždėjau j is pats išsitempia iki reikiamo dydžio beveik.
Aš ir ant švenčių noriu kept vėl, bandyt vėl.. bet gi nieks nepaaiškina man ką blogai darau, kad man jis nesivynioja

toks skystas rodos gaunas, kad sunku paimt į rankas......
gal pati tesla per skysta

ta prasme miltu per mazai,na net nezinau ka pasakyt